Тормоз от бивш

• 4 167
  • 52
  •   1
Отговори
# 45
Магазина, където тя е работила, вероятно е малък, с един продавачка и няма охрана. Но охранителни камери и паник бутон със сигурност има. И все пак, на вербална агресия, на работното място, не се отговаря с физическа. И, доколкото разбирам, настоящата агресия от страна на бившия се изразява в това, че й подвиквал обидни думи от колата, ако я срещне някъде сама, или с количката. Ми, не му обръщай повече внимание, авторке, ще му омръзне. Явно нивото и средата са ти такива. Вече, ако се чувстваш заплашена, можеш да подадеш писмен сигнал в полицията. Поне ще го привикат за обяснение.
А, сега прочетох, че и мъжът ти обижда.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 10:02 от Прекрасная Василиса

# 46
Квартален магазин с охрана? Вие сериозно ли?
Най много да натисне паник бутона и да дойдат сотаджиите, но тогава ще трябва да се обяснява, както и шефът и, който предполагам няма да остане във възторг

# 47
Е, да му скача на бой е по добре.
Квартален магазин с охрана? Вие сериозно ли?
Най много да натисне паник бутона и да дойдат сотаджиите, но тогава ще трябва да се обяснява, както и шефът и, който предполагам няма да остане във възторг

# 48
Да, само че малко по ефективно следващия път. Един електрошок в главата може да има доста траен успокоителен ефект и трудно се доказва, че е умишлено при трайни увреждания, особено предвид обстоятелствата и пуснати жалби

# 49
Магазина, където тя е работила, вероятно е малък, с един продавачка и няма охрана. Но охранителни камери и паник бутон със сигурност има. И все пак, на вербална агресия, на работното място, не се отговаря с физическа. И, доколкото разбирам, настоящата агресия от страна на бившия се изразява в това, че й подвиквал обидни думи от колата, ако я срещне някъде сама, или с количката. Ми, не му обръщай повече внимание, авторке, ще му омръзне. Явно нивото и средата са ти такива. Вече, ако се чувстваш заплашена, можеш да подадеш писмен сигнал в полицията. Поне ще го привикат за обяснение.
А, сега прочетох, че и мъжът ти обижда.

Викала съм СОТ не един път! Само че когато ги види веднага излизаше навън, след което мъжете от сота ми казваха че могат да направят Нищо щом не е в магазина. В целия магазин имаше 3 камери, а той стоеше до вратата, където камера няма! И жалба съм подавала в полицията също и резултат нямаше.

# 50
Александра, крайно време е да се консултираш с адвокат. Той вече ще те напътства какво трябва да направиш, за да се защитиш.
Скрит текст:
Абе много зависи. БМ никога не ме е заплашвал. Просто говори с мен 5 минути и после започва да се заяжда. Не можех да го понасям и не можех да подам сигнал в полицията. Носеше ми огромен психически стрес. Не можех да го спра.
По едно време смених магазина, но той продължи да пише мейли. После реши да ме съди.
Аз лично не се имам за жертва, но си е тежко.

Няма закони, няма нищо. Дори да е психично болен и реална заплаха, ще го приберат за 24ч и ще го пуснат. Всякакви подобни ги водят битови скандали и ги замитат под килима. Може не всеки да е смел, да и да не може да се опълчи, но след като знаеш, че нямаш подкрепа, то тогава разчиташ на себе си. Няма кой друг да те спаси. Много се злоупотребява също и всички знаем, че отчужденото родителстване и емоционалния тормоз са дело на жените и заради подобни злоупореби трудно се доказват подобни неща. Не е нужно дори да си смел, а да имаш доза здравословен егоизъм, иначе се превръщаш в мазохист и те мачкат. Аз смятам, че няма случайни неща.
Щом никой не я подкрепя около нея..Каква е причината?
Щом никой не я подкрепя, значи тя си е виновна? Добра логика.

# 51
  • София
Аз съм получила много подкрепа. Но никой не е влязъл в пряк конфликт с бившия. Аз и не бих желала.

# 52
Ми по добре е от колкото да търпи безропотно и да се свива на кълбо докато чака на ненормалника да му омръзне. Много странно че това е масово разпространеното мнение точно тук.

Общи условия

Активация на акаунт