Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 594
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
Say never say never и аз в кюпа със Секюин. Имаше единствена бройка от цветът, който харесах и го взех. Яко глитърен е, но пасва на новия руж. Няколко вечери ще сервирам икономични, но бляскави вечери 😁🥂

# 1 606
Кой цвят ти хареса, Харпи?

# 1 607
  • София
353 liaison - цветът е деликатен, глитърът като от 80те. Ретро шик ще се получи добре с него, но не бих го носила на работни срещи.

# 1 608
# 1 609
Агент, мерси за клипчето в Тик Ток. Нямам акаунт в него, но нямам идея как ми го отвори. 😂

Да ти кажа изчетох и статията за моя си цветотип. Интуитивно обожавам, райе, каре и всякакви геометрични фигури.
Избягвам всякак си ей такъв десен и въобще цветя.

На мен десен на цветя ме кара да изглеждам “бабка”. За това и десени на цветя нямам само полата на Зара, която не облякох и веднъж.

Мисълта ми къде е някъде бях чела, че цветове, които ни правят щастливи са подходящите за нас. Някак си интуитивно ги усещаме. В десен с цветя няма да се облека да се “закопая” сама. 😁

Харпа със здраве да си го носиш! Аз се ослушвам, може като се свършат да приритам за някое! 🤣🤣🤣

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 19:10 от cloè

# 1 610
  • София
Кло, мерси. Иначе такъв десен и за чаршафи не влиза у нас. Наистина е до натюрел.

# 1 611
И аз цветя не обичам, сега като се замисля обаче имам рокли на цветя...
Слушам интервюто на Въргала за филма Гунди. Въргала ми е комшия, познавам го лично, майка учеше детето му Wink

# 1 612
Дами, гюлчетата ги оставете на мен Joy Аз в рае приличам на строга, "спаружена" от свиване на устни, гимназиална учителка по немски... Най-много някое почти моряшко рае да сложа за докарване на стил "круизен шик". От геометричните съм люботел на точките, не много симетрично разположени, 0.5-1см макс, т.нар. полка дотс... Днес съм с такава блузка, млечно бяла на светло сини точки. (Сетих се за едно филмче с Мини маус с "рокля на точки" Joy)

# 1 613
  • София
Ох, тази Карла много ми харесва Heartpulse

Пайетите още ли са актуални? Почнах да си мисля за коледните празници.

# 1 614
Да, модерни са.

# 1 615
Пайети и брокат са актуални. За идващите празници още повече.

Десените на Cloè са ретро тапети.
Рокли на такива цветя май не съм виждала.

Много обичам цветя, но почти нямам в гардероба - основно е едноцветни, геометрични, абстрактни и тук-там някое цвете.

Бяло палто/яке нося с поло.

# 1 616
Сложна работа с тези цветотипове - отказвам се Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще разчитам на собствените си усещания

# 1 617
Пенева, най-накрая разбрах какво са гюлчета. 😁
Подчертавам пак това, че на мен не ми отива този десен и въобще цветя не означава автоматично, че за всички е неподходящ.
Много полезна статия, ако си знаеш цветотипа обаче.
Видях неща, които интуитивно съм ги правила при избор на десени и защо съм минималист по отношение на бижута. Едни огромни обеци и ми стига например. Акцентът да е на едно бижу.
Като ми каже някой сложи си комплект от пръстен, гривна, обеци, ами не е моето. Веднъж съм го правила, ами цял ден се чувствах странно и не на място. 😁
Карла е готина много. Абсурд да тръгна с толкова много бижута, но на нея ѝ отива. Обаче човек, винаги може да си открадне идеи от нея. Страхотно съчетава  цветовете. Много ми прилича на свеки.

Пайетите май не са минава от модата. Аса, ако си харесала нещо вземай. 🤗

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 09:39 от cloè

# 1 618
Карла е ужас-ужас Joy  Прекалено шарена, натруфена и окичена

Хубаво че сме различни.

# 1 619
  • София
Дребни цветчета също не са моето, като лелка с пеньоар съм. Нооо пък имам една рокля, на която ми седят много добре. А даже не е точно моите цветове, странно, но факт. Мои са едрите, контрастни патерни, райета особено обожавам, но пак трябва да са широки. И тънки имам, но не са точно това, което ме "отваря".
Обожавам бижута, много и натрапчиви.
И да, човек обичайно избира точно това, което е подходящо за неговия тип, особено с времето. И ако има капка естетика.

Общи условия

Активация на акаунт