Стани богат - тема 24

• 12 924
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Започвам да "дебна" кога най-накрая някой ще си използва адекватно жокерите!
Ключов елемент в тази иначе неравностойна(заради "компютъра") игра, независимо от всичко.
Вбесявам се например, когато някой започва да мисли(на глас), изключва там нещо и след секунди решава да използва 50:50....
Ало, този жокер се използва "тихо"(като на покер), защото не трябва да знаят онези какво мислиш!

# 361
  • София
Добра игра се получи днес.
Добри участници
5000 + 2000

# 362
  • Пловдив
Кънчееев, ако София е била село през 1870 година, Ботев щеше да напише: "Плачи! Там близо край село София...", а освен това едва ли щеше да има причина от всички села в района да я изберат за столица, щяха да изберат някой град, примерно Дупница.
София тогава е била областен град.

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 19:57 от Магдена

# 363
Добра игра се получи днес.
Добри участници
5000 + 2000

За играта на Димитър - да, имаше някои доста добри и (асоциативни) разсъждения, но можеше/и трябваше да бъде по-находчив с жокерите.

Георги - Вчера създаде някои добри впечатления, но днес на база и питанията, отговорите и т.н. тотално се о***а!
Обективно, имаше добра корелация(и двоен стандарт спрямо много други играчи, особено за въпроса свързан с "хрушчовките", който няма начин и с така зададените опции, да е за 3 К) и много по-благоприятни от обичайното въпроси(пълни и с поне 1-2 безумни опции), но явно толкова му бяха възможностите(на иначе колоритния господин).
* Мен лично ме затрудни само този за 1000 лв. за Рос и "Приятели", понеже не съм почитател на сериала.

# 364
  • София
На 17 октомври всяка година светът отбелязва Международния ден за изкореняване на бедността. СБ не помага много за това; освен - вероятно - на продукцията си. Simple Smile
Църквата отбелязва празник, възпоменаващ старозаветния пророк Осия и Св. Андрей Критски. Не трябва да тръгвате на дълъг път или да взимате пари назаем - трудно ще ги върнете. И е по-добре да не започвате нови неща и да не правите планове, още по-малко да говорите за тях, тъй като нищо няма да се сбъдне.
Т.е. ако планирате тази вечер да гледате първия в СБ, спечелил 100-те бона, няма да стане. Е, причините са други, но е същото. Smiling Imp
През 1902 г. в Детроит е произведен първият "Кадилак". А през 1956 г. във Великобритания е открита първата в света атомна електроцентрала. У нас през 1923-а е роден Апостол Карамитев, напуснал ни точно на 50. В един и същи ден, в една и съща 1972-а год. са родени Таркан и Еминем.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 18:10 от EmBrother

# 365
Тръмп беше казал, че е по-популярен от Тейлър Суифт, но не знам да е писал, че я мрази. Може и да е.
Още не съм чувала нейна песен, но на външен вид не я харесвам - има странно лице.

Принцеса Пийч - праскова.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 18:16 от pppqqq

# 366
  • София
Ееее, Принцесата Прасковка (на 99% съм сиг.)

Казандзакис. (Но не знаех къде е погребан. В спомен ми е епитафията му. Популярна е - а и той самият.)

# 367
Новото момиче поне е сладуранка. Пожелавам и късмет.

# 368
И пак съм отписана от темата - не знам как става!

Не е чувала за Галбрайт (Джоан Роулинг). На Агата й е истинско име.
Другите не ги знам, но е Жорж Санд - проверих и излиза лесно.

# 369
  • София
Бяхме (нещо) уморени и липсващи тази вечер. Евреинът ми хареса по странен начин - чешит и доста наперен (на майтап: наперен перко). Не заслужаваше да падне чак на бозавите 500.
До утре.

# 370
Играта също не беше много напрегната Simple Smile

# 371
Все си мисля, дали всички са наясно, че могат да се откажат на дадено ниво от играта?
Всички или почти играят до дупка, дори с риск да паднат на 500.
Въпрос на чест или невежество?
Почти всеки играе на каквото сабя покаже.
Малко здрав разум не е излишен.

# 372
Да, аз също не разбирам неоправдания риск. Умни хора си тръгват с 500 лв, а разни невежи взимат по две-три хиляди, спечелени с късмет, защото са "материалисти" и знаят кога да спрат.
Аз винаги бих избрала парите пред риска, дори да съм отишла само за играта.

# 373
  • Пловдив
За мен нямаше кой да е освен Казандзакис, иначе не знаех и аз предварително. Той пък избра Есхил. После - кои въпроси били лесни, амакактака може да не знае... Wink

# 374
  • София
Мъжът:
Реал Мадрид ; Глен Клоуз ; Доналд Тръмп и евала, че и го каза, мухаха (демократите леви неонацистчета ще плачкат съвсем скоро) ; Праскова ; великия Никос Казандзакис. 5 от 5 и то без жокери съм днес Simple Smile))
Интерсен участник ама само 500 лв. Тъпо.
-
Дамата:
6 фигури ; 3 звезди ; най-накрая греда днес. Не знам. Оказа се, че е Жорж Санд.
-
7 от 8. Е, имам и такива дни, ама са рядкост. 😀😉

Общи условия

Активация на акаунт