Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 553
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Елислава, през деня става топло. Да го имаш предвид.

Asa, закрепих формата на косата. Сега боря цвета. Благодаря ти, мила 🌷

Утре за форумна среща следобед може би и аз ще мога  💗☕️

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 11:56 от Harpalike

# 31
Утре мога късно-следобедно, ако решим.
И аз така. Утре Синоптик дава слънчево време ще можем да седнем отвън. Nature Sunny

Аса, Сиска харесах и двете!
Цитат
Аса, много хубави са дрехите. Аз все се въздържам от подобни, че съм ниска, но пък ти ме караш да се замисля дали не пропускам възможности.
Харпа, защо не пробваш някъде такъв панталон/дънки и ще видиш как ти застава.

# 32
Благодаря за новата тема, Агент! Бързам само да се запиша, защото нямам много свободно време!
Честита годишнина, Аса! Много години да сте заедно в обич и разбирателство!
Есента ще нося кафяво и сиво. А сега ме накарахте да се замисля за елек! Лоши сте!
А и машата Бимба поръчах, айде и един тример за сина....

# 33
Света, аз пробвах на мен не ми застава, но Харпи е слаба и смятам ще й стои.
Намерих тренча, не гледайте цената 🤣 Искам нещо подобно връхно!

https://www.fendi.com/bg-en/woman/new-in/overcoat-green-leather- … t-fps841artzf0tz6

# 34
В колко часа и на обичайното място?

# 35
  • Sofia
Харпи, ти си много слаба, идеално ще ти стои, не знам защо се чудиш👍 Много се харесвах с такива модели, когато бях на твоите килограми. Не че и сега не нося😀

# 36
Света, аз пробвах на мен не ми застава, но Харпи е слаба и смятам ще й стои.
Намерих тренча, не гледайте цената 🤣 Искам нещо подобно връхно!
Мими, на теб този модел дънки няма да застанат - права си. Но пък онези дънки, с които беше на една снимка ми харесаха.
Ето подобен тренч на Бос

В колко часа и на обичайното място?
Както кажете.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 22:15 от Sweta

# 37
  • София
Моите колежки, ходят на пазар в Турция от време на време. От там купуват кожени неща. Мимка може да огледаш когато ходиш. Аз хванах в Зара такова подобно черно, без яка, агнешка кожа за 300 пари лятото.
На Сиска май е рокля.

# 38
  • Велико Търново
Моето е рокля, но мъжа ми каза тази сутрин къде си тръгнала с този шлифер.Неговият е шедьовър просто, изпипан е до последно.Вчера като ходих в завода цеха, където шиеха Шанел бяха под ключ.Влязох само да видя нещо и излязох.

# 39
И на мен ми заприлича на шлифер и рокля да е пак ми хареса! Wink
Аса, ще се оглеждам, няма да имам време за магазини много, отиваме на юбилей. Миналата година в мола в Такирда имаше такива подобни, но промазани, не кожа на Пиер Карден, искам го точно такова зеленикаво... и кожено да е, и съвсем изчистен....ех! Wink
Блузата менте Шанел е от Турция 🤣. Даже етикета е Шанел Wink
Света, къде съм била с дънки, аз такива от 10 години не съм обувала? Да не съм качвала някоя снимка от младини? 🤔
Тренчът на Бос ми харесва, но нещо горе в реверите не ми е тамън!

# 40
  • Велико Търново
Мими, рокля е.
https://answear.bg/p/roklya-boss-v-kafyavo-srednodalga-razkroena-50505962-1164855

Ето така изглежда якето на манекенката, линка явно нещо не работи предния.Ама аз нали съм си трътлеста..
https://fr.balmain.com/fr/p/veste-a-basque-en-cuir-d%E2%80%99agn … SK690LC620PA.html

# 41
Шест е! Да си я носиш със здраве!
Якето е жестоко просто!

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 22:56 от mimi.7299

# 42
Цитат
Света, къде съм била с дънки, аз такива от 10 години не съм обувала? Да не съм качвала някоя снимка от младини? 🤔
Може и да бъркам, при толкова снимки в темата. Щом казваш че не си, моя грешка явно.

# 43
Цитат
Може и да бъркам, при толкова снимки в темата. Щом казваш че не си, моя грешка явно.
Но ако ме светнете за модел дето би ми стоял готова съм да пробвам! Simple Smile

# 44
Мацки, утре в 16, на обичайното място, имаме среща.Който може последващо да приижда, ще стоим. поне 2ч
Пишете ми на лично да дам инструкции 😀

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 10:23 от ДХ3

Общи условия

Активация на акаунт