Къщата на инфлуенсърите - Тема 8 (сезон 3)

• 45 478
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Много гадно обижда Валерия. От друга страна наистина издържа на хейта. Харесвам Венета, но е вярно, че ако беше на мястото на Дани, сигурно щеше да е в истерия в момента.

# 571
Аз си спомням още в началото на излъчването на формата, той беше направил видео в своя канал, в което по същия начин обиждаше всички и агресираше. Тогава под видеото имаше поне 50 коментара, ако не и повече, грамотно написани, аргументирани, в които хората (включително неговите фенове) му бяха обяснили какво точно не са харесали в него и в играта му. Не е до "хейт". Не мисля, че е успял да осмисли нищо от това, което му се случи.

# 572
Венета получи същия хейт преди време (скандалът с рестото), да не е бил и в по-големи мащаби и не е обиждала хората така. Огромна е разликата помежду им.

# 573
Аз не мога да повярвам, че Даниел няма около себе си хора, които да поговорят с него и да му помогнат да се дистанцира от ситуацията, да я погледне отстрани и да даде по-обективна оценка. Да му бъдат коректив. Да го мотивират да не се държи по този начин. Ако хората около него постоянно му пригласят и го оставят така брутално да се излага, то те изобщо не са му приятели.
Преди време ти, мисля, попита дали ни харесвал Даниел като мъж.
Не знам дали не е заради поведението, но го намирам за грозноват, прост, с отвратителен злобно-мазно-гнусен характер. И в добавка говорещ на отвратителен диалект и с ужасен, благодарение на носовия си говор, тембър. С две думи - ужасно отблъскващ.
Когато чух, че Валерия била правила секс с него, реших, че не само е била пияна, но и дрогирана до безпаметност. И останах шокирана, когато видях, че тя си спомня. Т.е. не е било несъзнателно и пряко волята и...

Пишеш приятелите му да му бъдели коректив. Кои приятели - Емо Каменов, който бил казал, че Даниел е умен /и може би наистина вярва в тази глупост/? Приятелите му най-вероятно са същите дъна като него. А щом са дъно, няма как да осъзнават, че себеподобните им също се държат като дъно.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 15:35 от Вени Ев

# 574
  • софия
Дани до къде ще стигне в ината си да копае дъното? Щеше да е смешно, ако не беше жалко. Държи се по инфантилно от 3 годишно в разгара на бебешки пубертет.
 Като е убеден, че е толкова умен, защо не се замисли над няколко неща.
 Защо почти никой от къщата не общува с него след формата?
 Защо обвинява Валерия за това какви ги надроби сам самичък и че масово стана за подигравка и на зрители и на участници?
 Той даже не успя да изиграе отредената му роля. Какъв злодей? Злодеите са умни, манипулативни. Чистят един по един опонентите си преди да се усетят. Дани ХаХахавото е просто шутът на сезона.
 В началото за три минути успя да каже, че: не могъл да покаже себе си и 3 секунди след това обясняваше, че това е игра и това не е той.
 Пич, един съвет от мен. Порасни или цял живот другите ще са ти виновни, а ти жертвата. И ще се чудиш що така.

# 575
За възрастта на Коцето - http://bsstruma.bg/news/27019/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1% … D0%BD%D0%B5%D1%82

В тази статия пише, че през 2009 годината е спечелил титлата "Мистър Гей" във Варна. Ако е на 28 малко се съмнявам да е спечелил такава титла преди 15 години, когато е бил 12-13 годишен. Има логика да е наистина роден 89-та или 90-та. На мен ми прилича на 30+ годишен със сигурност.

# 576
Ама тогава защо го изкарват по-млад? Логика - липсва.

# 577
Е той видимо е 30+

# 578
Аз през цялото време си мислех, че говорим за Кико. Кико изглежда на 30 +.

Всъщност Дани точно за него казва, че е на 31 като него/нас.

Данка, време ти е да улегнеш малко. Wink

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 15:26 от Alucard

# 579
Всъщност откъде идва тази информация за възрастта на Коцето? Пуснах си първи епизод и във визитката му никъде не се казва на колко години е.

# 580
Дани коментира Кико два пъти по този повод.

# 581
Току що гледах стори на Даниел, в което казва, че току що получил обаждане от Къщата, че заради добрата му игра и добрия сезон дето направил бил първия финалист. Разбирам, че е казано с маркетинг стратегия, но едно тънко гласче в главата ми все пак нашепва, че както виждаме колко го обича продукцията и как му целуват краката, има вероятност и да е истина. Вече всичко очаквам. Още помня как преди няколко теми се шегувахме, че не могат да направят такава тъпотия и да го пратят втори път в тъмницата, а те го направиха. Не знам вече...

# 582
Това е абсолютна подигравка с другите участници. Astonished

# 583
Това е шега, нарочно го пише, за да дразни хората. Коцето пък каза, че са го поканили да участва и в следващия сезон, Спас за All Stars Grinning
Качили са Надкаст с него, май говори съвсем същите неща.

Колкото до възрастта - Перси каза в свой подкаст, че негов приятел е бил в един клас с Кико, приятелят е година по-голям, т.е. 93. Кико обаче твърди, че е на 25. Ще видим какво ще каже.
За Коцето също някак си вярвам... помня го от клипове на Хикен Щикен отпреди 10 години, не изглеждаше на 18.

# 584
А има ли някаква драма около действителната им възраст, защо се коментира? Честно казано, аз никога не съм знаела Коцето на колко години е и не се чувствам измамена от него. Grinning
Иначе екипът си знае кой на колко е, нали подписват договори с данни по лична карта.

Общи условия

Активация на акаунт