Стани богат - тема 24

• 12 937
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Очаквах повече от преподавателката, но истината е, че в хода на играта не се усещаше "играчът в нея"(визирайки хъс, стратегия, съобразителност и т.н.).
Рядко се случва, но всичките й верни отговори бяха "C" и апропо, като по чудо в корелация с нивото на сумите.
Странно е, че не съобрази(като лингвист), че "Форт Рикасоли" звучи италианско и тук бе разковничето(към Малта).

Марин - Приятно "луд" участник, има явно познания щом участва в куизове.
Както вече знаем, по ред причини редакторите вдигат летвата на подобни визитки и добре проучват силните и слабите им страни.
Косвено и въпроса за Гучи, когато по-рано каза че мокасините са гащи, дяволите разбраха че на тема мода могат да го клъвнат както си поискат.
Поздравления обаче и за дамата-жокер, че се досети за логото на марката(с двете огледални G-та)!
Така или иначе има сигурни 2 К, добре се справи при питането за Кристо на 3 К(макар, че не беше и кой знае колко труден предвид и жокера с годината).
Да видим какво ще му пуснат за 5 К и дали ще играе или откаже.

# 316
  • София
Пфф, не знам.
Стрелям на сляпо с Възкресението, защото е най-големия християнски празник.

# 317
Пфф, не знам.
Стрелям на сляпо с Възкресението, защото е най-големия християнски празник.

И аз не знам, ама само в Благовещение има смисъл.  При Рождество и Възкресение акцентът и героят е друг. А пък влизането в Йерусалим съвсем не е за възпяване. Докато в Благовещение главната героиня в Мария.

# 318
Странен нищо не знаещ млад човек.

# 319
Изтървах какво стана с Марин.

# 320
Нищо не стана. Явно не знаеше какво е Благовещение и затова не можа да измисли. Или знаеше, но не можа да анализира.

# 321
  • София
Губернатор на Калифорния.

Пете,
изгърмя на въпрос за 5000 лв. На сложен въпрос за молитви.

# 322
Не беше толкова сложно - "аве" всеки знае какво значи (аве Цезаре). И поздрав към Мария лично по какъв повод може да има?

Самоков е известен с картофите си. Как може да не го свържат???

# 323
Явно си мислят, че картофите са изконна европейска култура и затова не са верният отговор. Simple Smile

# 324
  • София
Еее, Марвин Simple Smile

# 325
Уф, колко глупаво - всички са известни персонажи.
Марвин е роботът, Ити е Извънземното, Оптимус е трансформър, Каспър е дете дух.

# 326

Бях забравила и без вариантите не можех да кажа, но като ги видях веднага ми изплува...

И тая опука жокерите без нужда и после не показва нищо...

# 327
Да се явиш на състезание за познания, обща култура, логическо мислене и да не знаеш какво е Благовещение, или пък да не съобразиш когато на едно място имаш Самоков и Картофи при въпрос за ниска сума....

# 328
Унаги не е ли някакъв сос? Аз съм гледала Приятели многократно по тв (като фон), но не много внимателно, така че не го знам.

# 329
И аз не знам, тук ме спипаха. Почти не съм гледала сериала.

Общи условия

Активация на акаунт