Къщата на инфлуенсърите - Тема 8 (сезон 3)

• 45 461
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
При играта "Замръзни", през цялото време се притеснявах, че някой ще остане, без посетители. Щеше да е тъжно.
За хората в ютуба, изглежда, най-любопитна е била срещатата на Жорката и гледам, че на Весити са й изтървали нервите и е тръгнала да се обяснява, че била усмихната, а не ревнувала. Освен това, се обяснява за битката. Груба грешка е, след епизод да се появяваш там. Във всеки случай няма да обориш някакви твърдения.

Според мен, някой разсеян от продукцията е изтървал в къщата част от мърдащия инвентар за следващата игра, че чак синхрони му посветиха. Извадиха цял сторилайн от една жаба.

Видях, че буболечките са се паднали на Валерия. Тя не отива на елиминации от там, защото иначе, Янков нямаше как да я предаде  на номинациите, мисля.
Да видим, кой ще е късметлията с жабите. Пък може и някое друго влечуго да има. Носталгия по Форт Бояр .Satisfied

# 646
Аз не виждам какво хубаво има човек да казва какво мисли, когато мислите са се родили в едно болно съзнание, което изкривява действителността. Той в нито един момент не осъзнава, че нещата, които говори са неговото субективно възприятие, а не представляват обективната истина. Нека си изрази мнението, но с Даниел е абсолютно невъзможно да се води градивен разговор и дискусия, в които да му кажеш своята гледна точка и той да се опита да те разбере. А и начинът, който е избрал, за да изрази себе си е потресаващ.

# 647
Аз не виждам какво хубаво има човек да казва какво мисли, когато мислите са се родили в едно болно съзнание, което изкривява действителността. Той в нито един момент не осъзнава, че нещата, които говори са неговото субективно възприятие, а не представляват обективната истина. Нека си изрази мнението, но с Даниел е абсолютно невъзможно да се води градивен разговор и дискусия, в които да му кажеш своята гледна точка и той да се опита да те разбере. А и начинът, който е избрал, за да изрази себе си е потресаващ.

Точно така. А пък колко цинично беше изказването му за Валерия, че животът ще й го върне, предвид че животът й го е върнал още преди да направи, каквото и да било. И му го написах това в инстаграм, а той горкият дори не разбра какво имам предвид. Толкова я е харесвал, хлътнал, а дори не знае кво е преживяла.

# 648
Съгласявам се напълно. Хора, които ми бяха симпатични при първите епизоди, вече са ми почти на дъното. Докато Венета, която в началото не забелязвах, ми става все по-симпатична.
А реакцията на Веси като влезе Фейгин беше доста странна.. Стана нервно от стола и взе да се разхожда на ляво и дясно, взе да си връзва косата ...абе като цяло само една жена в момент на ревност ги прави тея неща😀😀
И заради Веси ли вече не са заедно Гошко и Фейгин?

И нова порция операторчета в кадър:
Скрит текст:

Професионализъм на висота!

Да.. ,за да са сега заедно с Веси не виждам друга логика..😀 Там са вече към финала...тоест последните 2-3дни...и малко след къщата се разделят.  Лятото на морето заедно са биле Веси и Георги..за супер кратка време е станала работата..

# 649

Според мен, някой разсеян от продукцията е изтървал в къщата част от мърдащия инвентар за следващата игра, че чак синхрони му посветиха. Извадиха цял сторилайн от една жаба.
Мда. Наистина е от следващата игра, иначе няма как да попадне там. Изкочила е от аквариума, хахаха.

# 650
А не ви ли се струва, че Павел и Ицака се държат като горди родители на първолак, когато говорят на Жорката? Браво на нашето момче, много хубаво си играе на двора. Grinning

# 651
  • софия
Жорката се държи доста арогантно за пишман играч, който беше надигран на втория ден и изпратен по живо, по здраво. Ако не бяха батковците да го скрият в тъмницата и да го набълбукат с койнове и щитове, сега щеше да гледа финала през кофичка от кисело мляко.

# 652
Жорката се държи доста арогантно за пишман играч
Само погледни поведението му в момента, в който започва играта "Замръзни"? Хитрецът избира възможно най-статичните и удобни пози, така че да не изпитва дискомфорт при замръзване. Седнал на диванчето, подпрял си главата на лакът и... при сигнал "замръзни" той си остава пак така. Хитричък е. И това си е един вид чийтване. То интересното за зрителите е, ако са в някакви необичайни пози.  Иначе по тази логика, да си беше легнал най-добре. И да не се променя нищо при "Замръзни" и "Свободно".

# 653
Какъв налудничав блясък имаше в очичките на Жоржет, като заговорничеха с разкрачената срещу него Веска за следващите номинации.

След като видях Фейгин, още повече ми опротивя смачканото човече, веещо ръчички като Т-Рекс.

# 654
След като ги видях Жоро и Фейгин заедно, си мисля че киселото мляко е направила първата стъпка, за да се случи нещо между нея и Жоро. Той изглеждаше супер искрен и не изпитваше никакво неудобство да я прегръща пред останалите, а на Веска поведението крещеше, "ревнувам".

# 655
При играта "Замръзни", през цялото време се притеснявах, че някой ще остане, без посетители. Щеше да е тъжно.
За хората в ютуба, изглежда, най-любопитна е била срещатата на Жорката и гледам, че на Весити са й изтървали нервите и е тръгнала да се обяснява, че била усмихната, а не ревнувала. Освен това, се обяснява за битката. Груба грешка е, след епизод да се появяваш там. Във всеки случай няма да обориш някакви твърдения.

Видях, че буболечките са се паднали на Валерия. Тя не отива на елиминации от там, защото иначе, Янков нямаше как да я предаде  на номинациите, мисля.
Да видим, кой ще е късметлията с жабите. Пък може и някое друго влечуго да има. Носталгия по Форт Бояр .Satisfied

За това ли говориш

Нещо и нея я имат за злодей/ка, но не ми въздейства на мен поне, въздейства ли по друг начин анаааа, Жорката дано да не чете 🤪

# 656
Тя е много, много далече от злодей, но си пада малко злоБей. Аз й бях гледала няколко сторита, в които уж отговаря на въпроси и винаги говори все едно иска да каже: "Ох, омръзна ми да се занимавам с плебеи като вас, вие сте ми под нивото, но все пак ще ви отговоря, за да създавам "хайп" около себе си." Joy Освен това приканяше хората да ходят да гледат подкаста на Даниел, защото бил уникален и казвал много интересни неща.

# 657
Ама това да си участник в дадено предаване, да четеш коментари и да отговаряш на хората, да ги репликираш и апострофираш, да влизаш в спорове с тях.... направо ми е абсурдно. Още доста хляб трябва да изяде Весито... дори не знае как да се държи. Малко ми е като Атанаска от бачорското риалити. Отговаря на хората, обижда се, хейти, блокира... това е поведение на пубер.

# 658
Ами като не разбираш, няма да си турбоизвестен инфлуенсър. Това е. Grinning

# 659
Тя е много, много далече от злодей, но си пада малко злоБей. Аз й бях гледала няколко сторита, в които уж отговаря на въпроси и винаги говори все едно иска да каже: "Ох, омръзна ми да се занимавам с плебеи като вас, вие сте ми под нивото, но все пак ще ви отговоря, за да създавам "хайп" около себе си." Joy Освен това приканяше хората да ходят да гледат подкаста на Даниел, защото бил уникален и казвал много интересни неща.

Ако наистина е станала учителка, както тя самата се похвали неотдавна в Инстаграм, било то и начална, съм направо потресена от поведението и, и какво намира тя за интересно.

Общи условия

Активация на акаунт