Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 654
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 440
Търся си елегантни дълги боти за под рокля и чанта в тъмно кафяво /поотделно/. Цветът на обувките по възможност да е най-лесно съчетаем - беж, тъмно кафяво, черно...
Можете ли да ми препоръчате нещо красиво и елегантно, на не толкова висок ток. Забравих да спомена, че държа и двете да са естествена кожа/велур.  Благодаря.
Идеи:

Скрит текст:

Скрит текст:

Момичетата знаят магазините, да се включат.

# 1 441
Вторите и последната чанта - от къде и коя марка са? Grinning

Благодаря!

# 1 442
Ох, Агент, на петата отзад е и реално не ми пречи и не я виждам драскотината, но...си права. Самият факт, че знам, че има драскотина ме дразни. Иначе, много здрава и хубава кожа и много удобни!
Съгласна с Агент. Веднага връщам. Безобразие.
Аз днес забогатях Модиво ми върнаха парите за Фурлата! Уф!

# 1 443
Чантата е Gucci, подобни боти (като вторите) могат да се намерят на много места, момичетата мисля че могат да измислят откъде.
За чанти харесвам този site:
https://www.vera.bg/
Физически магазин имат във Варна, разглеждала съм ги много обстойно, със сигурност са Made in Italy, ест.кожа, напълно поносими цени.

# 1 444
Не живея в БГ, но благодаря, ще я намеря Simple Smile Някои от другите предложения също са идейни, например Прадата, но не за беден пролетарий като мен.

# 1 445
A ние с братчеда пием кафе, кашлям(е) и муам(е) Линдор - от утре на диета, и аз и скелета! При мен днес ще удари 25С и въпреки, че се влача като бито и болно куче нищо не може да ми развали кефа!

Честит ни Хелоуин! Кликайте на каката Wink

И понеже знам колко обичате да ви заливам със визуализации по дадена тема ще ви покажа няколко от мое село, което е рядко симпатично по това време!

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 17:51 от Agent Provocateur

# 1 446
mamaLina, добре си дошла 🙂
нещо такова?
Скрит текст:

Копче, на мига ги връщам.

Лизи, ципа на бронзовите ми боде очите.

Майола, много хубаво ти стои, пасва ти супер (и ми се виждаш изморена)

Днес парти.
Грима с паяка е готин.

# 1 447
Oх Агент, разкош! Напълниха ми се очите с тези, есенни багри.

# 1 448
Много ви е хубаво селото Агент, обаче то няма живи хора в него бе Simple Smile. Ако попадна там по тъмно ще ме вземат да озвучавам хорър филми без кастинг Simple Smile.

# 1 449
Ех, Агент! Искам в твоето село да живея. Какъв топъл цветови разкош лъха от твоите снимки. А за ноктите, да твърди са, но повярвай ми гел лаковете им разказват играта за седмици. Римелчето от две години ги държи в добра форма.
Получих си поръчката. Черната пола ми е голяма (отива при щерката), охрата дълга, настъпвам я, въпреки че ми залепна от всякъде, плетивата са удобни, мекички и много мои. А синята рокля е първата с ряз на талията, която не е над талията ми. Но е толкова далеч от стила ми. Ще си отстои в гардероба. Снимах я бързо и не огладена за Мими.
Аз искам ботуши черни с висок тъничък ток. Помагайте!

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 09:18 от MagniМ

# 1 450
Аз искам ботуши черни с висок тъничък ток. Помагайте!

Скрит текст:

# 1 451
  • Сливен
MagniМ, разкошна си Heart Eyes - фина, елегантна, сега си прекрасна, а изгладена ще си зашеметяваща!
Ще го търся това Римелче, че моите нокти са много меки.
Агент, много е красиво твоето село!
Сигурно хората са си свикнали на тези украси, но аз съм малко Fearful
Никога не съм можела да вървя на такова тънко токче. Щях да кажа, че никога не съм имала, но имах - за официалната вечер при завършването ми на осми клас Joy Голям мерак - и обуване за първи и последен път на такава обувка.
МамаЛина, добре дошла!
Някой има ли впечатления от Roberto Cavalli Just Cavalli - Eau de Toilette за жени?

# 1 452
Тина, аз харесвам този парфюм и го ползвам от години. И благодаря за високата оценка. Kissing Heart
Гери, тези ми харесват, но не смея да поискам линк. Толкова съм далеч от споделяните от теб брандове.

# 1 453
Magni, това са само идеи - какъв е вкусът ми и какво да се търси.
А откъде - да помагат момичетата с магазините и сайтовете, знам че не си в БГ.

# 1 454
Гери, вече съм по-смела с бг сайтове. На 2-3 седмици има добър транспорт към мен.

Общи условия

Активация на акаунт