Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 571
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 45
Деси, ОК съм с часа и мястото! Ще се видим там в 16 ч. Cake

# 46
  • Берлин
Агент, ❤️
Уби ме с въпроса за есенни дрехи. Още съм морска и ми е лятно. Все пак - обичам горчица, бургунди, войнишко зелено, кобалтово сиво, дълбоко лилаво. Ако съм монохром, добавям шал в наситени цветове или ярка чанта. Горчицата ми стои, в маникюра също я ползвам. Обичам цветовете на есента, обичам боти във всякакви разновидности. Не обичам сбогуването с лятото.
Полудях по една тъмносиня чанта на КарлЛ. Знам, че е менте, защото никога не съм я виждала в колекция. Много моя, перфектно барната,но. Боря се със себе си 🤭

# 47
Благодаря за темата!!! Hug

Есента обожавам да нося тренч, кожени якета/ сака, широки шалове тип пончо, дълги пухени елеци, по- обемни жилетки и пуловери, от средата на ноември натам- поло; при обувките вадя лоуфърите, тимбърлендките и ботите.

Цветово се движа горе- долу така, допълвайки със светло сиво и тъмно синьо.

През есента предпочитам да нося нейните цветове - бордо, бежово, охра, кафяво .... .

Като това важи и за цветовете на чанти, колани, лак за нокти.

Разбира се, имам си и типично есенни парфюми, които ползвам само през това време на годината.

Аз съм от хората, които са влюбени в този сезон!!!

# 48
Аз, както обикновено нося всякакви цветове и през есента Simple Smile. Кожените якета са ми любима връхна дреха. Но тях си ги нося и през зимата вместо сако например с дебело яке върху тях разбира се Simple Smile. Не харесвам есента в градска среда. Свързвам я основно с кал и локви. Природата обаче е цветна и красива.

# 49
През есента, нося като всички - сака, манта, тренчове, жилетки. Подготвена съм в тренда за този сезон, връхните ми дрехи са в кафяво, сиво, бежово, бордо, все се каня нещо в черно да си взема, ей така да си имам за зор заман, ако ми потрябва. Кожените якета преди носех доста, напоследък нещо въобще не ги обличам. Grinning както разбрахте, решена съм да вкарам дъждобран и гумени ботуши в гардероба си тази есен.

Harpa, ако се видим следобед, ще ти кажа как си поддържах пепелния цвят, когато се боядисвах като теб.

# 50
Благодаря за новата тема, Агент Flowers Hibiscus

Есента гардеробът ми остава почти същия, добавям етажиране. Харесвам много бяла риза, елеци (в разновидности), жилетки, сака. Харесвам копинен потник с лека жилека или пуловер отгоре, тениска и пухенка. Доста от летния гардероб при мен остава целогодишно. Нося доста пухенки. Основните цветове са същите- бяло, черно, беж-кафяв, синьо. Продължавам да издирвам шлифер и новото е- искам дълго палто, овърсайз.
имам мъжко палто 😁 и си го нося от няколко зими. Хс е като размер, разкошно като модел и състав, много пипнато. Корейска марка (или японска, не съм на 100% сигурна в момента).
Бени, коя е марката? Заинтригува ме. Заглеждам азиатската мода, има много интересни идеи.

Сиска, якето ти стои страхотно!

Агент, много интерсни идеи в кафяво, та сега се оглеждам за тъмно студено-кафяво

Мернах и един прекрасен черен панталон назад. Хареса ми.

Копче, страхотни идеи споделяш Flowers Hibiscus

Есенно
Скрит текст:

# 51
Благодаря за труда по новата тема, Агент! Flowers Rose
Обожавам красива есен, иска ми се поне месец да трае. Много мразя, когато от чехли минаваме на ботуши за по-малко от седмица.
Нося същите цветове като през лятото, намалявам само бялото.
Имам необувани лоуфъри в бордо, но панталонът към тях ми е малък.
Учудващо ми се носи оранжево. Не е оптимален за мен цвят, но ми харесва в комбинация с черно, сиво и бяло.
Скрит текст:

# 52
Ех, момичета - как го решихте от днес за утре срещата … от отдавна се каня да се присъединя, ще пробвам да мина поне за малко 🤗

За есента обичам бежовите топли цветове, любима комбинация ми е бял панталон в сухите дни и camel палто.
Другото е плътни чорапогащи с по-къси рокли/поли - има особено очарование.

# 53
През есенния сезон много обичам и нося жилетки, но ако е мокра и влажна есента, не са особено приложими дрехи.
Поръчах си това Касио, изключително много ми допадна като дизайн

# 54
  • Русе
Много бих искала да се присъединя на ваша среща някога.
За есента не променям особено цветовете. Включвам тъмно кафяво кожено яке само. Искам дълги рокли и поли с кожени якета да нося. Още съм боса с дълги поли и кецове, но май ще трябва да слагам чорапогащници.
Искам нещо, рокли, поли, боти в бордо, бургунди, червено.

# 55
  • Берлин
Новите ми боти са дошли, дано са удобни

Sasi6, в кой НМ в Берлин видя находки, че имам ваучер за оползотворяване?

# 56
Записвам се в новата тема. Благодаря на Агент!
Сиска, това кожено яке е трепач! Носи си го със здраве и удоволствие!
Elirost - много ми хареса този опушено син кадифен панталон с бялата ризка.
Тази есен ще нося не само есенни цветове, но и ментово шлиферче, ярко червена чанта  с бежов тренч, ще нося и всякакви цветове ризи също. Дори днес си поръчах един кадифен панталон и аз, нямала съм такъв от детските години, ще потърся снимка.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 13:54 от Tit*

# 57
  • София
Елирост, страхотна комбинация!
Тит, най-топлите панталони за зимата за мен са кадифените. Мекички и много комфортни, без да боцкат като вълнените (освен ако последните не са с подплата). 

# 58
Prost, Копче!
(каза тая, дето бира не лизва!)

Видях великолепна зелена кожена рокля на Сис! Ахнах, лайкнах и поподсмръкнах, че на мен този модел не ми стои изобщо, та няма нужда да страдам. Но много красива!
И чудни, индигови дънки точно по мой вкус на Аса!
Elirost, това джинси ли са? Много хубава риза!

Есента се научих да я обичам тук, в Нова Англия и ако попрекаля със снимки следващщите седмици извинете ме, но е много красива и шарена. Всяка къща и двор си има минимум по един японски клен, а често и повече и понеже е влажно през Октомври греят с такива цветове, които изглеждат чак нереални, особено като ги удари залязващо или изгряващо слънце в контражур.

Та така... аз съм преходен есенен цветотип и всичките есенни са си баш мои и то във варианта "тeмно, дорого, богато" Grinning  Баш като Пепси обичам кожени якета, шалове, пончота, елеци, пухенки, палта... може и по две едно върху друго Simple Smile

Исках да ви покажа нещо.... като пуснах сърч за трендовете в дънките попаднах на 1 кадър от ревюто на Schiaparelli за есен/зима 24/25, който ми привлече погледа с необичаен аксесоар, та поразрових след това и май ни чака тренд на дрехи и аксесоари, направени от коса/имитация на коса де.

Катето, разбира се, е на първа линия - веднага го показа Simple Smile

И не само тя!

PS Моята лична алюзия е с рязаните коси от фашистите...

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 19:19 от Agent Provocateur

# 59
Папурче,в района на Хакишемаркт,но улица не мога да цитирам. Малък,подреден,хубав магазин. Отвън само буквите HM в червено. Като се влезе откъм улицата и се мине през магазина в края му има кафе и навън,като се излезе червени маси. Наблизо има и ХМ хоум,магазин на Сандро май отсреща...,дано се сетиш .

Общи условия

Активация на акаунт