Къщата на инфлуенсърите - Тема 8 (сезон 3)

• 45 421
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
И поздрав с новия хит Grinning

Не очаквах да прилича на нещо тази песен. Тук Валерия верно е Дара. И тя в тренда да свръх сексуализира клипа... Ама не е лош крайният продукт. Не харесвам Кико, но тембърът му е супер за такъв тип песни. Wink

# 76
Готови семпли са ползвали. Иначе текстовете са си от тях.

# 77
аз вече трети ден на работа си пея "Чакай малко бее", скандално парче 😎

# 78
Днес дали ще има епизод, някой чувал ли е нещо 🤔

# 79
В 19 ще е качен, писали са в ИГ.

# 80
# 81
Чак сега разбирам, че Каменов е в Къщата, сигурно сте го коментирали, но точно той ли намери да обижда Валерия къде вляла, като той успя и У съседите да ни изложи…

# 82
Беше нелепо това Каменов да бие задвратник на Спас. Не му е никакъв, че да му посяга и да го поучава така, "бъди мъж, не бъди клюкарка". Ама кой си ти, кога дойде и като какъв ще ми даваш акъл? В тази къща всички са равни.
Трябваше и продукцията да се намеси. Това не е нормално.

# 83
Аз се надявам да разберем на кой малоумник от екипа му е дошла идеята да го вкарат тоя, наистина. Не мога да го слушам, не мога да го гледам.
А моята любимка Виктория стои и се подхилква, защото всичко, което казвал тоя селтак го мислила и тя. Ами не се съмнявам. Rage

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 10:43 от Meddyy

# 84
Абсолютно. Това е дъно, но не по онзи начин, който да те накара да гледаш. Каменов е толкова изтъркана плоча, че чак е жалко да го вкараш в продукция. Едно време можеше да мине за скандален, сега е просто нелепо.

# 85
Даа. Ама и вкарват 20 години по-възрастен агресивен грубиян, за да ги мачка и да не може никой нищо да му каже? Какъв е смисълът на това? Забавно ли трябва да е? Поне от Жоро не очаквах да му се кефи, той дали претендира да е много интелигентен и да не харесва простотията.

# 86
Някой да ми каже, че на Спас не му измъкнато рамото в последните кадри от промото Confused

# 87
Имаше статии, че Иван и Ирина са отишли да се разправят с Каменов. Не знам дали е вярно, но ги четох още миналата седмица, когато случката не беше ясна.

# 88
То какво да се разправяш с подобен тип? Той ще те чуе ли, ще те разбере ли? Абсолютен неандерталец. Уби и малкото настроение на хората.

# 89
Мен лично много ме натоварват такива хора, въобще не бих тръгнала да споря, ако си блъскам главата в стена ще има по-голяма полза. А как говори за жените…направо изтръпвам, каква е тая жена, при която се прибира такъв…

Общи условия

Активация на акаунт