Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 610
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Велико Търново
Аз пък нямам билети заникъде, затова чакам вашите разкази със стил 😀.

А аз няма и да имам, но това не ми пречи да ви се радвам!

Искам да кажа, че абсолютно всички видях!На всяка снимка имаше страхотна жена със стил!
Краката на Чека и Марунка са самото съвършенство, тоалетите им също.
Аз много харесах Магни със синята рокла, фантастичната Ал, чантата на Мими и роклите, Агентката на празника, Деси и ако пропускам някой моля, да ме извините.

Ставам и продължавам да чистя, все пак отдавна не съм почивала събота и неделя.

# 1 531
Очаквам едно пътуване между 20-ти и 25-ти този месец. Не знам къде, изненада за РД ми е, но ме предупредиха да си пусна отпуска.
Януари - Словакия и май месец - 6 дни в Мадейра.
Нямам желание за покупки, макар че поръчах късо бяло палто, риза със столче яка и къдрички и  боти.
Само пътувания са ми в главата.

# 1 532
Какво по-хубавооо от пътуванията!❤

# 1 533
  • Sofia
Аз пък нямам билети заникъде, затова чакам вашите разкази със стил 😀.
Две сме, Деси 🤗 Нали имаме абитуриентка догодина и кандидатстване в чужбина - нищо не мога да планирам. Евентуално пролетта едно кратко пътуване, ако я приемат - опознавателно.

# 1 534
  • Mediterraneo
Аз нито абитуриентка имам, нито кандидатстване в чужбина, ама пак нямам билети за никъде. Тази година три пътувания, не е без хич, ама и трите кратки и наблизо( Мадрид, Барселона, Майорка).

# 1 535
И аз малко друг свят да покажа Wink
Бомболино, къде е тази прелест!? Заприлича ми на Лисабон?

Зари, енджой! Голям мерак ми е някой ден да стигна до Бали не за друго, а за йога ритрийт! Знам, че е преекспонирано и твърде туристическо, но все пак!

Горещо завиждам на всички за всякакви пътувания! Това е кракът за мен! ММ вчера спомена Шотландия, че има уни, което първородната иска да види и риболов, за който дребният мечтае. Дано, дано!

Оо, Агент, невероятни снимки! Много ви е подредено селцето и ти си много красива, чуден грим:) Един ден със сигурност ще дойда до Щатите на екскурзия, не знам дали бих могла да живея там.., може би съм прекалено стара за такава грандиозна промяна, но определено ми харесва. Има толкова много за обикаляме там, че един живот не стига…
Със сигурност месец екскурзия в САЩ е твърде малко Simple Smile И както каза Мими националните паркове са феноменални! Аз съм особено голям фен на тези в Югозапада, през 2018 ги обикаляхме с кемпър и бих се върнала още днес... за живот на средна и по-напреднала възраст САЩ не е оптималната страна.

PS Благодаря ви за добрите думи за мое село. Рускоговорящите имат един лаф "стерпится, слюбится" - та и за мен така!

PS Кефът да медитираш и да снимаш залеза над Гранд Каньон цена няма!

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 17:05 от Agent Provocateur

# 1 536
[PS Благодаря ви за добрите думи за мое село. Рускоговорящите имат един лаф "стерпится, слюбится" - та и за мен така!
phaha почерпка Wink
https://youtu.be/QE-6dWQiHpU?t=54

Днес морска разходка.
Скрит текст:

# 1 537
  • Виена
Агент, Португалия е, наистина,не Лисабон. Снимките са от манастирите в Алкобаса и в Баталия. Днес сме в Порто, истинско лято, но два дни за Порто са малко. Изкарахме пълна седмица в Португалия.
Ето от днес.

# 1 538
Аз имам билети за след 6 дни. И после не знам. Чувствам се човек, когато имам планувано пътуване. Ама за хубаво .
Утре ще събирам багаж. Със стил за неизвестно време:-)

# 1 539
И аз нямам билети за никъде, но и не обичам да пътувам 😀 / вероятно съм единствената тук /, но пък това не ми пречи да се радвам на вашите пътувания и прекрасно запечатани моменти в снимки.
Днес се отдадох на чисто женски занимания- маникюр, радиочестотен лифтинг, лазерна епилация …
Пристигна и новата ми парфюмна любов днес❤

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 18:25 от macadamia

# 1 540
Ето ме и мен по чукарите, разкошен ден, 24 градуса!

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 09:48 от bubanka

# 1 541
  • София
Аз се възползваха от хубавото време да се пренеса окончателно в новото жилище.

# 1 542
Много си сладка Мими - с розовата блуза и маратонки и как си ги съчетала в еднакъв цвят! Two Hearts

# 1 543
Зари, Bombolino, давайте повече снимки Simple Smile
сетих се за "Сказание за манастира"

Пътувам много, не съм се затъжила за пътувания, но съм изморена и чакам края на годината, за да си почина малко.

Купих си нова рокля за годишнината, но вероятно ще я сложа по-рано - много е красива.
Няма я онлайн, ще трябва да ми се доверите за красотата ѝ Wink Малко-малко заигравка с арт деко стила в тъмно виолетово синьо, с якичка и копчета

Мими, много ти се радвам че си на линия за физически натоварвания Simple Smile

Rockstar, да си щастлива и честита в новия дом Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 18:45 от Al Georgieva

# 1 544
Ал, катеря се като козел, вече ми разрешиха и колело да карам, ура! Тез натрупани кила до Коледа трябва да изчезнат, две нови официални рокли имам! Wink
Света, благодаря ти! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт