Диви и красиви - онлайн риалити (тема 7) (Финал)

• 68 529
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 1 140
Защото е ясно, че не е имала чувства към него и се е преструвала и за мен няма нужда да правиш специален пост, в който казваш "Да, аз бях само актриса." Освен това нищо не казва за него, може би все пак е очаквал да му благодари, да изрази уважението си и т.н. Да не говорим, че беше много лоша актриса и повечето хора гласуваха, за да подкрепят него, а не нея.

# 1 141
На мен ми се струва, че Николай, ако тръгне да хвърля кал по Симона по разни подкасти, само ще затвърди мнението, изразено от доста от хората в предаването, че е интригант и клюкар. Та по-добре да си преживее разочарованието, ако е имал такова, сам със себе си и да не става злобен заради това, че го е отхвърлила.

# 1 142
Само Николай не го разбра, че тя си играе с него. Но явно когато си в изолация и имаш някаква симпатия към някой …не се усещаш.
И като четох коментарите на хората, които ги харесваха и си викам …айде Николай заблуден, но защо и зрителя е такъв?

# 1 143
Все тая, и тя ще си намери майстора.

# 1 144
Не знам, искаше ми се хора, влезли в това реалити с чисти намерения, явно е самозалъгване това моето. Не се изкефих нито на играта на Симона, какво да й харесаш, то само поучения, нито на Ина, само саботажи и караници. Ако бяха толкова умни актриси, щяха да покажат какво е отношение към мъжа, да си играят, малко флирт да вкарат, малко женственост. Всичко ли е едните пари и пазарлък в днешно време?!

# 1 145
Не знам, защо не разбирате, че всяко реалити е вид игра и за това накрая някой печели, просто играчите играят с лицата си а не с пешки.
[/b]
Не знам, искаше ми се хора, влезли в това реалити с чисти намерения, явно е самозалъгване това моето. Не се изкефих нито на играта на Симона, какво да й харесаш, то само поучения, нито на Ина, само саботажи и караници. Ако бяха толкова умни актриси, щяха да покажат какво е отношение към мъжа, да си играят, малко флирт да вкарат, малко женственост. Всичко ли е едните пари и пазарлък в днешно време?!

# 1 146
Защото е ясно, че не е имала чувства към него и се е преструвала и за мен няма нужда да правиш специален пост, в който казваш "Да, аз бях само актриса." Освен това нищо не казва за него, може би все пак е очаквал да му благодари, да изрази уважението си и т.н. Да не говорим, че беше много лоша актриса и повечето хора гласуваха, за да подкрепят него, а не нея.
Мен пък не ме кефи как верно се изкарва жертва и им споделя личните съобщения. 😏

# 1 147
Преди време на мен ми обясняваха, че гоня Азов от една друга тема. Сега кой е негостоприемен? Оставете участничката, майката да си пише свободно във форума и темата. ❤

И аз мисля така! Според мен ще са интересни коментари на участници…все пак са го преживяли, а не са просто зрители.

# 1 148
  • софия
Кажи по  предаването - натурални ли бяхте всички вътре?
Харесваш или не Николай, че ми е важно
Ивайло харесваше ли Николета барем малко?
Можеше ли Йордан да се влюби в Стиляна?
Симето и Теа един за друг ли са?

Неделчо или Мишо? Grinning

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 00:58 от Не се сърди, човече

# 1 149
Аз приканвам да се включи и Коцето. Вече всичко мина и нека и той разкаже нещата от своята гледна точка. Wink

# 1 150
На мен ми е интересно дали наистина Теа е хвърлила бутилка/чаша по Коцето? Мишето отрича, но.. това е понеже го нямат заснето. Той не обича да признава грешки и гафове, обижда се, отрича... ние сме хейтъри... и така.

Разкажете нещо интересно, което сте преживели, а не ни е показано в епизодите. Очевидно доста неща са ни спестени.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 01:16 от diziler

# 1 151
Така започвам, харесвам Николай за приятел, Ивайло харесваше Николета, Йордан и Стиляна и мен да ме нямаше, нямаше да станат нещата, той ще разкаже като дойде време.
Бутилка не знам да е хвърляна, ама първите дни много неща се хвърляха 😂

Беше много интересно и въобще не е показано всичко, защото имахме от всички емоции, нито аз съм била постоянно нацупена.. абе малко излъгах, такава си ми е физиономията. Но ако мога да се върна да го изживея пак, ще го направя.

А всъщност да, извинявам се моя е грешката тук злословим само срещу участници.
точно така Joy Но също и ги хвалим Stuck Out Tongue Winking Eye
Добре дошла.

Кажи по  предаването - натурални ли бяхте всички вътре?
Харесваш или не Николай, че ми е важно
Ивайло харесваше ли Николета барем малко?
Можеше ли Йордан да се влюби в Стиляна?
Симето и Теа един за друг ли са?

Неделчо или Мишо? Grinning

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 01:02 от INSTAIN

# 1 152
Тук имаше много предположения. Ивайло беше ли привлечен от Николета? Грубото ѝ държание ли го отблъсна?

Отделно. Ивайло беше ли привлечен от Стиляна. Пийването ѝ или това, че реално си падаше по Йордан го отблъсна?

# 1 153
Их другата седмица пак ще пиша след подкастите, ама общо взето каквото видяхте такова бяхме, няма какво да си кривим душата.

Тук имаше много предположения. Ивайло беше ли привлечен от Николета? Грубото ѝ държание ли го отблъсна?

Отделно. Ивайло беше ли привлечен от Стиляна. Пийването ѝ или това, че реално си падаше по Йордан го отблъсна?

# 1 154
Еми, Ники няма достойнство, права е Симона. Да го играеш жертва никога не е добра идея. Николай е знаел, че не се заедно, изговорили са си го(любим техен паразит) дето се вика, ама сега видя че публиката е на негова страна и му дойде силата. Аз като жена никога не бих бика привлечена от мъж, който по този начин излиза от такава ситуация, да не говорим, че той и без това си има доста гей вайб. Симона не е права също, но наистина това е игра, само където си играеш с чувствата на хората

Общи условия

Активация на акаунт