Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 602
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 590
Очите ми са много тъмно кафяви / като маслини/, подтона ми е розовеещо, не жълто

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 11:25 от macadamia

# 1 591
Макадамия, защо не отидеш в някой хубав салон?
Има много добри колористи, ще ти помогнат със съвет 🙂

# 1 592
Какъв трябва да е форматът на телефонния номер за Масимо Дути? Пробвам  всички известни ми варианти и не го приема и това е! Не мога да се свържа чрез контактна форма, защото и там исла телефон.

# 1 593
Ще опитам, Ал Simple Smile

И да не пропусна да благодаря на Linofrina за таблетките за очи, които беше споделила- пия ги вече два месеца, още след десетия ден така ми се проясни зрението, чак не мога да повярвам,  а се замислях вече за очила.....
и един наистина действащ пробиотик за Мими / четири опаковки вече изпих / https://bulgarbiotic.bg/product/bactology-probiotik-za-jeni-femin

# 1 594
  • Бургас/Пз
Ще опитам, Ал Simple Smile

И да не пропусна да благодаря на Linofrina за таблетките за очи, които беше споделила- пия ги вече два месеца, още след десетия ден така ми се проясни зрението, чак не мога да повярвам,  а се замислях вече за очила.....
и един наистина действащ пробиотик за Мими / четири опаковки вече изпих / https://bulgarbiotic.bg/product/bactology-probiotik-za-jeni-femin
Може ли да ми пратиш таблетките за очите. Пропуснала съм ги, а определено имам нужда от нещо, че в края на годината съм повече от 8 часа на монитора и ми идва в повече.
Днес с риза на слончета ☺️ Много ми харесва бялата яка и белите маншети, някак си освежават Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 20:36 от ani_d

# 1 595
И аз бих искала да видя таблетките за очи, за момента пия Lutein 20 mg на капсули.

# 1 596
Момичета, пускам линк - тук са най-изгодни като цена .... и наистина действат. И аз по цял ден съм пред монитор Simple Smile
https://biotica.bg/blueberry-vision-za-zdraveto-na-ochite?gad_so … AYASAAEgJYkfD_BwE

# 1 597
Лайквам всички показали се, продължавайте да ме вдъхновявате!
Фешън дейс имат някакъв ЧП, ако не сте разбрали;)

Купих едно светло палто от Зара и се чудя как да го нося, за да не го нацапам с фондьотен. Шал или поло яка биха помогнали, но ако има и други трикове, споделяйте.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 19:04 от tuty

# 1 598
  • София
Харпа, много ти благодаря за споделеното. Бари за нас винаги е бил просто място където акостира ферито. Определено искам да отида не просто минавайки транзит.
Абсолютно същото и за нас! Просто кацаме там и потегляме към намислената дестинация. Никога не съм разглеждала Бари. Просто ползваме летището му само.
Алберобело  не съм била и съм чувала само хубави отзиви за него! Искам да посетя!

Ще гледаме и ние Гунди в четвъртък с ММ. Той си е страстен привърженик на сините от дете. Вече все по малко, след пораженията им последните години и разочарованията му, но все пак - си остава техен верен фен.
В тази връзка, вчера бяхме на Софийски гробища, след Задушница, да посетим семейният гроб на фамилията и алеята минава точно покрай гроба на Гунди. ММ всеки път спира на гроба на Гунди и Котков, за да си ги почете. Worried

За бяло палто, шала е задължителен. Да за пази от червило или фдт.

# 1 599
Голямо ти е.

# 1 600
Макадамия, радвам се Hug

Само че ако човек не си дава кратки почивки от монитора, никакви добавки няма да помогнат.

Тути, палтото или ти е голямо, или кройката не е хубава.

# 1 601
ХС е размерът, няма по-малко.
Не ми е голямо, широк е моделът просто, но аз нося широки дрехи, не ме притеснява това.

# 1 602
Тути, много обичам бяло палто. Спасението е шал, дори аз слагам, въпреки, че не ползвам ФДТ, но все пак лицето ми е с крем и се цапа.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 17:06 от mimi.7299

# 1 603
  • Русе
tuty, много хубав цвят ти е палтото. Носи си го със здраве!

# 1 604
Агент, Португалия е, наистина,не Лисабон. Снимките са от манастирите в Алкобаса и в Баталия. Днес сме в Порто, истинско лято, но два дни за Порто са малко. Изкарахме пълна седмица в Португалия.
О, благодаря, Бомболино! Добавям си ги незабавно на борда с мечтаните дестинации! Само веднъж съм била в Португалия - 4.5 дни в Лисабон и околията и бих се върнала с огромно удоволствие!
Скрит текст:

Pinko, със глас съм се смяла на текста (песента ми беше неизвестна!) - благодаря ти за подаръка, веднага го препратих на една петербургска дружка, съгражданка на Буланова, на която още и предстои етапа "слюбится" в САЩ.

Не мога да определя какъв цветотип съм
Ще помоля Агента или някоя от вас ако се е специализирала, да ми помогне да определя какъв цвят коса ще ми отива най-много
Cloe е права, Macadamia, а и аз съм писала стотина пъти в темата, че на по снимка тази работа не трябва да се прави. Но все пак ако ти е любопитно си извади снимки от годините, когато си била с естествена коса и без грим и гледай там. И погледни овървютата на различните сезони тук например:
https://gabriellearruda.com/category/seasonal-color/

PS Докато съм все още на тема "казах ли ви аз" (това е самоирония, да не си помисли пак някой нещо!) да ви питам дали загледахте покрай децата последните тенденции в ТикТок и Инстанграмския макияж - грим според контрастa? Баш тoя контраст, с който съм ви проглушила ушите, най-често в контекста на дрехи/изграждане на хармоничен ансамбъл Simple Smile Много са сладки децата когато преоткриват древни практики и истини Grinning
Скрит текст:

Тия дни направих немислимото - купих си тоалетна вода, която да пасва на дезодорант (подарък ми е) :roll_eyes: Toва не ми се беше случвало НИКОГА! В момента мириша на ванилия, шам фастък и солен карамел от 5 м. и не мога да се позная сама! Never say never!
Скрит текст:

PS Tuty, много красив цвят за палто! Със здраве и със шал!

PS Бари съм го разглеждала покрай трансфери (ферито Игуменица-Бари). Пулия ми е мечта, Ани, енджой!

PS Cloe, подарък за теб Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 20:26 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт