Къщата на инфлуенсърите - Тема 8 (сезон 3)

• 45 471
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Аз очаквам след малко да ми звъннат от Клуба на мазохистите с покана, защото изслушах Надкаст и Чакалкаст с Даниел един след друг.
Значи след Ще си кажат, Надкаст и Чакалкаст, следва По-дълбоко ... (с Даниел) Grinning

# 601
Значи след Ще си кажат, Надкаст и Чакалкаст, следва По-дълбоко ... (с Даниел) Grinning
Той си каза, че там не би отишъл. 😂

# 602
Потвърден спойлер за финала
Скрит текст:
Вече идва от поредно място, но Жоро е на финал - Даниел направо прикани аудиторията да гласува за него в Чакалкаст.

# 603
Интересно дали ще има санкции за хора, които вече след като напуснат шоуто, спойлват кой ще е на финал. Дано е предвидено в договорите. Това наистина не е редно. И ако няма железни наказания за Даниел, значи всеки следващ ще се чувства свободен да прави същото.

Иван и Андрей за шамаросването на Спас.  

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 22:34 от diziler

# 604
Те как не си промениха предаването, за да го задържат в играта, никакъв шанс да го подведат под отговорност.

# 605
И аз сигурно ще изям много хейт, но вярвам, че ако масово жените не си падаха по подобен тип наратив и като цяло мъже тип Даниел, то сега щеше да има летящи коли, защото мъжете щяха да развиват друг вид качества, за да ви се харесат, а не фалшива, селска увереност.
Не, че съм несъгласна с това твърдение ама айде да не обвиняваме само жените Grinning
Факт е, че желанието за женско внимание подтиква мъжете, но не само то. Поведение като Даниел може да е предизвикано от много неща - комплекси, завист към брат си, чувство за малоценност и куп други подобни. Възможно е поведението на този недорасъл стадия на пещерния човек мъж да е, защото като малък са го тормозили другите момчета в училище и сега да свърхкомпенсира. В природата има много примери как мъжките се конкурират един с друг, а жената е безмълвна награда.
За мен при Дани проблема не се корени в жените и желанието да им се хареса. Той по скоро само ги използва. Вики му беше удобна за любовен сюжет, а Валерия - да се изкара жертва. При него играе егото. Първото нещо, което обяснява в Надкаст е, че иска да ходи в друго риалити ако щяло дори и Един за друг да е. Всичко това говори за болна амбиция за слава.

Но да се върна малко към основния коментар. Да, има много жени, които имат проблеми и тотална липса на самостоятелност, което ги кара да търсят властни мъже, контролиращи всичко. Това е насадено от хиляди години история, в която жените са били слаби, а мъжете е трябвало да бъдат силни, закрилящи и т.н. Даниел е продукт на това, но по един извратен от модерното ни общество начин.

Една вметка - ако бях на мястото на Валерия щях да съдя Даниел да публична клевета, обида и т.н. Не съм сигурна как стоят нещата правно, но според може да е придяви претенции за всички грозни обиди, които избълва по нейн адрес.

# 606
Сетих се друго.
Като го попитаха яд ли го е, че не е влязъл в Биг Брадър, той отговори (цитат по памет) - “Не, какво да ме е яд, то с коя да се занимавам там. Беба е обвързана, с Веселка не бих…”. Ъмм, това не е любовно предаване.
Зверски пренавито същество, не знам как се издържа покрай него.

Краси Ванков го е усетил бързо като го е попитал дали е малоумен. Kissing

# 607
Осъзнавам как все повече нараства една част от обществото, чиято основна цел в живота е да обикаля по риалити формати. Няма значение кой точно, без значение дали имаш какво да покажеш, без идея какво ще я правиш после тази известност и без ясна концепция. Просто да се закачиш някъде.

# 608
Той е пробвал да участва в сегашния Биг Брадър ли? Интересно. Не успях да изгледам всички подкасти с него. Само “Ще си кажат” до средата и “Надкаст” почти до края. Обиждаше непрекъснато Валерия и го спрях, повтаря едно и също. Чакалкаст няма да си го причиня. По едно време чатеше нещо по телефона и Неделчо го пита на кого пише: “на жена ми”. Имал приятелка от 1 месец, не била известна… и така.

# 609
Да, извинявам се, мислех, че съм го написала.
Даниел е бил одобрен за новия сезон на Биг Брадър, но условието на Краси Ванков било веднага да напусне Къщата. Това се е случило около първото му излизане от Тъмницата. Петьо (третият продуцент) е говорил с него и са се разбрали, че Ванков няма претенции към онлайн риалити. По-късно, когато Даниел излязъл за работен ангажимент (по време на мисията, в която бяха вързани), са говорили отново с Ванков, който бил изненадан, че Даньо още е в Къщата. Даниел е напомнил за разговора между Петьо и Ванков и Ванков е попитал нещо от сорта на "Абе, ти малоумен ли си".

# 610
Те това се казва точна преценка..., а не на Емо Каменов алабализмите Laughing

# 611
В  Надкаст Даниел се застъпва за Емо Каменов относно ситуацията със Спас. Каза, че израстнал в Бургас, възпитан с шамари, едва ли не... вика "по-големите биеха нас, после като пораснахме ние биехме по-малките, това си е нормално. Не приемам насилието, разбира се". Ама и Спас бил провокирал, бла бла бла. Неделчо каза, че продукцията е виновна, защото вкарва Том и Джери и нарочно дава мисии малкия да дразни големия... докато спи, да дразниш лъва. Даниел се извини, че гледната му точка по този казус е по-различна от на повечето хора, но... общо взето си било нормална реакция на Емо.  Абе... нямам думи.  Защитава го явно защото са приятели.

# 612
  • България
Този Даниел заслужава да бъде кенсълнат наред с Емил. Защо съжителстваме с такива малоумници

# 613
Най-много ме притеснява, че хората, които не виждат нищо кой знае какво в насилието (за съжаление, не е само Даниел, аз видях много коментари дори и от жени, което ме шокира още повече), утре ще станат родители, ще отглеждат и възпитават деца.

# 614
О, да, това също не съм го коментирала. Застрахова се с това, че е против насилието, обаче всичко, което казва е "за" насилието. Едно е да се бият връстници, друго е 45-годишна горила да шиба публично 17-годишен през лицето. Второто е унижение, а не просто* физическо насилие. И стригането на коса не боли, но е акт на унижение, ако не е доброволно и не трябва да се практикува в никакъв случай.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 13:28 от Clouded

Общи условия

Активация на акаунт