Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 572
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 665
И аз като Мими- да бляска.
Кажете, моля, хубав зимен хотел, с  хубаво СПА, да не се прескачаме там, за 3-5 дни на Нова Година, до писта/курорт за ски.В Бг сме били на много малко такива места.

# 1 666
Банско?
За мен това е мястото за ски.
Ние се колебаем обаче. Направихме резервация, но ако няма сняг не ни се ходи.

# 1 667
  • Велико Търново
Аз се харесах как ми седят глитери...за Коледните и Новогодишните празници ще го ползвам!

Без да имам никакви претенции за нищо, ще нося червилото всеки ден.При нас са го получили и поръчах още две.
На милата съфорумка от сърце благодаря за бързата доставка.Сложих го у нас за проба, без очила бях, мустаците не са махани.
Скрит текст:

# 1 668
Еееее, какви устни имаш 💋
Ми ще го носиш я. Много е красиво 😍

# 1 669
Много ти отива Сиси. 😍
Аз след работа също вечерно ще го нося!

# 1 670
  • София
Сис, за теб е правено това червило! И червеното ти е като подпис - много твое!

Днес и аз се бомбардирах с червено, с което се оказах, че тичах в парка (с детската раница на сина ми), че и тренирах и в залата след това. Не е моето като цвят, но беше весело.

# 1 671
СИС, чудна си.

Леко лирическо отклонение към няколко дами, четящи от балкона. Не правя пари от съфорумки, не продавам с надценка, използвах си служебната отстъпка, за да им е по-изгодна покупката и двете дами имат касови бележки към червилото.
Нямам намерение да ви отговарям на лични. Хайде със здраве!

# 1 672
кАжи честно.....
Не може да е истина 🫤

# 1 673
Не правя пари от съфорумки, не продавам с надценка, използвах си служебната отстъпка, за да им е по-изгодна покупката и двете дами имат касови бележки към червилото.
Нямам намерение да ви отговарям на лични. Хайде със здраве!
Милата, ти дори по насметка ни уреди. Хич не се връзвай... Heart Eyes HeartKissing Heart

# 1 674
  • София
Като ме запалихте за червено червило, реших и аз да си купя. Обаче - греда. По дрогериите няма червила. Съвсем сериозно, няма червила в гилзи. Всичко е разни гланцове и тук там останал някой мат, но няма разнообразие.
Може би ще дам 30 лв за Сефора или Дъглас накрая.
На всичкото отгоре, аз съм със жълт подтон и класическо червено не ми отива. По-скоро трябва да търся тип кърваво, с кафяв подтон.

# 1 675
Е как да няма, Роки, има доста дрогерийни и то добри.Къде гледа?

# 1 676
  • Велико Търново
Тази тема/сигурно 100 пъти съм го писала/ съм я приела, че пишем в нея разумни жени, на прилична възраст, които имат свой стил.Скъп, евтин, кичозен и т.н. не е моя работа.Коя колко харчи, защо ги харчи, от къде ги има за мен не представлява никакъв интерес.Лично аз ще подминавам всякакви опити да се наруши добрата обстановка в темата.
По темата с червилата.....дори не ми идва на ум какво да напиша.Може би да се надявам, че собственичката на нашия Адел ще ми ги продаде на тази цена/четете широко усмихнати/

# 1 677
  • София
Е как да няма, Роки, има доста дрогерийни и то добри.Къде гледа?
Две Лили и два ДМ. Сигурно скоро ще заредят.
Я да покажа есенно-зимните връхни дрехи, наредени в новия гардероб /естествено, пак не стига/.

# 1 678
кАжи честно.....
Не може да е истина 🫤
Е, как, бе, счетоводителките на Бг-мамма 😂😂😂

# 1 679
  • Сливен
Cloè, много съм се смяла с книжката на един германец - *Моята кавказка тъща*, та там на пазара падна голямо ровене за маркова чанта, защото беше важно всички надписи да съвпадат 🤣
Боже, Ал, това е една от книгите, с които искрено съм се смяла Grinning ! И толкова близка в много отношения до битието тук.

Не съм дочела.  Смущава ме тона ти,  Гери. Не знам защо избираш да се "държиш" така.
Тук сме много различни, но се опитваме да сме толерантни, на кой повече, на  кой по-малко му се отдава, но имам чувството, че ти целенасочено търсиш  да предизвикаш реакция от пишещите тук за да си докажеш някаква теза.
Не са ми в "любими" цветенца, розички, волани и т. н. романтични десени, не се чувствам комфортно с тях, съответно не ми и отиват.
Но това не ми пречи да обличам понякога риза със стрелиции и птици, подарък от едно от децата ми - тя ми доставя съвсем друго настроение от обичайните цветни.
Безразлично ми е кой колко харчи и за какво - всеки го прави според джоба и разбиранията си.
Но пък темата, и пишещите тук, ми дават информация за неща, за които обичайно не бих се замислила, просто са далеч от интересите ми.
Облеклото си го избирам според това дали ми пасва на вътрешното усещане, чувствам ли се добре с него, а не според марката, цената и мястото на което се продава.

Общи условия

Активация на акаунт