Диви и красиви - онлайн риалити (тема 7) (Финал)

• 68 510
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 45
Ами, такова предлагат на пазара на риалити форматите. Кой уважаващ себе си мъж, реализиран и на нейните години ще участва?

От друга страна Никито може да се чувства употребен, но все пак ще може да се похвали с връзка, продължила цял месец и то със знойна дама.

P.S.  Аааа, на 28 била, но изглежда по-зряла.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 15:36 от LadyCharming

# 46
Да се беше пуснала в ИВ. Там се подвизава един виден бизнесмен, постигнал всичко в живота съвсем сам. Joy

# 47
Въпросният богат ерген е толкова мил и чаровен, че чак родителите му са го пратили по-далече в швейварски пансион още в невръстна възраст.

Само някоя като Ина може да се справи с него. Симона иска да е обгрижвана и да  се чувства като принцеса без да се напряга много в някакви сложни взаимоотношения.

# 48
Не ги знаех тези подробности 😀

# 49
ИВ не гледам. От спойлерната тема оставам с впечатлението, че най-недолюбван е някакъв Кралев. Това ли е името на "сгодната партия" за Симона?

# 50
Същият. Син е на Пламен Кралев, автомобилен състезател и е учил в Льо Розе в Швейцария, което е наричано "най-скъпото училище в света" (не знам дали е истина). Пасва на очакванията Grinning

# 51
Да, май наистина е най-скъпото у-ще. Има статия в Свободна Европа.
Не чета спойлерната тема, но явно има хейт по Кралев, на мен не ми е неприятен. Далеч по-неприятен ми е Димитър. Ама… това оставям темата ИВ.

Принцеса Симона трудно ще си намери желание мъж с толкова много капризи. А ако намери, няма да е за дълго. Камо ли Николайчо, дето не е имал по-дълга връзка от 3 месеца.

# 52
Същият. Син е на Пламен Кралев, автомобилен състезател и е учил в Льо Розе в Швейцария, което е наричано "най-скъпото училище в света" (не знам дали е истина). Пасва на очакванията Grinning

Ще ме накарате сега да прогледам ИВ, да го видя що за "зрънце" е въпросния Убавец Grinning

# 53
  • Варна

Ще ме накарате сега да прогледам ИВ, да го видя що за "зрънце" е въпросния Убавец Grinning

Нещо между Валерия Евгенчова, Дениз, Тея. 🤣🤣

# 54
Не му правете рейтинг на този опорочен сезон, Кралев е най-обикновено богаташко лай... така де, наследниче.
Симона по-скоро с баща му я виждам, че и е по-симпатичен.

# 55
Нещо между Валерия Евгенчова, Дениз, Тея. 🤣🤣
Не му правете рейтинг на този опорочен сезон, Кралев е най-обикновено богаташко лай... така де, наследниче.
Ок. Ще ги пропусна Игрите и този сезон.
Още след определението на esstela реших, че е по-добре да не си го причинявам въпросния "пич"  Joy
Най-лошото 3 в 1 Grinning

# 56
# 57
Симона и Ники водят най-много в анкетата за двойки (71 гласа). Те май имат най-голяма подкрепа.

# 58
Защо не вземат да сложат субтитри? Почти нищо не се разбира от разговора между Йордан и Ина, така беше и с Елена и Гош в миналите епизоди

# 59
Да, и в края на предния епизод не сложиха субтитри на Ина. Това е продължение на същата сцена. А за няколко дни от екипа на предаването със сигурност са прочели коментарите от предния епизод, хората масово мрънкат за субтитри.

Да му имам гащите на Йордан...

Общи условия

Активация на акаунт