Диви и красиви - онлайн риалити (тема 7) (Финал)

• 68 506
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 60
Защо не вземат да сложат субтитри? Почти нищо не се разбира от разговора между Йордан и Ина, така беше и с Елена и Гош в миналите епизоди
Според мен вече изобщо не им се занимава с предаването, взеха-дадоха. За мен тая сцена е безпредметна, защото нищо не разбирам от нея.
Тъкмо си написах коментара и се появиха субтитри. Както предполагах, Ина лъже, че ще даде шанс, за да победят. Един за друг са си с Гош.

# 61
Йордан и Ина пак се изпокараха.Ина не го иска и това си е ,излъга го  отново.

# 62
Ина или не помни или не мисли, че е снимано как казва на Йордан, че го е излъгала за даването на шанс след предаването и сега се чуди защо Йордан е нацупен и се сърди, че не бил в добро настроение.

Ивайло щял да работи над личностното си развитие- с други думи, жена и деца- не благодаря Grinning

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 19:42 от BobbyDyl

# 63
В предния епизод коментираха, че камерите не записват, а те са с изключени микрофони, но не знаят, че в стаята има статични такива. Затова си мислят, че са минали метър.
И после го играе все едно не е било, защото вече камерите работят.

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 20:04 от Clouded

# 64
И защо само тоя сервитьор на "Делян Чайка" обслужва цял сезон героите ?

# 65
Всички, които са ви скъсали на приемните изпити в НАТФИЗ - запишете се на кастинг за Диви и красиви.

# 66
И защо само тоя сервитьор на "Делян Чайка" обслужва цял сезон героите ?
И се чувства длъжен на всяко появяване по 2 пъти да казва "Далян чайка". То вече се превръща в антиреклама.

А сцената, в която Неделчо и операторите влизат в кадър, е пълен абсурд за мен. Връщат сцената, Ина да си доизкаже каквото не е казала, операторът оправя една саксия в това време, Неделчо е недоволен от недомлъвките и иска Ина пак да седне на дивана и  разговорът между двамата да продължи. И това трябва ли да го гледаме ние, зрителите? Кадри от кухнята не са нужни. По-добре да ги дават в коментарните подкасти, не в самите епизоди.

# 67
Нямаше да е лошо да ходят и в друг ресторант за разнообразие.

Николета с по-лек грим и без големите мигли изглежда доста свежо.

# 68
Ох, Неделчо и операторите много смешни като се намесиха и влязоха в кадър Joy

# 69
Ина успя да ме впечатли - как успя да се вдигне от мъртвите след тоя алкохол предната вечер?

# 70
Любим кадър, Ники как си сложи краченцето върху Симонка.

# 71
  • България
Ох, Неделчо и операторите много смешни като се намесиха и влязоха в кадър Joy

Това е най-интересното от епизода.
Много скучно. Скипнах почти всичко - Ивчо и онази на шнорхелинга, Ивчо и оназ на Делян чайка, мрънкането и сърденето на оноз. Неделчо вкара повече енергия.

Това тъпо и долнопробно предаване отдавна се изчерпа.

# 72
Това тъпо и долнопробно предаване отдавна се изчерпа.
Ау, не така де Sad

Любим кадър, Ники как си сложи краченцето върху Симонка.
А тя 5 пъти му каза "няма ли да ме прегърнеш" или нещо от сорта. Ама тези неща не стават по команда, бе Симонке. Човекът може би се спича от операторите.

# 73
Сцената с Неделчо е най-доброто за сезона. И като цяло как ги излови тези двамата "стратези".

# 74
  • България
Според мен изобщо не трябваше да снимат тази продукция и да я таргетират като "любовно риалити". Самата продукция се дискредитира от ден 1 - монтажа на Арина как плаче уж за Симеон и Теа, самото участие на Теа, толелирането на реклами на алкохол и цигари, нон-стоп нокаутирани момичета от опиати. Отделно - скучен сюжет, липса на развитие след средата, Ивка Бейбе с говорните дефекти и липса на всякаква искреност, повтарянето по 100 пъти на Делян чайка. 100 пъти гледахме как участниците се клепат на голо с боичките от студентството на Неделчо.
Селекцията на участниците - много постна с изключение на Николай, Симона, Йоан, Стиляна и Симеон. Останалите са ултра статични, страх ги е да правят ходове, не са влезли въобще за любов и даже не искат да си намерят гадже (Ина, Георги, Гош, Коцето). Участници с по-малко капацитет от средностатистическия участник - Николета, Георги. Токсичната греда Йордан.

Как може да се подобри? - Не може. Вместо любовно трябваше да е стратегическо риалити, защото любовта е мираж.

Общи условия

Активация на акаунт