Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 136 066
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 270
Докс имат и хубави челси боти. Те по-лесно се съчетават с офисен стил.

# 271
  • Бургас/Пз
Докс имат и хубави челси боти. Те по-лесно се съчетават с офисен стил.
Лино, аз умишлено не търся офисни... искам с груба подметка, с грайфери.... ☺️

# 272
И аз, Ани Simple Smile Navvi имат интересни модели, разгледай. Освен това са по-леки. Моите бели змийски са на тази марка. Сега погледнах и за жалост отдавна не са си актуализирали сайта. Аз си купих моите от физически магазин в Габрово, любов от пръв поглед.
Тимбърленд поне за мен също са по-удобни.

# 273
Аз имам на Балдинини и са ми удобни, грубички са като визия, но с много мека кожа.

# 274
  • София
Ани, реших, че за работа защото катериш по етажите .  За свободно време стават.

# 275
Ани, ти си толкова фина дама, че изобщо не си те представям с такива обувки като Мартенсите, които показа. Отгоре на всичко, точно този модел прилича на работни обувки, извинявам се, но така ги виждам.
За подобен тип обувка си представям на фина дама с такива пропорции единствено нещо такова като искаш груба подметка с грайфери. Хем да са груби, хем да има някакъв елемент, с който са мадамски някак си.
Скрит текст:

# 276
Харпа 35 номер и ако обувките са ниски ми ги крадат децата. 😂😂 Отделно, че зареждат само по един чифт.
В петък гледах леопардови остри с нисък много удобен ток 35 номер.Стискаха ме отпред, консултантката ми даде 36 номер, същият модел, но черни и ми големи. Излизаше ми петата, явно модела не беше за мен. Беше ме яд, защото имам леопардови на висок ток. Консултантката ме видя, че ми харесаха и ми каза “ Те ще се отпуснат, на обущар ги отнесете..” Как пък не да купя нова обувка и да ме стиска.

И Агентката се се озори да покаже боти с пола или рокля. От видеото ѝ нито една не видях с боти.
Моите ще нося на панталон или дънки.

# 277
  • София
Ани, ако ти харесват си ги вземи. Не виждам защо фините дами трябва да са все натокани и накоткани, все едно са на ревю и шпалир през 100 процента от времето си. Мартенсите са класика и много удобни, ако са с мека кожа. Стоят страхотно с подходящите панталони, поли и рокли и пуловери от хубави материи. Ако пък ходиш на места, на които има лед - не се пързалят и може да ходиш човешки.

Така е, Кло. Могат да се отпуснат, а може и да не. И аз не купувам неудобни обувки от първия момент на слагането, след 2 часа може да се усетят като инструмент за инквизиция.

# 278
ето едни груби боти на ток

Имам груби фешън кубинки, нося ги и с черен костюм с панталон работно, имам и други груби на платформа, по-мото стил, нося ги дори с официални дрехи (коприни, дантели, черно официално сако и панталон)

Cloé, правилно че не си ги взела.
В магазина ако не са супер удобни не ги взимам дори да са най-прекрасни

# 279
  • София
За рокли, съм приготвила тази година байкър боти и ботуши.

Освен 100 -те други чифта, някъде по кутиите.

# 280
Пола или рокля около средата на прасеца с боти ми е крайно неприятна комбинация с кофти асоциации Sad
Уфф, и на мен... Ама ей сега ще изскочи Агента с някакви супер предложения, за които аз даже не съм си и помислила и ще ми покаже , че всъщност с боти или рокля хич не е лошо 😂😂😂🥰🥰🥰
И Агентката се се озори да покаже боти с пола или рокля. От видеото ѝ нито една не видях с боти.
Заигравате се с любовта ми да вадя от 9 кладенеца вода за спорта Grinning

За мен лично тази комбинация е висш пилотаж - и ботата трябва да е подходящата, и роклята, и краката, и не на последно място - излъчването на носещата. Преди 4-5 години беше ужасно популярно съчетание. Теоретично е възможно, на практика рядко изглежда много добре, но безизключителни правила няма. Но е вярно, че като изкажете за нещо категорично "така не може" моят личен тазманийски дявол почва да протестира и да търси примери за обратното  Grinning

Скрит текст:

A ако имате ей такива крака и дупе можете да носите и скъсани чували със цървули, никой няма да ги забележи. Веднъж ми се случи да вървя след една такава девойка на улицата в Кембридж... 20 минути я зяпах! Накрая заключих, че е извънземна.

Скрит текст:
Ето за тази колекция на Маx Mara се бях сетила наскоро, т.е. опитвах се да се сетя на кой беше колекцията "50 shades of brown", която толкова много ми беше харесала.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 23:32 от Agent Provocateur

# 281
Това си е почти като на Копчето роклята, а тя и такива ботуши показа, че има. Simple Smile

# 282
Аз нося такъв тип боти, като показаните от Ани, харесвам се с тях, харесвам и на други хора.

Изобщо не съм се сещала за зимните обувки, но сега като отворихте дума се поогледах и от раз харесах тези. Чисто черни кубинки имам, имам светло кремаво кафяви, и още някакви, но с акцент нямам. Мисля да ги взема.
Скрит текст:

От показаните снимки харесах тази. Носила съм подобно съчетание.
Скрит текст:
Тези колани дали са още в тренда, идеални са за подобни рокли?

Цитат
Ето за тази колекция на Маx Mara се бях сетила наскоро, т.е. опитвах се да се сетя на кой беше колекцията "50 shades of brown", която толкова много ми беше харесала.
Скрит текст:

Ау, великолепна е тази колекция на Макс Мара, рядко така да харесам колекция и почти всичко показано да пожелая веднага да облека! Heart Eyes

Слагам линк към колекцията
Max Mara Ready To Wear Fall Winter 2023 Milan
https://nowfashion.com/max-mara-ready-to-wear-fall-winter-2023-milan/

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 00:00 от Sweta

# 283
  • Бургас/Пз
Хихи, Клое, права си, зор си е тази комбинация Simple Smile
Агент, благодаря за труда- първата снимка много ми хареса...ииии късата рокля естествено. То е ясно, че късното все ми е в полезрението ❤️
Аса, с токчетата тичам аз по стълбите, още успявам. Но вече си признавам, че до работа, след работа и като ми се наложи да вървя повече сменям с ниските.
Благодаря ви, момичета, ще помисля за предложенията , които показахте.
Ал, много ми харесаха тези велуренките, ама без цената ☺️ Аз съм от хората , които предпочитат два чифта на по прилична цена, отколкото едни скъпи и само тях да нося.

# 284
Sweta, тези колани Max Mara ги има и в тазгодишната си колекция. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт