Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 635
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 575
Ех, че хубаво Харп. ММ прави планове пролетта да направим една Италия. Още не сме решили къде точно!

# 1 576
Харпа, много ти благодаря за споделеното. Бари за нас винаги е бил просто място където акостира ферито. Определено искам да отида не просто минавайки транзит.
Ани, завиждам за Пулия - много обичаме тази част от Италия. Ще чакам да споделиш повече. Никога няма да забравя огромната и най-вкусна пица в Берналда.

Скрит текст:
За мнозина Алберобело е клише. Но малките хобитски къщички носят неповторима атмосфера.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 13:42 от MagniМ

# 1 577
Страхотно, страхотно Снимки и червило.Макадамия също с този цвят, даже повече от русото ми харесваш.
Аз бях на кино с приятели, гледахме Гунди-браво на целия екип на филма, препоръчвам го.Но си отделете 3ч.

# 1 578
Италия ми е в сърцето, където и да отиде човек няма да остане разочарован и винаги се връщам с удоволствие.

Днес ще пазя вилата с малкия, цяла нощ повръща.

# 1 579
Деси и аз харесах филма. Актьорите млади, но добре играят. Направен е качествено...ееех върна ме в младежките години на стадион Герена! Параскева Джукелова дали от ролята, но доста остаряла.
Снощи слушах интервю с Лита, жената на Гунди при Лора Крумова и доста ме развълнува.

# 1 580
Мими, Сицилия?
Ние се влюбихме и вероятно ще отидем отново май 25, този път с кола.

За червилото, супер 💋 днес имам път и ще видя останало ли е нещо като за мен и госпожицата от Диорската коледната колекция.

Не видях Макадамия с новия цвят.

Ето новата ми рокля, облечена стои велико - плата е малко стерео, така е изтъкана
Скрит текст:

На Магни стискам палци днес 🍀

# 1 581
Ал, чудна рокля! И на мен много ще отива! Blush
G&B ми е изпратила и мостри на парфюм.Purple Heart Днес съм с него, не съм го чувала и виждала! 🤩
Втори опит за Фурла, трябва ми чирна ежедневна!

Има и в бордо, прекрасна, но вече доста червени събрах!

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 09:40 от mimi.7299

# 1 582
Мими благодаря 😘
Роклята определено ще ти отива много. За класически дами е 🙂

Този модел и аз го загледах, по-красива е в червено.
Не ми харесва колко е тежък металния орнамент.

За хубава ежедневна черна чанта бих погледнала от по-здрава кожа.
ФуКлата е нежничка.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 11:12 от Al Georgieva

# 1 583
Момичета, в голяма чуденка съм......
Не мога да определя какъв цветотип съм
Ще помоля Агента или някоя от вас ако се е специализирала, да ми помогне да определя какъв цвят коса ще ми отива най-много
Колебанията ми тръгнаха след промяната на Харпи, която грейна с тъмната коса ......

# 1 584
Мими благодаря 😘
Този модел и аз го загледах, по-красива е в червено.
Не ми харесва колко е тежък металния орнамент.

За хубава ежедневна черна чанта бих погледнала от по-здрава кожа.
ФуКлата е нежничка.
Ал, като кожа ми е напълно достатъчна, аз ходя с малко неща в дамската чанта, до работа ходя за 5 мин., а служебните задължения са ми с шофьор. Не ми се налага никъде и нищо да мъкна в дамската чанта. Поръчала съм я вече, ако имам притеснения ще я върна! Wink
Макадамия сякаш русото е твоя цвят! Kissing Heart

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 09:32 от mimi.7299

# 1 585
  • София/Севлиево
Мими,в червенкото ми харесва повече -ти коя избра?
Роклята на Ал също-страхотен цвят.
И благодаря за споделените снимки от пътуванията на дамите, които ги споделиха.

# 1 586
Мими,в червенкото ми харесва повече -ти коя избра?
Роклята на Ал също-страхотен цвят.
И благодаря за споделените снимки от пътуванията на дамите, които ги споделиха.
И на мен, но имам 3 чанти в червени нюанси. За зимата трудно ще съчетавам тази имайки предвид дрехите и връхните ми облекла.

# 1 587
Макадамия ще те разочаровам, дори и някоя от нас да се е специализирала, в което се съмнявам. Определянето на цветотип се прави на живо и при определена светлина. От голямо значение е под тонът, не само цвят на очи и коса.
Най-добре искай координати дето е ходила Харпа.

# 1 588
  • София
Обожавам Пулия, засега ми е най-любимата част от Италия. Но не съм била в Сицилия и не  сигурно, че ще отсане така завинаги.
Много ми се ходи в Италия пак, но пък и много други места ме влекат, а време и пари за всичко няма.

# 1 589
  • София
Макадамия, права е Кло. На живо се прави анализ, защото снимките доста смачкват реалния цвят на подтон на кожа и точния цвят на очите. Агент също беше качила графика на каква външна светлина е най-добре да се направи анализът. Съвет точен за цвят на косите не дават, но на съответния сезон отиват определени цветове и нюанси. Доколкото съм чувала в някои фризьорски салони правят подобен анализ и то свързан точно с косите, но не мога да те насоча къде точно.

Общи условия

Активация на акаунт