Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 580
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 635
Нямам нищо против ако я кефи, да се задоволява само със зарена Joy

# 1 636
Grinning ти ако си на вълна, че трябва да задоволиш някое желание и го мислиш, повечето българки просто си купуват каквото им харесва и не страдат от комплекси, нито се чувстват длъжни да се брандират, за да показват или демонстрират нещо.

# 1 637
Някои дами тук пишат с такъв съзидателен тон, все едно са модни икони едва ли не. Ем пусни нова тема за ноември, хайде да видим какво има да кажеш за сезон есен-зима 24/25.

На мен ми харесват флорални мотиви. Днес гледах Екатерина Захариева на изслушването в ЕП и много ми допадна нейният флорален мотив + цвета на сакото. Чудесна е:

# 1 638
  • София
Повечето от показаните от GeryGG рокли и обувки са неприложими в ежедневието, ако ще човек и милиардер да е, пак има нужда от по-всекидневни и носими неща.

# 1 639
  • Виена
Захариева е твърде цветна и много посредствена днес. На това ансамбълче му липсва класа, елегантност и размах. Няма часовник, не носи и халка,изглежда като набързо стъкмила се и забравила да мине през фризьора.

# 1 640
  • София
Герко, БГ архитектите са пример за неподражание като гледам резултата от целокупните им усилия. Много ми се иска да ме възпитават във вкус и естетика, ама не им се получава. Всеки път като си ни прибира таксито от летището и мине през 3те скъпарски квартала, за да стигна до нас, сълза пускам в каква скодоумна и грозна еклекщина живеем.

На Захариева роклята не ми харесва. Мога да се изразя грозно за комбинацията, но не искам.

# 1 641
Всеки път като си ни прибира таксито от летището и мине през 3те скъпарски квартала, за да стигна до нас, сълза пускам в каква скодоумна и грозна еклекщина живеем.
Аз сълзи не пущам, просто гледам да не ги забелязвам. Изградила съм си подход и стил на работа да показвам сравнителна картинка на това, което е и това, което трябва да бъде (в множество варианти). Ако и така не може да се възприеме (виждайки разликите), положението е безнадеждно. Мисля че си го видяла, въпреки, че не визирам теб. Също така съм щастлива, че съм се учила и работя с едни от най-добрите, иновативни и нестандартни (които не можеш да видиш навсякъде) фирми, символ на качество и престиж.
А карашикът и кичът в нашата клета държавица е трагичен и трудно, но не невъзможно, да бъде спрян. Най-големият проблем е, че всеки дилетант си въобразява, че много и категорично разбира от всичко.

# 1 642
Не знам Гери, не знам......
тук сме все жени с купища ангажименти, ама не ангажимент да веем с ветрило и да пръскаме звънлив смях, а си работим.

И се опитваме да си подобрим стила, да се поразчупим малко, да не ни е страх.
Красиви са нещата които показваш, но цените им са Уау - по-скоро за дамите с ветрилата са, а не за работещи момичета като нас.

пс/ Е.Захариева не ми харесва как е облечена. Намирам за неподходящо облеклото ѝ

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 14:50 от Al Georgieva

# 1 643
  • В полите на Пирин планина
То човек, ако няма усет и такт, ако ще да е във Валентино от главата до петите и обратно, пак ще му липсва стил. Grin
Демонстрацията на някакви си претенции, подплатени с картинки, не показва нищо особено позитивно за демонстриращия.

# 1 644
Не знам Гери, не знам......
тук сме все жени с купища ангажименти, ама не ангажимент да веем с ветрило и да пръскаме звънлив смях, а си работим.
Жените с купища ангажименти изобщо не стоят по форумите по цял ден. Дори нямахме време да ядем през деня.

# 1 645
  • София
Дори Ники Хилтън, омъжена за Ротшилд, в ежедневието носи дънки, балерини, мокасини, сако.

# 1 646
  • София
На мен пък Захариева ми харесва. Цветна е, да, но си е с офисно облекло. Не мисля, че трябва да са сиво/синьо/черни задължително. Малко е разчупила.
Гери, ти сигурна ли си, че не си Савова???

# 1 647
И на мен Екатерина ми хареса, вярно не е завършен тоалета до последния детайл , но е цветна и й отива.
Но пък на мен флорални мотиви ми стоят покъртително! Колкото й отиват на Майолка, толкова не ми отиват на мен - просто не съм такъв сладко-романтичен тип (комплимент е това, да не се обиди някой).
Но това ни е хубавото - всички сме различни, обменяме опит, понякога крадем идеи и подобряваме каквото преценим. На мен темата ми е много полезна, показност не виждам и се радвам, че ви открих!
Чудя се дали снежна или топла зима ни очаква..

# 1 648
  • София
Божкееее! Не ви ли прилича на Лену от сериала Гениалната приятелка?! Blush
Много нежна и стилна!

Гери, не ми допада тонът ти!
Нямам нищо против ако я кефи, да се задоволява само със зарена Joy
И кое му е смешното?! Thinking

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 16:44 от kopche

# 1 649
Цикламената Заренка ми е любима 🩷
Редовно излизам вечер с нея.

Общи условия