Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 582
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 650
Гери, ти сигурна ли си, че не си Савова???
Аз съм грамотна, мога да чета, псевдоними вместо името си не използвам.
Съответно всички, които отговарят на тези характеристики, знаят как се казвам.

# 1 651
Как се раздвижи темата в тези кротки, следобедни часове!

На Захариева ми хареса роклята. Сакото не. Все едно го е добавила, защото цветът му присъства в роклята. (Самата нея уважавам, защото осинови дете. Иначе не я харесвам... И заради полит принадлежност. Но това е друга тема).

Колко в темата са работещи, не знам. Темата не е активна целодневно.

Кой колко харчи... Вече съм събрала впечатления. Щом имат възможност, нека.

Уважавам една потребителка, която има смелостта да каже, че пазарува от сайт втора употреба (и не само). Но винаги е със своя стил и ми харесва.

Червила си купувам от магазините край мен. Последното ми е 6,49лв.

За чантите Зарена. Нямам. Не мога да събера нещата си в такъв малък размер. Една жена от темата щеше да ми подари малка раница. Бях го приела като предизвикателство дали мога да събера ежедневните си дреболии Simple Smile но не стигнахме до среща. Ходя с големи чанти.

В моя стил присъстват цветя, раета, точки. Само рози не обичам. Слончета и паяци нямам. Но защо пък не Simple Smile А, но имам доста с котки!

# 1 652
Божкееее! Не ви ли прилича на Лену от сериала Гениалната приятелка?! Blush
Много нежна и стилна!

Гери, не ми допада тонът ти!

Нямам нищо против ако я кефи, да се задоволява само със зарена Joy
И кое му е смешното?! Thinking

Grinning цената на зарена, нашенски, но бранд, си е доста нагоре от репликите на гучи, мучи и прочие, които ни пробутват и си сигурен, че не си се набутал за някое китайче.

Като сме на вълна шопинг, днес направих обиколка из местните молове, всичко е менте, само хм, camel and timberland и евентуално биркенщоците бяха оригинални.
2-3 местни индонезийски марки разгледах обстойно, много качествени платове и изработка, но моделчетата им направо къртят.
Готини японски спортни марки имаше, разни тениски, суитчъри и шорти взех от тях.
За мен само от VS гащи, мисля че са оригинал за статистиката, единия модел го имам та, ако не е оригинал е много добро менте. Grinning
Няма отърване тук, без да са нахални, вземеш едно, веднага ти правят оферта за второ, а се загледа идва офертата за трето и накрая се озовах с една торба гащи.

# 1 653
Гери, за протокола- не беше ли казвала ти, че имаш ментета на Кавали?Не разбирам на кого се подиграваш и за чий го правиш, честно.Имам отговор за себе си, но няма да споделя.Все пак съм добронамерена към теб, макар да няма как да ме усетиш през монитора.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 16:51 от ДХ3

# 1 654
Хммм, без да познавам цитираната дама (Захариева) и без да имам какъвто и да е поглед върху стила и не съм сигурна, че точно този тоалет, колкото и да и отива на нея лично, е подходящ за това място и събитие (confirmation hearing, europarl).

# 1 655
# 1 656
То е е очевадно, че сте далеч от добронамерени.
Споделих какъв флорален стил харесвам - без акцент в/у цени, марки, брандове и т.н.
Всякакви нелепи интерпретации за комплекси, ментета и т.н. характеризират именно вашето мислене, не моето. Психологията ви също мога да обясня доста подробно, но само си губя времето.
И не виждам смисъл повече да обяснявам неща, които и малко дете ще прозре.

# 1 657
Кво стана бе?
Пак ли с марките се заръбахме...🤣
Всеки да си носи каквото го кефи, дрехите и мазилата не са най важното на този сваят!
На Захариева тоалета не ми допада точно за това събитие. Все едно аз тръгнала на работа! 🤣
Отивам на педикюр, за днес се наработих и съм в отлично настроение! Wink
Ааа и кой колко харчи си е негова работа...лично мен не ме вълнува, има - харчи! Дай боже всекиму! Wink
Тез патъци приличат на едни мои. Донесоха ми ги през соца за бала. Черен лак с лилави рози отсрани. Щото бях с лилава рокля. Сега като си видя снимките - падам! 🤣

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 16:39 от mimi.7299

# 1 658
  • Ямбол
Надявам се, че осъзнаваш, че и твоето писане те характеризира и че това:
То е е очевадно, че сте далеч от добронамерени.
Споделих какъв флорален стил харесвам - без акцент в/у цени, марки, брандове и т.н.
Всякакви нелепи интерпретации за комплекси, ментета и т.н. характеризират именно вашето мислене, не моето. Психологията ви също мога да обясня доста подробно, но само си губя времето.
И не виждам смисъл повече да обяснявам неща, които и малко дете ще прозре.

се отнася също толкова и към теб, не само към другите.

Показвам си новата придобивка:
Скрит текст:

Баба ми шиеше такива, мир на праха ѝ, вчера ѝ беше рождения ден. Ще ги занеса на татко ми, в четвъртък летя за Лондон. Приех го като добра поличба.

# 1 659
Добронамерена написах аз, че съм, за останалите не знам.

# 1 660
Майолче, как за Лондон сестро! Прободе ме в сърцето... Heart Eyes
Аз пък имам две малки цървулчета от естествена кожа от майстора цървулджия от Трявна. Много сладки терличета...

# 1 661
Майола, да ти кажа че като ги видях и друго си помислих 😘
Приятно из Лондон!

Пробвах великия червен глитер на Диор, божествен е. Но иска лице, т.е. кожа джам както казва мама. Затова си избрах един lip tint в натурален естествен цвят.

Cloè, много съм се смяла с книжката на един германец - *Моята кавказка тъща*, та там на пазара падна голямо ровене за маркова чанта, защото беше важно всички надписи да съвпадат 🤣

# 1 662
  • Sofia
Ал, какво имаш предвид? Че е за млади жени или за кожа с равен тен?

# 1 663
Аз се харесах как ми седят глитери...за Коледните и Новогодишните празници ще го ползвам!

# 1 664
За кожа с равен тен. Или поне така ми се струва на мен.
Но аз нося едно червило цяла година, та не съм експерт, а и имам малки и тънки устни и става гейша стайл положението 😃

Общи условия

Активация на акаунт