Къщата на инфлуенсърите - Тема 8 (сезон 3)

• 45 494
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Имало е спойлери, написани са в съответната тема.

# 541
Още с интрото ме дразни 🙄 Не знам дали ще мога да го изтърпя.

# 542
Аз не бих си го причинила. В Къщата само  като му чуех гласа и ми ставаше лошо.

# 543
Не си спомням друг такъв случай, при който да ми се е приискало, веднага след това да си дезинфекцирам екрана на монитора.

# 544
Да, и на мен ми прокървиха ушите направо.
На калпава ракета и космосът и е крив ми е той- Валерия му била виновна за хейта по него.

# 545
Аз не бих си го причинила. В Къщата само  като му чуех гласа и ми ставаше лошо.
Мен не ме дразнеше толкова в първия месец, ама сега и диалектът, и наглото поведение и всичко ме дразни. В момента са ми отворени и старото, и новото видео в два прозореца. Едното и 1час19мин22 сек, другото е и 1час19мин04сек , значи са изрязали 18 сек., хахаха. Въпросният спойлер. Че и заглавието са сменили:

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 23:06 от diziler

# 546
Лол, аз сега го слушам и не е някакъв спойлер, но го скривам, за който не иска да знае предварително някакви казани неща...
Скрит текст:
Коцето и Кико не са си на годините, които дават в предаването. Коцето бил набор 90/89 нещо такова, а Кико - колкото Даниел
Това според Даниел... Ама за това съм склонна да му вярвам, че и на мен така ми изглеждат

# 547
Има предходен коментар, че предишното видео е било с 27 мин. по-дълго.

# 548
На мен ми направи впечатление, че казва, че Валерия му е била 6-тата. 😂
Също, че Кико и Коцето са по-големи от него (във визитките са се писали, че са на 25 и 28).

# 549
И защо някой лъже за възрастта си в такова предаване?

# 550
Да, аз коментирах, защото по едно време трябваше да паузирам, и след това беше 0:17/ 1:29.  И аз погрешно съм събрала двете, а то сигурно цялото видео е 1h 29 min, което е по-логично -извинявайте за  подвеждането, защото около 10 мин да са говорили за спойлерите, и евентуално да са изрязали момента, в който Дани искаше да пуши и се чудеха дали ще свалят видето, ако пуши в ефир. Също и не знам дали са запазили, когато обсъждат дали е било правилно да вкарат Емо с цел да раздвижи предаването, защото на третата седмица всичко замирало. А и някои обиди по Валерия може да са изрязали. Прехвърлих набързо видето, и друго не открих да е рязано.

# 551
Да, аз коментирах, защото по едно време трябваше да паузирам, и след това беше 0:17/ 1:29.  И аз погрешно съм събрала двете, а то сигурно цялото видео е 1h 29 min, което е по-логично -извинявайте за  подвеждането, защото около 10 мин да са говорили за спойлерите, и евентуално да са изрязали момента, в който Дани искаше да пуши и се чудеха дали ще свалят видето, ако пуши в ефир. Също и не знам дали са запазили, когато обсъждат дали е било правилно да вкарат Емо с цел да раздвижи предаването, защото на третата седмица всичко замирало. А и някои обиди по Валерия може да са изрязали. Прехвърлих набързо видето, и друго не открих да е рязано.
Аз го гледам в момента за пръв път, но и пушенето си е тук, както и изказването за Янков и Жоро, разговорът за Емо, обидите за Валерия и Венета, не знам какво може да са изрязали.

# 552
Оставили са, че (спойлер)
Скрит текст:
тъй като на финала победителят ще се избира с гласуване, според Дани Янков ще обере гласовете на зрителите? А това, че Цонев отпада в понеделник? С кого била спала Валерия преди Дани? ами за друго не се сещам аз. А относно финалистите, от това, което съм чела до момента на финал са Янков, Жоро, Кико. А, и на Веси сестрата беше постнала една снимка преди време, когато я удариха в главата с топка, че едва ли не така (в мъки) се раждали финалистите, но не искам да вярвам
?

# 553
Даниел защо не подхожда с толкова критика към себе си и собствената си игра, както към останалите участници?

Той, както знаем, е част от привилегированите, на които всичко е позволено, включително да спойлват на поразия.

А ако вярваме на "Кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа какъв си", какви изводи можем да си направим?

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 00:38 от Meddyy

# 554
Оставили са, че (спойлер)
Скрит текст:
тъй като на финала победителят ще се избира с гласуване, според Дани Янков ще обере гласовете на зрителите? А това, че Цонев отпада в понеделник? С кого била спала Валерия преди Дани? ами за друго не се сещам аз. А относно финалистите, от това, което съм чела до момента на финал са Янков, Жоро, Кико. А, и на Веси сестрата беше постнала една снимка преди време, когато я удариха в главата с топка, че едва ли не така (в мъки) се раждали финалистите, но не искам да вярвам
?
Даниел  няма как да знае кой обира вота на зрителите, защото още не сме стигнали до този вот. Може да знае какво става до последния заснет епизод, но не и какво ще стане на финала със зрителско гласуване, което ще е на живо. Тоест може само да предполага.

Иначе в подкаста, който публикувах на предната страница (коментар 531), т.е. Чакалкаст,  Жорката уж не спойлва, ама си каза, че ще има силни и трудни игри занапред, хаха. С което ясно си казва, че не отпада скоро. Безумно е участник в дадено риалити да коментира същото това риалити, не само защото спойлва нонстоп, макар и несъзнателно, а и защото постоянно казва нещата от кухнята, от един друг поглед... и е неравностоен на другия съкоментатор, в случая Чакала.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 09:27 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт