Отговори
# 90
FI19 ще ми разрешиш ли да ти пиша на лични?

# 91
Разбира се.

# 92
На никой не е нужно (паралелите)...и ето ги кукичките, излиза, че не се пише по нашата воля, а просто с една две сцени ни "улавят" уж, че е написано по нашето желание.
Не гледаме нов сериал, просто ги виждаме вече променени, попаднали в токсични връзки, но вече уж здравомислещи. Явно още не сме стигнали критичната точка, тепърва се разгръщат образите на Синан и Дияр. Защо да има изнасилване, може да има посягане от страна на Синан по нататък, като сцената когато Ферит вдигна ръка.
Прочетох, че Ферит въобще не изпада в кома, а започва да пие, за да преживее Сейран.

# 93
Разбира се.
Нещо не ми се получава да ти изпратя съобщението.Ще провериш ли дали не ти е заключена пощата

# 94
Разбира се.
Нещо не ми се получава да ти изпратя съобщението.Ще провериш ли дали не ти е заключена пощата
Не, всичко е наред. Получавам съобщения.

# 95
Мотив на съдбата- постоянно повтарящите се поведения в живота ни. Този мотив може да бъде променен, но първо трябва да е осъзнат.

Който иска да намери и прочете.

# 96
Разбира се.
Не, всичко е наред. Получавам съобщения.
Успях.

# 97
Малко ми са разбъркани мислите и не знам дали разсъждавам трезво,но искам да попитам-всички ние тук сме жени....Всички имаме,сме имали мъже/съпруг,или партньор/...Някой от Вас познава ли мъж,който ще се съгласи да бъде на мястото на Синан?
Той може и да е играл игри,да е въртял интриги,за да се сближи със Сейран,но тя сама му предложи брак
Нито е насилена,нито е излъгана
Имам много добър спомен за двете с Пелин в предния сезон,как Сейран каза,че за нищо на света няма да напусне Ферит,защото си е научила урока-помните ли?
Значи,поставяйки се на мястото на турската домакиня,разбирам сценария
Даже го одобрявам/турската домакиня/.Казвам си,как така ще е омъжена и то тя сама го е поискала и няма да допусне мъжа си в леглото?!?!
Това никоя нормална турска домакиня няма да го разбере.И ще каже /ако Синан недай Боже удари,или пък още по-лошо-получи насила това,което му се полага като съпруг/,ще каже,че тя си го заслужава
Такива ми ти разсъждения...
Ние тук,от гледната си точка на европеизирани и еманципирани не го разбираме и не го приемаме.Но,сериалът е турски,не български,или американски
И сега се връщам в самото начало и си мисля.....Ако всички си седяха на д....петата,досега и бебета щеше да има,и щастлив и безоблачен живот

По повод женитбите-
Защо Сейран да има право да може да се омъжи от благодарност и привързаност,а Ферит да не може
Значи,не виждаме гредата в нашето око,а тресчицата в съседното....

# 98
VAL* Толкова си права!И това не може да е само от гледна точка на турската домакиня.Това е от гледната точка и на съпруг и от гледната точка и на съпруга.Да не отваряме и дума кога Ферит и Сейран бяха за пръв път заедно.Когато бяха разведени.Друг е въпроса,че дори и в брака,ако едната страна не е окей в даден момент да бъде със съпруга си и той я насили,също се смята за престъпление,/само не знам в Турция дали е така/.Но в случая,този брак се случи по нейна инициатива и би трябвало да е наясно с последствията.Все пак не е като да не е спала с мъж и да не знае какво се очаква от нея.

# 99
"Той може и да е играл игри,да е въртял интриги,за да се сближи със Сейран,но тя сама му предложи брак
Нито е насилена,нито е излъгана" - Вал, при правилна психическа насока, може много неща да направи човек, и тук мисля, че и неговото поведение я подведе. С правилните думи можеш да накараш човек да извърши някои действия, както управляваше Ифакат Суна чрез сестра си.

# 100
Значи, от нищото ей така междудругото, Кязъм казва , че Халис е в Швейцария??? И никакво продължение !
Синан е психично болен, затова е бил в болница. Преследва Сейран явно от години .причинил е нещо на предната си приятелка . Чакам я да се появи и съвсем да отвори очите на Сейран. Но дали? И кога?
Лелята - голяма беля е тя. Сега има общо и с Абедин. Да не й се окаже син ?!??? Едва ли, ама знае ли се.
Кога ще разбрем какво се е случило?

Иначе тия двамата се обичат , познават се, но не си признават и всичко е на инат между тях. Да св докаже пред другия , че е ок .

# 101
  • Яко в Матрицата...
Емруллах са го попилели за този пост. Не знам защо толкова настоява да се излага. Феновете помнят. Особено заклетите фенове, които сигурно знаят коя сцена в коя минута на коя серия е.

# 102
Е Сейран нали отговори на този въпрос- "Защо имам усещането, че ти изневерявам, когато ме докосне мъжът ми"...
Лошото е, че "болно" влюбената жена даже ще си помисли, че е любов от страна на мъжа й думите му "Ще те убия", някои туркини така и го тълкуваха. Няма да влизам в подробности за манталитета на "комшийката".

# 103
Браво на феновете.Да не си въобразяват,че сериала се гледа само от хората в психиатричните клиники.

# 104
Направо съм сигурна, че това не са мислите на Емрулах. Просто предава нечии такива.
Тъй де, посланието не е от него.

Общи условия

Активация на акаунт