Къщата на инфлуенсърите - Тема 8 (сезон 3)

• 45 442
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Видно от коментарите, и на нас не ни харесва, че сюжетът се върти само около няколко човека всеки епизод. Както и липсата на обективно отношение. Ние това го коментирахме и с Азов. Смятам, че за останалите това е изключително обидно. Но наистина си личеше, че даваше всичко от себе си и се опитваше да бъдеш активна. Simple Smile

# 676

Здравей, Венета! Исках само да ти пратя много поздрави и да ти кажа, че ми харесваш и ти желая късмет!

Здравей, Mmmrkh! Благодря за хубавите думи, всичко добро и на теб! Simple Smile

# 677
Здравей, Венета! Хубава инициатива поемаш. Ето и моите въпроси.
1. Гледала ли си предишните сезони и ако да - в кой сезон смяташе, че ще паснеш най-добре?
2. Ако бъдеш поканена за All Stars версия на предаването, ще промениш ли начина си на игра?
3. Обидена ли си наистина на коментара на Неделчо или просто по лъвски реагира емоционално на обидната дума, която той употреби?
4. Знам, че се интересуваш от астрология - какви са ти асцендентът и луната Grinning
5. Харесва ли ти концепцията на сезона да се стига напред само с физически игри?
6. Как издържа сама в Тъмницата и колко време беше единствено ти там?

Поздравявам те и ти желая успех Simple Smile

# 678
Венета, здравей:)
И аз имам два въпроса. Simple Smile

1. Разбра ли в началото, че се заформя коалиция и затова ли уж случайно се натъкваше на уговорките им? 😁
2. Как би отговорила на грозните коментари на Дани към теб? (В НадкасТ, ЧакалКаст и участието му при Павел и Ицака)

Веси ли е учителка? Браво на нея. Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 19:26 от Alucard

# 679
Венета много си готина и пееш страхотно. Желая ти много успехи в живота!

# 680
  • софия
Здравей, Венета! Драго ми е да те видя отново сред нас.
 Когато те видях в първи епизод мислите ми бяха: туй ще е най-големият дразнител в къщата, ще хвърчи на първи номинации.😀 Груба грешка от моя страна, скоро така не се бях обърквала. Ти беше душата на къщата, не случайно всички те изпратиха с толкова положителна емоция и със съжаление, че ги оставяш.
 На Неделчо не му се сърди. Той гледа персонажът ти и ходовете ти, като такива в риалитито. И го разбирам. За него е кощунство, че не разбираш играта по този начин с всичките му коалиции и ходове. Но разбирам и теб. Отиде, изкефи се на макс, докара усмивки на лицата ни и си тръгна. Мисля, че от твоя гледна точка, мисията е изпълнена. Благодаря за което.
 Ще те чакам и в подкастите, не се съмнявам, че и там ще е интересно със събеседник, като теб.

# 681
Здравей, Венета!
Аз нямам въпроси към теб, само искам да те поздравя за участието и за това, че ще си един от малкото участници, натрупали само позитиви от него! Доказа, че човек може да е себе си, без игрички, позьорщина и подмазване и пак да е харесван!

# 682
Здравей, Венета! Хубава инициатива поемаш. Ето и моите въпроси.
1. Гледала ли си предишните сезони и ако да - в кой сезон смяташе, че ще паснеш най-добре?
2. Ако бъдеш поканена за All Stars версия на предаването, ще промениш ли начина си на игра?
3. Обидена ли си наистина на коментара на Неделчо или просто по лъвски реагира емоционално на обидната дума, която той употреби?
4. Знам, че се интересуваш от астрология - какви са ти асцендентът и луната Grinning
5. Харесва ли ти концепцията на сезона да се стига напред само с физически игри?
6. Как издържа сама в Тъмницата и колко време беше единствено ти там?

Поздравявам те и ти желая успех Simple Smile

Здравей, Clouded! Благодаря за въпросите!

1. Гледала съм малко предишните 2 сезона и смятам, че в този е трябвало да се падна и в него съм се чувствала добре.
2. Много бих искала да бъда в All Stars. И аз се зачудих дали бих променила играта си. Единственото нещо което бих променила е когато има любовна двойка, всеки път да ходя при тях и да пея на камерата.
3. Не съм обидена на коментара на Неделчо, но се издразних. Реших, че ако направя real отговор ще е добре и за мен, и за контейьент както казва един участник от Къщата
4. Асцендентът ми е Козирог, а Луната - Близнаци.
5. Не, смятам че трябва да се набляга на артистичната игра.
6. В тъмницата бях сама 2 нощи и 3 непълни дни. Много пеех, спях и плачех Grinning

Благодаря, успех и на теб!

Цитат
Венета, здравей:)
И аз имам два въпроса. Simple Smile

1. Разбра ли в началото, че се заформя коалиция и затова ли уж случайно се натъкваше на уговорките им? 😁
2. Как би отговорила на грозните коментари на Дани към теб? (В НадкасТ, ЧакалКаст и участието му при Павел и Ицака)

Здравей, Alucard!

1. По време на първата елиминационна битка в нашия отбор, когато се събирахме на втория етаж в спалните и чакахме реда на всеки един да мине, преди да ни кажат кой отпада, Веси подпитваше за кого ще гласуваме, но през цялото време мислех, че играе с нашия отбор. На другия ден вече се виждаше как тя си шушука с Жоро и Дани. В мола нещата се задълбочиха още повече.
Нахълтванията ми бяха напълно случайни. Когато бяхме в мола отидох до тоалетната и отново се натъкнах на Жоро и цялата група, и той ме попита в опит да замаже ситуацията - Къде е редакторката? - Аз го прекъснах и го попитах къде е плажът ли? Наляво или надясно?
2. Даниел го "изгоних" 2 пъти. Първият път с моите спечелени точки от играта в мола, и вторият път когато останахме на битка. Няколко пъти каза как благодари, че са го изпратили при мен в тъмницата, аз също бях притеснена, че мога да отпадна.
В крайна сметка както и момчетата в Къщата му казаха - от високо се пада най-лошо. А с грозните си думи той изкопа дъното. Много наранено его и един много невъзпитан човек.

Цитат
Венета много си готина и пееш страхотно. Желая ти много успехи в живота!

Много благодаря! Успех и на теб, Serene__ !

Цитат
Здравей, Венета! Драго ми е да те видя отново сред нас.
 Когато те видях в първи епизод мислите ми бяха: туй ще е най-големият дразнител в къщата, ще хвърчи на първи номинации.😀 Груба грешка от моя страна, скоро така не се бях обърквала. Ти беше душата на къщата, не случайно всички те изпратиха с толкова положителна емоция и със съжаление, че ги оставяш.
 На Неделчо не му се сърди. Той гледа персонажът ти и ходовете ти, като такива в риалитито. И го разбирам. За него е кощунство, че не разбираш играта по този начин с всичките му коалиции и ходове. Но разбирам и теб. Отиде, изкефи се на макс, докара усмивки на лицата ни и си тръгна. Мисля, че от твоя гледна точка, мисията е изпълнена. Благодаря за което.
 Ще те чакам и в подкастите, не се съмнявам, че и там ще е интересно със събеседник, като теб.

Много благодаря за хубавите думи, СлаБе!

Цитат
Здравей, Венета!
Аз нямам въпроси към теб, само искам да те поздравя за участието и за това, че ще си един от малкото участници, натрупали само позитиви от него! Доказа, че човек може да е себе си, без игрички, позьорщина и подмазване и пак да е харесван!

Благодаря, _Mishlence_ !

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 22:10 от venetamusic

# 683
Като гледах някои сторита...явно освен Хаха, Спас и Коцето са отпаднали, щом са поканени за финала? Или е някакъв маркетинг.

# 684
Краят се виждал, финалът се виждал... имало няколко епизода до края, ама в Къщата има още 10 участници.  От общо 18 ... До това доведе измислената Тъмница и побутването на конкретни участници от продукцията.

# 685
В последния подкаст на Виктория (с Рени) към края коментират любовните взаимоотношения в Къщата. И тя казва, че е дала обещание на приятел да не коментира конкретни взаимоотношения публично. И според мен става въпрос за Георги и Веси. Тези взаимоотношения май всички са си обещали да не коментират и да ги спестяват от монтажи.

# 686
В последния подкаст на Виктория (с Рени) към края коментират любовните взаимоотношения в Къщата. И тя казва, че е дала обещание на приятел да не коментира конкретни взаимоотношения публично. И според мен става въпрос за Георги и Веси. Тези взаимоотношения май всички са си обещали да не коментират и да ги спестяват от монтажи.
Да, на мен също ми се върти това в главата. Явно искат да ги оставят да разкажат сами, когато излязат от Къщата, а и все пак е неудобно предвид факта, че Георги си има приятелка, която всички познават от екрана.
Трети пореден сезон остават много хора до финалната права и ще се разчитат с отпадане във всеки епизод. Има 7 епизода до финала, 4-ма са на финал, значи сега започва това меле, като вероятно в един епизод няма да има отпадане.
Аз не съм фен на това, защото балансът е много разрушен в първите седмици, но явно се харесва (първите седмици се гледат така или иначе). От друга страна пък не харесвах и в първите Биг Брадъри, когато някой отпадаше твърде рано и не можеше да се развие динамиката в Къщата. Нещо по средата би било идеален вариант, ама е много лесно да си го пиша от дивана Grinning

# 687
Венета и Азов, много се радвам, че все пак допуснаха и читави хора като вас във формата. Можеха да сложат само Даньовци, Каменовци и много Марии. Все пак ние, които имаме очи да видим, ви оценихме. Може да не сме много, но сме хора с мнение.

Смяната на последователността на излъчване на събитията променя логично-следствените връзки.

# 688
Веси гледаше много особено когато Фейгин влезе. Забелязах, че на няколко пъти буквално си обръщаше главата в друга посока, само и само да не ги вижда заедно.

# 689
  • София
Казаха, че има днешния и още един епизод преди финала? Въх, как така? Или нещо откачам и не разбирам...

Иначе дотук от днешния епизод отново искам да пропусна всички кадри с Мария. Няма такъв човек, ня-ма. Поне вече всички там открито го казват също.

Общи условия

Активация на акаунт