Стани богат - тема 24

• 12 871
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Само Враца може да е.

# 661
  • София
Оня въпрос за закуската "Околчица" вероятно пак Кън им го е писал - направо си знаеше и какво е.

Солей - да, бих допълнил: "матряла" плюс компютъра - неочаквано добра комбинация. Най-евтината.

# 662
И двата нови филма за Чарли са финансов провал, но и аз предпочитам Джони Деп пред Шаламе.

# 663
  • София
Днес имаше много лесни въпроси, така че проблема не е в компютъра.
И на мен Джони Деп като Уили Уонка ми хареса повече

п.п. офф, заби ми стрийма. Титанииииииккккккккк 🥰
добър финален въпрос на днешния ден с въпроси за юноши.

Харесаха ми въпросите за дърветата и за космическото лате Simple Smile

# 664
  • София
... освен това, незнанието, простотията и инфантилизма не са и забавни.
Космолатето не го знаех. За града - без проблем.
Мъжът с котката, ха-ха, какво нещо е "услужливият мозък": той разправя преди отговорите, че е котка, аз не задълбавам, чакам да ги видя и въобще не мисля за Пипи. Появява се котка, направо за секунда си бях рекъл - ами, да. Докато излезе маймуната. (Не съм я чел мн.отдавна, а и синът ми е бая голям.)
Извън всички шеги и закачки - тъжен епизод. Откъм "матряла"
Хубава вечер на всички!

# 665
Много слаби участници днес, при все че имаше и някои хубави въпроси(върху които да се разсъждава и човек да научи нещо интересно).
Да видим дамата докъде ще достигне, има индикации че със сигурност е по-адекватна от предходните двама.

# 666
  • Пловдив
Дъбово е село, и Дъбене е село.
И Дъбован също е село - оттам май беше Ирина Флорин, обаче за Дупница има една версия, че името идва от Дъбница. Та аз за нея си помислих и пак щях да стигна до верния отговор.
Наскоро срещнах по работа един, дето беше родом от село Горни Дъбник, община Долни Дъбник, а бившата му жена беше от Горна Митрополия, община Долна Митрополия. Добре, че беше СБ, та да науча кое от тия всичките е град и кое - село (за Долната Митрополия с училището за летци знам, че отдавна е обявена за град, де).
За орехите също Горна и Долна Оряховица.

____
Леле, на тоя му била фаворит операта в Сидни! Grinning (Доглеждам началото.) Там може да е имало село на аборигеноавстралийци евентуално, ама на афроамериканци, башка германци и ирландци...
Два пъти леле, и за жокера.

______
Легенда за нашето поколение си е "Дъга", няма чак пък. То и за древногръцките легенди някои едва са чували, но какво от това. Wink

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 21:09 от Магдена

# 667
Днес и у нас се гледа със закъснение.
Направо не мога да повярвам, че има човек, който не е чел Пипи Дългото чорапче.

# 668
Много смешен беше въпросът какво се отговаря на военна заповед. ...2. И още как. 3. Друг път.  LaughingJoy

# 669
  • София
Световният ден на операта (или на твореца) се отбелязва на 25 октомври всяка година, съвпадайки с рождените дни на легендарните композитори Жорж Бизе (1838) и Йохан Щраус син (1825). И заради Пикасо (1881).
В народния календар днес са Дядови задушници, денят, в който се почитат починалите роднини. Забранено е да отказвате помощ и милостиня, да се смеете силно, да се забавлявате, да организирате шумни партита, а също така да си спомняте с лошо за мъртвите. (Това - за забавлението и гръмкия смях много зависи от подбора на участниците тази вечер и схемата на компютъра...)
Нумерологията - покрай друго предаване - стана актуална, та тя ни казва за днес, че е подходящ за преосмисляне на професионалните ви цели. Ще се радвате на креативност, нови идеи. Възможно е да възникне спор с близък човек или колега. Лек флирт може да се превърне в нещо по-голямо, въпреки това не избързвайте. Цвят шафран ще ви носи щастие. (Или питанки за шафрана, паднали се в шоуто?)
А имен ден празнуват всички, които носят името Анастас, Анастасий, Анастасия и производните им.
През 2001-а Microsoft пускат на пазара Windows XP (най-добрата вечна система, излизала до тогава).

И - освен това - по тертипа е отг.Д в отрицателен въпрос.

И четиримата са отявлени идиоти. Сигурно се е писало, ама е някога си. Залагам на Саддам или на Аятолаха (но без да мисля кой кога е бил жив)

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 18:09 от EmBrother

# 670
Гадни въпроси днес.

# 671
  • София
Нямам идея и за двата въпроса.

Между другото по пътя на изключването и аз мислех за 'лоша'
Браво на Ники.
За първи път ги чувам между другите тези валути.

Тук обаче не мисля, че е Саддам.

# 672
Гадно, на мен пък "добра" не ми звучеше като дума на чужд език. Но това ако са въпроси за по 1000 - 1500 лева...

# 673
  • София
Ха, мн.любопитно ми стана и понеже не знаех, употребих времето за Гуг - 1. излиза тутакси; 2. фразата е икономическа (не идва от ресторанти) - според Гуг

# 674
Изразът ми звучи американски, значи С

Общи условия

Активация на акаунт