Къщата на инфлуенсърите - Тема 8 (сезон 3)

• 45 455
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
С Иван и Андрей от Алиекспрес е такова положението 😃

# 106
Каменов е абсолютен позьор. Нито е толкова тъп, на колкото се прави, нито е толкова агресивен, колкото се опитва да се изкара. В Къртицата пак много му знаеше устата, но когато Бориса Тютюнджиева заяви, че ще го съди за обида и клевета и стана по-нисък от тревата и си млъкна...

# 107
Слушам Чакалкаст с Марианов и като истинско бести на Тото си мисли, че светът се върти около него и друго не съществува. Коментира неадекватно и се държи все едно техният сезон е бил всьо и вся. Каза, че едва ли не не може да има четвърти сезон, защото вече сме били виждали всичко - Емо Каменов е влязъл, те са си бръснали главите и са се татуирали... всичко било правено.

А защо той не спре да прави музика - всичко вече е изпято.

# 108
Не знам има ли по-противен участник от Виктория, честно. Биполярна ли е, не знам, нима забрави как само до преди броени дни разиграваше какви ли не циркове, за да се прехвърли в другия отбор, не остана човек в къщата, на когото да не каже, че не вярвала на Даниел, не искала да гласува с него, не искала да номинира никого от другия отбор, бла-бла. И в първия момент, в който се накланят везните, тя моментално се преориентира обратно към Даниел и компания, забравя си драмите и усещанията, сякаш нищо не се е случило, "моята коалиция", "ние", "нас"... За втори пореден път е на косъм от елиминация, буквално за един глас се касаеше и двата пъти и изхвърчаше навън, на магия е все още в къщата, а тя тотално се е самозабравила, пораснала ѝ е работата и се хили като първокласничка на откровен тормоз над непълнолетен... Пълна интересчийка - видя се сега и с влизането на неандерталеца, усети, че той е партия с Даниел, върти се около него, хили се на глупостите му, има се за много важна, като е сред "алфа мъжкарите" - жалка картинка...
И Мария и тя - как пък никой не усети двойната ѝ игра, как ту е при едните, ту при другите, сега беше идеалният момент да я номинират и от двете страни, хич не е неориентирана, и тя е ветропоказател и гледа накъде духа вятърът, следващия път 100% ще гласува с Даниел и компания. Ако не беше предала Ставрев и беше гласувала заедно с тях, гласовете щяха да са 7 на 7 за Виктория и Янков и при балотаж пишман стратезите нямаше да имат койнове, следователно изхвърчаше Виктория.
А на КЗС това сега да им е за урок, че много лесно допуснаха да загубят играчи от тяхната коалиция, само защото не са част от "ядрото", обаче не се светнаха, че така губят и ценни гласове.
И евала на Кико, че въпреки че собствените му хора го "сготвиха", си остава лоялен към отбора и не се поддава на прозрачните манипулации на Жорката - за сравнение, човек като Виктория отдавна да се е преориентирал към другите в подобна ситуация.

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 21:58 от lillyofthevalley

# 109
  • България
Виктория се оправдава в инстаграм за смеха си при задвратника. На живо не изглеждало толкова страшно и й била смешна акцията респект.

Вики, излагаш се с цялото си участие и лъсна като тъпа. Явно имаш същият манталитет като Каменов. Нито си умна, нито си интелигентна, нито забавна жена. Не ставаш за водещ на подкаст, нито за участник в Къщата. Скучна, досадна си и, ако не беше млада и с корекции, никой нямаше да ти обърне внимание.

Моята теория е, че сегашното ти гадже те използва, за да стане известен. Иначе какво би правил с такава жена като теб. Той поне е умен и пресметлив.

# 110
Павел и Ицака добре му казаха на Даниел, че от високо лесно се пада. Според мен това е ключовото и сметките му с Георги ще излязат грешни. Следващия път Даниел ще е на пангара и очаквам да се върне в тъмницата.
Васко не го виждам изобщо в играта за напред.

# 111
Кумбата и Кико в две последователни предавания на Колко ми даваш по бтв.
Възрастта на Кумбата трябваше да бъде познавана, определиха го като много млад, приличащ на бебе, с нежна кожа, дадоха му преко сили все пак 25. Не познаха, на 29 е. Simple Smile

Кико беше в агитката на друг участник, занимаващ се с паркур.

# 112
На Викито явно й е трудно да асимилира, че никой от нас не си е помислил, че има опасност за живота на Спас. Въпросът е, че никой няма право да ти навлиза в личното пространство, да те пипа и да замахва. И на нея съм сигурна, че хич нямаше да й е забавно, ако това отношение беше насочено към нея.
Ако не беше дразнителят Даниел да реши да я зарибява, като краен вариант, защото няма други опции, 100% съм сигурна, че даже нямаше да разберем, че Виктория е вътре. Толкова е безлична. Само говори за нейната игра и как играела. Тя на практика няма никаква нейна игра, води се по силните на деня и е накъдето духа вятъра. Аз освен че е злобна друго не съм видяла от нея.

# 113
  • София
Ако не се лъжа от началото на формата само за това шоу не съм публикувал моите традиционни плюсове и минуси.
Да видим:

++
Цецо Ставрев
Абсолютен фаворит да спечели сезона. Най-добър стратегически и социално, добър и в игрите.

+
Кико, Азов и Венета
Ако Ставрев не спечели сезона, то се надявам да е Кико. Той сякаш се очертава да бъде откритието на сезона, приятната изненада.
Азов и Венета са просто много добри хора и в ежедневието си бих искал да съм заобиколен от такива.
Иначе малко виждаме от тях, факт.

= / +
Цецо Цонев, Спас и Георги
Цонев или Локалния (хихи) скрития лидер, хехе. Сивия кардинал. Не знам, не знам, ще се разбере по-нататък в подкастовете, но самият факт, че той е най-малко 'известния' от всички, а стои толкова стабилно в играта си е сериозен успех.
Спас заслужава адмирации, че на тази крехка възраст се отстоява и засега не се е изложил по-сериозно нито веднъж. Вижда ми се добро дете.
Георги от мой топ фаворит се срина до две позиции надолу, но така е, когато от продукцията ти помагат.
Никакъв шанс обаче да слезе по-надолу.

=
Васко и Веси
Васко е доброто духче Каспър в къщата, хаха. Добре, че имаше една, две мисии, за да го видим.
Лошо е това което се случи в тъмницата, за жалост и с това ще се запомни.
Онзи му ''уникален'' ход според Дани не беше нищо особено. Това само показва колко неориентиран е в играта Дани, за да се впечатли от възможно най-логичното гласуване, което би имал човек от неговата коалиция.
Веси? Забравих, че има такъв участник в сезона. Толкова много се сля с тъмницата. Това е Никол Дунева на Къщата на инфлуенсърите. Харесва ми визуално, има характер и толкоз. Не мога да си съставя по-обстойно мнение. Имаше лоша социална игра в къщата.

= / -
Валерия и Янков
Изначално не ги харесвам, защото много ми простеят с изцепките си.
Да им се кефят децата, явно в тях се целят. Лошото е обаче какъв пример им дават...
Валерия специално още от Ергенът не я харесвам, защото забоде парцал в лицето на една жена, за което трябваше да бъде изхвърлена на момента.
Тук не са на чист минус, защото създават твърде много съдържание, а и защото не са предатели и нагаждачи. Отстояват си мнението.

-
Дани, Мария и Коцето
Дани е 'хаха' - общо взето това е цялото му представяне в сезона. Социални и стратегически тотал щета. Основно заради нескопосаните му действия пишман коалицията беше разбита още в зародиша си.
Твърде агресивен ми идва на моменти, но е добро каст попадение, защото създава много съдържание. Има потенциал, защото има изказ и умее да борави с думите. Може да влезе във всякакви роли.
Уви, в тази си ''роля'' в момента ми е на минуса. И се надявам час по-скоро да бъде елиминиран и да се кротнат малко страстите в къщата.
Твърде агресивно подхожда с тази коалиция. Това там не е война и не е на всяка цена.
Мария ми е малко енигма, ама все пак направи достатъчни неща за да я оценя подобаващо. Ще кажа само едно: 'С такъв приятел, врагове не ти трябват'
Коцето ще го запомня с постоянния му рев за цигари (отвратително) и адски хлъзгавото му поведение и игра. Той беше един от хората, които спомогнаха (съзнателно или не) за ранното разбиване на пишман коалицията.

--
Вики и Антонио
Вики - ''Аз така го усещам просто''
Оффф, ето участник, който успя да победи Ронси (заради която Дидо не спечели сезон 2) в негативен план. Или айде, наравно са. Ще спра дотук, защото не искам да я клепам повече.
Антонио, добре, че отпадна толкова рано. Много дразнещ агресивен популист, изключително асоциален, а и не взимаше сериозно участието си. Голяма греда с неговия каст.

От Алекса и Моника не видях почти нищо, за да имам по-реална оценка. Е, от Моника се видяха доста неща (хаха).

# 114
  • София
За пръв път не догледах епизод дори с превъртане. Не мога да гледам такава агресивна среда. Участниците се пазят от друг участник, дали защото ще им посегне или ще ги унижи. Не казвам, че ще ги пребиее, но атмосферата е отровена.

Стана ми мъчно за Васко, но е добре, че беше показано, за да видят много хора, че тези състояния са реални и сериозни и не е момент на лигавене, в което човек леко да се притесни.

Венета оказа много добра и адекватна подкрепа.

# 115
а както не взеха и отношение при удара на Спас, направо дъно.
Точно така. Макар че не беше удар, но все пак е един вид посегателство и в съчетание с тона, който му държи... 
С Иван и Андрей от Алиекспрес е такова положението 😃
О... на мен много повече ми харесват Павел и Ицака от Иван и Андрей.  Като водещи. А като продуценти... не знам.
Каменов е абсолютен позьор. Нито е толкова тъп, на колкото се прави, нито е толкова агресивен, колкото се опитва да се изкара. В Къртицата пак много му знаеше устата, но когато Бориса Тютюнджиева заяви, че ще го съди за обида и клевета и стана по-нисък от тревата и си млъкна...
Той там се дръвчеше на един Борислав, също мускуляга някакъв, но по-нисък от него. Май имаше физ.посегателство и там, макар и дребно. Докато вербалното беше нонстоп.

# 116
Този Каменов е супер неадекватен. И аз го знам от Къртицата 2. Коментарите и реакциите му на разни предавания и хора не бих ги гледала и пари да ми дават. И, да, в К2 се блещеше по същия недопустим начин. Онзи Борислав ми беше противен, но, когато този неандерталец му говореше как щял без крака и ръце да го изкара от предаването ли, навън ли като излязат... си спомням как и мен ме хвана бяс. Въобще такива мутроподобни същества са ми изключително гадни и поведението им ме кара да откачам. Направо не знам Павката и Ицака от какъв зор са го вкарали...

Обаче се чудя и нещо друго - когато този мамут удари Спас, защо никой от приятелите на Спас и от водещите не реагира по никакъв начин...
Виктория се хилеше истерично - но тя вече ми е ясно, че не е на център и явно "така го е усетила". Но Цецовците, Янков и Кико - млади и здрави момчета, предполагам с всичкия си - защо се усмихваха насила отстрани, а не казаха "ей, чакай, какво правиш ти, бе... за какъв се взе, че да го пипаш..."
В интерес на истината за съжаление за мен поведението на всичките мъже в стаята показа, че са п......., там каквото ги нарекоха. Всичките до един. В този момент единствено в погледа на Валерия се четеше отвращение от Емо мутрафона. Всички останали, които ги дадоха, бяха или в екстаз, или в ступор, страх и неудобство. А водещите най-вероятно са били наср.ни, може би по-добре, че не им показаха лицата и на тях.

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 02:02 от Geri2000

# 117
И за мен е пълна загадка. Очевидно за всички това е доста безобидно. А вербалния булинг не го броят за нищо.

Мариянов гостува на "Ще си кажа", ден, след като е гостувал и в Чакалкаст, супер, нали? Да го очакваме и утре в Надкаст и По-дълбоко. (Също като Ронси и Чоле, дето обиколиха 5 подкаста за 1 седмица)

# 118
# 119
Пускайте епизода, има някакво раздвижване Simple Smile После ще коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт