Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 695
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
Аз съм с ново палто. Любимият халатен тип, 80% сурова вълна. И цветът е много нестандартен на живо, пише каки, но не е точно. Леко сивее всъщност, на е толкова зеленикаво.

# 1 381
  • София
Супер е. И моето е ново, полиестер, ама ми хареса и ще го нося, докато има вид.

# 1 382
Гланцът на Dior e тук. Както казах, доста е пигментиран, може спокойно да си мине за винилово червило. Частичките почти не си личат. Мирише леко на мента, пощипва леко, не лепне, обеми... забравете, това са маркетингови глупости. Няма свръх качества. Ако сложа Catrice, Maybelline или Max Factor - същата работа. Тук по-красива опаковка и по-висока цена, нищо друго. Почти идентичен е като всичко с Huney nude на Max Factor Honey Lacquer.

# 1 383
Аз имам малко по-тъмен на YSL, с много по-изразителен брокат (глитер), но страшно лепне. Изключително траен, няма нищо общо с евтинджосите, които с едно облизване на устните, изчезват.

# 1 384
  • Берлин
Тили, отказах се от полата, много масово и някак преобладаващо китайско ми дойде търсенето в нета.
Днес с новите боти. Тъкмо щях да се фукам, че доживях удобна обувка, и греда- ръсна дъждец и останаха на капки. Естествен набук са, не знам това как да го оправя.
Агент, размятай и ти китки, може да ти подейства оздравяващо 🤭

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 20:55 от PAPURCHE MEHURCHE

# 1 385
Аз нямам проблем с трайност на червила и гланцове, и от 10, и от 80 лв. Като го сложа сутрин, мога да изкарам до късен следобед с него. Вчера с Rimmel от 6 сутринта, го освежих към 16 часа, а следобяд ядох торта, сутринта пих кафе...

Папурче, има четки за велур или го разроши с по-груба кърпа.

# 1 386
Моят трик е първо дълготраен стик или мек плътен молив на целите устни и след тях гланц с брокат. Така вече държат много. Стандартни червила почти нямам.

# 1 387
  • Бургас/Пз
Момичета, кажете някой хубав продукт за почистване на светъл естестевен велур. Имам едни боти, които имат нужда от малко освежаване и почистване, но искам изпитан продукт , който да върши работа

# 1 388
Освен дъс специалните четки и креди, може да се изперат леко.

# 1 389
Чувала съм, могат да се почистят с тампонче с прясно мляко. Миналата седмица се сдобих със светли велурени боти. Те са за сухо време, заради фината си подметка, но със сигурност ще ги оцапам, докато шофирам.

# 1 390
Те са за сухо време, заради фината си подметка, но със сигурност ще ги оцапам, докато шофирам.
Joy
Аз затова си поръчах да ми обкантят по размер 3 комплекта меки мокетени стелки (ако имаше персийски щях да купя) и ги пера. В колата ми е като апартамент (освен кожения салон и табло гланцирано дърво).

# 1 391
  • Сливен
Ани, използвала съм тези за освежаване:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/casablanca-sprey-za-nabuk-i-velu … 800085105488.html
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/casablanca-gaba-za-nabuk-i-velur … 800085115197.html
Изглежда и аз трябва да си търся друго червило, не се харесвам с тези, които имам.
Агент, оздравявай бързо!
Папурче, и на мен  така ми изглеждат тези поли и  блузи - доста съм виждала с такива ръкави.
Rockstar, къде е чантата Blush
Ал, разкошни рокли! Отдавна не съм намирала нещо за мен в НМ. Disappointed

# 1 392
Тарти ако ни четеш пиши, че си добре. Моля!

# 1 393
Те са за сухо време, заради фината си подметка, но със сигурност ще ги оцапам, докато шофирам.
Joy
Аз затова си поръчах да ми обкантят по размер 3 комплекта меки мокетени стелки (ако имаше персийски щях да купя) и ги пера. В колата ми е като апартамент (освен кожения салон и табло гланцирано дърво).
Проблемът е в педалите, там ги цапам, по-точно очуквам. Колата е чиста, педалите също ги забърсвам Simple Smile

# 1 394
Тарталета и аз гледах днес в новините, това е някакъв ужас! Дано сте ок.

Общи условия

Активация на акаунт