Чели ли сте статистика и проучвания относно т.н. жертви? Кой държи някъде някого на сила? Знаете ли, че половината от тях се връщат при насилника за пореден път? Кой е виновен в тези случаи? Хората трябва да се научат да се защитават, да поставят граници и да се уважават, преди да очакват същото от другите. Като се разкрещя насред пътя, счупя му стъклата на колата и започна аз да му прекрачвам границите, да видим тогава докъде ще я докара, след като вече имам и подадени сигнали срещу него...Защитавайте се, това искам да кажа. Защото ролята на жертва много често сами си я създаваме. Ще водя дете с мен и ще ме тормози някой на куково лято. Ще му стъжня живота
Ако бях сама със сигурност нямаше да си трая, но тук говорим че аз съм навън с количката и като му хвърля камък и той дойде да се разправя с мен и вземе че направи нещо на детето? Когато съм била сама преди да родя е имало хвърляни и камъни и предмети и фасове в колата. Но той е толкова луд че дори е бил клиенти, които просто са ме заговаряли. И не знам какво ще му прещрака и дали няма да направи нещо на детето. А просто е невъзможно на всяко излизане аз да съм с някой. И окото съм му посинявала с удари и сме били на тъп да се блъснем с колите като ме е следял, но той не се отказва. А когато някой иска да говори с него той не се появява и бяга като мишка.