Диви и красиви - онлайн риалити (тема 7) (Финал)

• 68 571
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 75
Да отбележа, че Николета изглежда доста по-добре без сценичния грим, мигли, екстеншъните и т.н.

# 76
На мен също ми хареса Неделчо как ги викна да си доизиграят сценката. Беше интересно, че са го оставили в кадър, определено плюс точки от мен.
Беше тягостно за гледане как Йордан е крив през целия епизод. В предишния, го усетих като щастлив за миг, когато Ина му сподели, че ще му даде шанс. Направо го поряза жестоко с нощта, където ревеше и се отметна от обещанието за шанс навън.
Николета беше красива със зелената рокля на срещата, без маймунски грим. Ивайло не е за нея или тя не е за него, не знам кое точно от двете, но хич не си пасват. Пак голямо изтъкване що за жена е и какво заслужава. Мерси.
Симона говори на моменти на диалект, не, че имам нещо против тях, но като го раздаваш класна кралица, изразавай се класно, мило. Николай е като на тръни покрай нея, къде ще стъпи накриво и ще го наритат пак. Чудя се защо няма успех с жените, може би е прекалено социално активен (гледам, че доста често е по барове, дискотеки). За мен би било ред флаг. Моето наблюдение, че мъжете gen Z  са повече по "развиване на множество сюжетни линии", а той дава заявка, че търси устойчива връзка. Има нещо гнило.
По време на коктейла, Симона добре се изцепи "Добре защо сте сложИли празни кутии?" за рекламните шоколади, стана ми супер смешно.

# 77
Странно трябва ли да дават как камера влиза в кадър?  ОК, случило се е, но при монтажа не можаха ли да зуумнат малко и да не се вижда камерата как снима?
Неделчо миналата година в един Надкаст беше потресен как в ИВ дали бусчето, което извозва участниците след битка, досега никога не се било случвало. А той какво прави? Оператори и камери в кадър. "Къщата на инфлуенсърите"  номер 2.

# 78
Николета искаше да обладае Ивайло във ваната, а той хич не я ще и това си е. Много му е напориста и в момента не му е нужно такова шило в гащите, знае го и сам. Пак големи фасони, може да ѝ е дошла в повечко водката през деня. Видяхте ли как попита "Само толкова ли ще ми налееш?" и Ивайло я заби с поглед.
За Николай и Симона във ваната, няма какво да кажа, не знам защо тя продължава да го играе "харесваща" като тялото ѝ крещи, че едва ли не го докосва с погнуса. Но може би има тренинг момичето и всичко в името на печалбата.

# 79
Симона поне съм сигурна, че се радва, че е избрала Ники, като направи една проста сметка какви бяха/са останалите мъже и го цени по тази причина.

# 80
На мен кадъра с Неделчо, който се намесва ми говори, че даже и на него му е омръзнало Ина да върти всички с недомлъвки и тънки интрижки и искаше най- накрая да седне и да си каже а не да симулира, че предната вечер не се е случило нищо и да се държи надменно.

# 81
Коя беше двойката от последната половин минута на епизода?

# 82
Николай и Симона са в последните кадри, нали кралицата каза, че я е гнус да влиза там, но Николай заяви, че ще изчисти всичко.

# 83
Тия Ина и Николай са толкова досадна “любовна” история, а през цялото предаване трябваше да им слушам скучните драми. 5000 пъти по-забавно ми беше да гледа Теа и Симеон / Елена и Гош / Йоан и да му бяха намерили жена.

# 84
Коя беше двойката от последната половин минута на епизода?
Симона и Николай.

# 85
Статични камери, то едва се вижда.
А какво мислите, че каза Николай, когато изрязаха кадъра?  Той нали каза "Аз ще кажа нещо, макар, че ще го изрежат".. То така и стана Grinning

# 86
Николета не е грозна, но не знам как успява да си докара сама тоя абсурден вид. То не са червени бюстиета, които са плъзнали за по 5 лева навсякъде, ментета на известни марки, мигли, обици до коленете, сценичен грим…направооо, не знам. Никаква естетика.

# 87
Аз се депресирах, докато гледам, честно.

# 88
  • Stockholm
Еми за Симона и Николай съм. Поне не лъжеха.
 Ина е изключително деструктивно и манипулативно същество. Основната ѝ цел в предаването беше да засенчи Симона като първа красавица и тъпакът Йордан спомогна за вдигането на акциите ѝ. Да не забравяме, че се насочи към нея от немай къде, защото Симона го отряза.
Николета е изтъкана от здрави комплекси, глуповата е и доста пристрастена към алкохола. Пропи даже и горкото момче Ивайло Joy Тук добавям и Ина като сериозно алкохолно зависима. Абсолютно се конкурират с Теа, а на този фон Стиляна ми се вижда като цвете Joy
 Никито е сладур, нищо, че е малка клюкарка Joy
Смешен финал. Нито един истински матч. Впиянчени и доминиращи жени, потиснати мъже.

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 21:21 от silsto

# 89
Ина му е секси на Йордан като си сложи очила и замяза на Стиляна. Николета ревнува безкрайно от нея, на Ивайло ми липсва. Ама на живо се държаха с нея като тъпанари.

Николета така се държи с Ивайло, че
той скоро ще трябв да свива пръсти към камерите за помощ.

Послепис: Кро защо е без риза? Уга буга.

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 21:41 от AirFairy

Общи условия

Активация на акаунт