Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 681
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 395
Тарти днес май ми беше лайкнала пост, надявам се са добре.

# 1 396
  • София
За светъл велур, ще се повторя, но го чистя с брашно - обикновено или царевично. Посипвам оставям известно време и изчетквам здраво с гъбите за велур. По нагоре са показани такива. Задължително после пръскам с импрегниращ спрей за велур.

# 1 397
  • София
Тарти ако ни четеш пиши, че си добре. Моля!
Не съм Тарталета,но я прочетох в една друга тема.Писала е,че при тях не е толкова драматично положението.
И за да съм малко от малко по темата се оплаквам,че май ще връщам едни велурени ботуши,които бях купила за рокли.Хубаво ми стоят,но не са ми съвсем удобни.След неуспешната покупка на мокасини си обещах,че няма да правя компромиси.

# 1 398
  • Mediterraneo
Тарти ако ни четеш пиши, че си добре. Моля!

Много мило, Магни, благодаря! Ние сме далеч от засегнатите региони, поваля тези дни, но нищо драматично. Днес цял ден се отчитам на близки и приятели, че сме добре Heart Много сили изпращам на загубилите близките си и домовете си в трагедията! Неописуемо е, бях на терен в Добрич преди години...

# 1 399
  • Бургас/Пз
Тарти, радвам се, че сте добре. 🥰

Момичета, благодаря за идеите за чистенето на велур. Ще търся и импрегниращ спрей.

Днес с рибарските панталони и буфанче на ризата 🤣

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 19:44 от ani_d

# 1 400
Супер си Ани! 😍
Аз днес в лилЯ!

# 1 401
Ей тая рокля по непонятни причини не я долюбвам от много време (може би дължината не е моята), но успях много успешно да я съчетая с любимата ми зелена чантичка, та вече повече ще я харесвам...

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 17:43 от Maroonka

# 1 402
  • София
Ани, Мароонка, чудно сте! Мими, дай да те видим в цял ръст!
Аз днес се опитах да съчетая едни дебели чорапи над коляното с пола и ударих на камък. Май ще ги нося само за топлина под дънки. Въртях с къси, дълги, с рокла дънкова, не и не.

# 1 403
Ани, Мароонка, чудно сте! Мими, дай да те видим в цял ръст!
Аз днес се опитах да съчетая едни дебели чорапи над коляното с пола и ударих на камък. Май ще ги нося само за топлина под дънки. Въртях с къси, дълги, с рокла дънкова, не и не.
Тя е стара аз съм се показвала!

# 1 404
  • тук-там
Аз съм я пропуснала, Мими!
Марунка, роклята изглежда супер и дължината според мен е перфектна.
Ани, хубава класическа визия!

# 1 405
  • Бургас/Пз
Марунка, прекрасно ти стои тази дължина. Комбинацията с якето и чантата е супер ❤️

Мими, помня я тази рокля 🥰, ама ти все така на части я показваш Simple Smile

# 1 406
Марунка, роклята е красива и перфектно съчетана. Супер 🙂
Чантичката е 💚

Ани, визията ти е много твоя. Чудна си.

Радвам се за Тарталета, че всичко е наред. Ужасно е това с наводненията 🫤

Мими е с любима рокля

Аз се щракнах при куриерите, огледалото им е мърляво
Скрит текст:

Майстора и Маргарита ни хареса много.
Аз съм дай хард почитател на Булгаков - чела съм десетки пъти романа, гледала филми, балета "Сънят на Пилат" (два пъти - един път в София, един път в Стара Загора), постановката в Младежкия, абе да 😎
Може да се гледа онлайн до 3.11 вкл в портала на Нетера ТВ.
Маргарита е в стил арт-деко, любимия ми ❤️

# 1 407
  • тук-там
Ал, много класна визия! Мокасините - мммм - страхотни! Заинтригува ме линията на сакото, но то не се вижда добре.

# 1 408
  • София
Да, много са интересни мокасините отпред.

# 1 409
Много сте хубави всички днес:
Ани- французойка, никаква рибарка!
Мими- стилна и женствена, харесва ми десенът на плата!
Марунка- шик, роклята е чудесна, краката ти също, косата, чанта-топ, мой аутфит отвсякъде!
Пропуснах вчера за кажа за Чека- съчетанието на дрехите , плюс фигурата-много хубава, трябва повече поли и рокли да носил.Полата е приказна.
Аз бях болна два дни- след сватбата доста хора сме със стомашно-чревен вирус.🤦🏻♀Днес по-добре е положението.
Последен слънчев ден в Сф., нереално ми е, че след няма и 2м идва Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт