Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 583
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Ямбол
Аз също нося такива десени, май съм си пускала тук снимки, обаче:

Скрит текст:

Много харесвам всякакви “ботанкъл” десени, а геометрични и райета почти не нося.

Косата ми е пораснала много и е за оформяне, тези снимки са от юни.

# 1 621
  • София
Майолка, ти си фина и романтична, тези десени отиват на такива жени.
Аз съм някаква чук, пук, тряс, прас, нищо нежно и ефирно няма в моята личност, всичко ми е болд.

# 1 622
  • София
Чета, чета за архетипите на сезоните и всичко ми е ясно и логично, защото в работата ми доста ползваме архетипи. Та, според моя трябва да съм нежна, ефирна и приглушена, защото нали мечтателното и хладното е характерно за архетипа. Чувствам се чудесно с него, докато не дойде един момент, в който се събужда някакво неизявено рок чадо, което иска да е смело, нахално и бунтарско и се слагат едни контрастни райета, леопарди, прекалено черно или червено, наситен руж на половината лице и всичко това ме изяжда уж, но ми е готино и някак пречистващо.

# 1 623
Външния вид няма общо с характера.
Архетип нежна фея не е равен на милосърдна сестра.

# 1 624

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Това е малка част от флоралния стил, който харесвам. Който няма нищо общо със стила на Цветанка Ризова, Цецка Цачева и Цветан Цветанов Sweat Smile
Но ако вие смятате, че ще бъдете по-модерни с ризки на слончета или паяци, никой не ви пречи да си ги носите Joy

# 1 625
  • Mediterraneo
Ти пък, ако пропуснеш да се нафукаш с някакви марки, няма да си ти. Много комплексарски звучат всичките ти примери.

# 1 626
На мен това ми е работата - не точно в модата, а в архитектурата: да вкарвам и възпитавам стил. И не само, че ме слушат, а и ми плащат много добре. Но, разбира се, съществуват и хора, които нищо не възприемат и не могат нищо да научат.

# 1 627
  • Sofia
Назидателният тон предизвиква отхвърляне.

Харесвам флорални мотиви, стига кройката и материята с тях да не напомнят пеньоара на баба ми.

# 1 628
Цветенца харесвам, райе, каре, точки и всичко, що окото ми зърне и ми се понрави.Няма правила при мен.

# 1 629
На мен това ми е работата - не точно в модата, а в архитектурата: да вкарвам и възпитавам стил. И не само, че ме слушат, а и ми плащат много добре. Но, разбира се, съществуват и хора, които нищо не възприемат и не могат нищо да научат.

Няма един универсален стил, а много различни, всеки избира това, което му импонира. Почти винаги жени с рокличка от незнайно магазинче или слабо известни марки изглеждат много по-добре от брандираните с реплики и ментаци гучита и пради. Едното е въпрос на стил и индивидуалност, другото е липса на такъв и се покрива с някакъв мейнстрийм, който да може да крещи -вижте колко пари съм похарчила, това не е нито тихия лукс, нито мириса на старите пари, а най-обикновен кич.

# 1 630
Всеки с поне базови познания в търговията е наясно, че в БГ магазините почти всичко е менте. Ама вие си живейте със заблудата, че носите оригинали. По-силни крясъци от хвалби за похарчени пари от пишещите в тази тема няма - въпреки че е донякъде полезно: придобива се представа не за социалния статус на участниците, а за цените на пазара; правя си чисто маркетингово проучване. По отношение на кича за слончетата и паяците вече си казах мнението.

# 1 631
Еееее, Гери - направо отсече де що има с мотиката Grinning
Чудни рокли, но повечето дни тичам насам-натам и каляска и коне не са ми на разположение Wink
Давай твои снимки от ежедневието ти Wink

С близка влезнахме  палто да си купува - в Дика, Елизабет и Кенсол се мушнахме, цена 450 лв  и не са най-прекрасните. Така и не харесахме нищо, а смачкано още в магазина вълнено палто не и дадох да си купи Expressionless

# 1 632
Що да сека, това просто е маниерът в тази тема.
За моите снимки от ежедневието четки не са ми нужни - поствам само неща, които са с ясно определена цел и съм единствената, която не се срамува от тях и не трия.

# 1 633
Гери, да те светна българската жена отдавна е открила магазините по Европата и не само и за нея е нормално да пазарува по цял свят и го прави където и харесва, ако я кефи родна  марка си пазарува от нея, ако я кефи френска, италианска, скандинавска и т.н. го прави там.
А ако иска да показва статус в повечето професионални среди не го прави с гучи и Валентино.

# 1 634
  • Ямбол
Гери, кичозните слончета са по-приемливи от жлъчните ти флорално-фейски напъни, честно. Ако и в реалното ти общуване прозира такава липса на емпатия и социални умения, каквато и в писменото ти общуване, то… И какъв е смисълът от тая безумщина поредна, която подхващаш за ментета и оригинали, какво чак толкова те бъркат чуждите избори и какви крясъци съзираш в темата?
Айде, така да го кажа - кой каквото носи в душата и сърцето си, с такова се обгражда и такова вижда.

Общи условия

Активация на акаунт