Къщата на инфлуенсърите - Тема 8 (сезон 3)

• 45 466
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Абе какво го е провокирал едно 17 годишно дете. "Чобанин", както се изразиха Иван и Андрей, на 40+ години удря деца. Грубо и неадекватно. Плесването зад врата не провокира такъв интерес, нямаше проблем и го шибна през лицето. Ако беше моето дете хич нямаше да се церемоня.
И аз прочетох груби коментари за Спас - че бил глупав, че е момиче, че си го заслужавал. Абсурдно.

# 616
Най-много ме притеснява, че хората, които не виждат нищо кой знае какво в насилието (за съжаление, не е само Даниел, аз видях много коментари дори и от жени, което ме шокира още повече), утре ще станат родители, ще отглеждат и възпитават деца.
За съжаление вече има много такива екземпляри, които са родители. Каменов също е сред тях. Интересно ми е, ако някой унижава, бие и мачка дъщеря му, как ще реагира, дали ще си го е заслужила, или като типичен лицемер ще нададе вой до небесата.

Повръща ми се.

# 617
Аз ви се възхищавам на търпението и здравите нерви да гледате подкасти с Даниел.
Аз преди време бях казала, че дори и някаква бегла харизма да има на живо, то в момента, в който си отвори устата и всичко свършва. И съвсем нямах предвид диалекта. Речникът му е горе-долу като на 12-годишната ми дъщеря, само дето тя се изразява по-ясно и аргументирано. Даниел си дъвче думите, не си довършва често изреченията и мисълта, аргументите му, когато ги има, са абсурдни ("Аз съм умен, щот' Емо Каменов казва така"). Поведението му е инфантилно, комплексите крещят здраво от изказванията му... И като добавим и свърхкопенсацията на чувството му за малоценност ( "Аз съм най най най") и става нетърпим...

# 618
Явно и аз съм мазохист и изгледах всички гастроли на тази плюнка Дани. Вече получавам тикове само като чуя селския му диалект.
Това е един човек с ужасно сбъркани ценности и дълбоко комплексиран. След всичко, което чух съм склонна да мисля, че всичко идва от първите 7. Явно е възпитаван от тежка ръка и е учен, че трябва на първо място да е МЪЖКАР. Изправя ми се косата като помисля какво влага в тази дума. Супер токсично. Та той е мъжкар, Емо е мъжкар, Жоро е мъжкар, а тези, които явно са му се опълчили (като Ставрев) са ЖЕНИ - най-великата обида за него. Спас също е жена (се подразбира), защото истинските мъжкари поемат шамарите, а не показват неуважение и не мрънкат. В Чакалкаст доволно бяха рязали там където започва да говори за случката с Емо и Спас. Явно и за тях е било прекалено. Иначе, Жоро ми падна ужасно много в очите - веднъж не го контрира, само се смее и съгласява. Написал и коментар, че това им е най-добрия подкаст и харесал всички коментари, които възхваляват Дани. Пълно дъно.
За обидите по адрес на Валерия и Венета не ми се говори.
Много държеше да се покаже в цялата си светлина - е, показа се. Не знам какво спечели освен други дечурлига с объркана ценностна система да му се радват.

# 619
  • България
Ако Венета е лелка (по Дани), Дани е чичко-изпрошляк от социализма.

# 620
Венета поне си има цялата коса на главата...

# 621
Иначе, Жоро ми падна ужасно много в очите - веднъж не го контрира, само се смее и съгласява. Написал и коментар, че това им е най-добрия подкаст и харесал всички коментари, които възхваляват Дани. Пълно дъно.
За обидите по адрес на Валерия и Венета не ми се говори.
Много държеше да се покаже в цялата си светлина - е, показа се. Не знам какво спечели освен други дечурлига с объркана ценностна система да му се радват.

Този Жоро, още в Игрите много ме дразнеше. С удоволствие гледах, всеки път, когато Алекса го правеш да изглежда като палячо.

# 622
Ми те са набори с Венета, +- една година разлика. Какво се обяснява толкова, той също би могъл да е чичка. Чичка, който спи с 20 годишни.

# 623
Спас на 17 момче рева 10 минути при нанесен физически удар от 150кг бизон. Даниел 31 годишен двуметров (и двуклетъчен) мъж/пръч рева от както го изгониха първия път в тъмницата, и месеци по-късно реве още по-силно, че група лапетии му хванаха спатиите и го разкараха на ден втори. Реве по подкасти, защото Валерия не го е харесала нито за връзка, нито дори за единия орган, реве, че Янков не искал да играе с него и да му е приятелче, реве, че най-тъпият на света Ставрев си нареди пъзела със завързани очи, реве, че монтажа не му бил забавен, реве, че тъЗ Венета тряЯ да ходи на Уогопед и да си оправи езика Въй, реве че песента му била по-малко комерсиална от на Кико и не го оценили, реве, че зрителите са овце и … и ревеее ли реве 😭😭😭

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 17:10 от dakota14

# 624
Айде и аз да обадя 😂

През годините в риалититата ( Биг Брадър предимно) е имало персони които са ме дразнели като кулагин и шеф петров и още други, Дани нещо не ми влияе, но и не му се кефя на “ играта”

Част от нещата които казва имат истина в тях, но подобно на Стратимир Балкан, нещо го казват по някакъв странен начин и това засенчва верните неща които казва, не бих казал че са много, но има, така мисля

Малко преди да започнат излъчването на къщата, Дани беше на един подкаст с Филяка от Типично (който ми е криндж на мен, но лично мнение) и там казваше как е имал трудности с паник атаки и тн, ако беше наблегнал повече на емпатичната част от характера си може би щеше да е по-добре, но той си знае

Според мен си развали целия образ с това предаване, номоже и да греша и сега да стане по-вайръл

За Емо К и Спас, доста от коментарите които са против Спас твърдят че го дразнил и т.н. но реално му удари шамара, защото Спас каза че не е мъжко да се ежиш на жена, дори и да не я удариш, или може би че Спас каза че не го е стеах и Емо искаше да го накара “ да си знае”, неправилно според мен, макар че на Емо сеира му го гледам от

2014та и ми беше забавен, това няма как бъде оправдано мисля че

Ако беше някой провокатор тип кулагин бих казал че е правилно обаче, но момчето е мнооого далече от такъв

# 625
Има обръщение на Иван към Спас, което е с послание:
 https://www.instagram.com/p/DB8ZQIJBg5l/

# 626
Идвам с инфо от последното видео в канала на Виктория. Ще се пренася да живее при Влади от Островът на... и започва работа като акаунт мениджър в инфлуенсърска агенция.

# 627
Ех, Влади, Влади... Изглеждаш готин тип. Къде ти е акъла бе, човек?...
Joy

# 628
# 629
Супер силен епизод, много жал ми стана като гледах Фейгин и Георги, знаейки каква е ситуацията към днешна дата. После ще коментирам подробно.

Общи условия

Активация на акаунт