Отговори
# 135
Няма до го осъзнаят ей така от правене на грешки или от Космоса Трябва им терапия За момента такава няма За това се предполага , че процесът  след комата(ако има)  ще е много труден , мъчителен и драматичен  за СейФер
Именно...Терапия....А нито дума за такава в момента...Затова ще чакам да се събудят! И да видим наистина този процес по осъзнаване!

# 136
Reni, в крайна сметка всеки мисли по различен начин. Никой  не казва, че са лоши. Това, че на теб не ти харесва дъвката, защо удряш спирачка на другите 🤔
И кво стана с мотива, след всичките хубави моменти, пак се зарязаха...
Е като не ги разбираме тези неща как да оценим сценария...

# 137
Тук, в групата, някой каза, че Ферит е предложил на Дияр, за да се успокои ситуацията. Но той предварително бе купил пръстена и отиде точно с това намерение (въпреки, че знаеше за неконсумирания брак, чувствата на Сейран към него, познава Синан кой е, желанието му да има дете от Сейран, знае, че още има чувства към Сейран и не я е забравил). Дали, според погледа към Сейран, това му желание вече се промени и той не желае сватба с Дияр. Има много причини да не се сгодява и жени за Дияр и само една (страх от изоставяне) да го направи. Решението за мен е необяснимо и нелогично (в този сериал няма нищо логично, но все пак...).
Сега обаче видяхме, че когато Ферит се запознава с Дияр е в отлично здраве. Как така се е алкохолизирал и т.н., че е достигнал до лекарствата. И защо само Дияр се интересува от това дали ги пие и се старае това да става редовно, а не желае никой да знае, че го посещава?

Ферит и предложи защото се почувства задължен да го направи, ако я обичаше истински щеше да и предложи брак много преди това и нямаше да има нужда Гюлгюн да му отваря очите, нито пък след това да пита Дияр дали е искала да се оженят и защо не му го е казала преди, значи те са във връзка и се предполга че изпитва нещо към нея, не е ли логично това да му дойде отвътре да и предложи а не някой да има нужда да му отваря очите. Освен това се реши окончателно на тази стъпка когато бяха в хана със Сейран и замалко не се целунаха, а още повече във фрага се видя че не беше много щастлив че Дияр прие предложението, защото му постави условие да не се виждат повече със Сейран, но Ферит въпреки всичко реши да се съгласи за да не пострада Сейран, пред Синан да изглежда че той няма вече нищо общо със Сейран.

# 138
  • Яко в Матрицата...
Reni, в крайна сметка всеки мисли по различен начин. Никой  не казва, че са лоши. Това, че на теб не ти харесва дъвката, защо удряш спирачка на другите 🤔
И кво стана с мотива, след всичките хубави моменти, пак се зарязаха...
Е като не ги разбираме тези неща как да оценим сценария...

Исках да обясня, защо хората критикуват написаното от Емруллах. Който иска, нека си обяснява сценария с мотиви и китки, коя съм аз, че да слагам спирачки. Не аз трябва да търся информация за мотива на съдбата, а те трябва да ми го обяснят, да ме накарат да повярвам в историята им... Досега се провалят епохално.

Предпочитам да видя нещо логично на екрана, а не както каза Мистери, да ми обясняват какво искал да каже авторът. Питали Толстой какво иска да каже с романа си "Ана Каренина" и той казал, че за да отговори на този въпрос, трябва отново да напише романа... Така че... Сигурно и нашите сценаристи не знаят какво искат да кажат, но ни пробутват някакви термини от психологията и очакват ние да приемем всичко за чиста монета. Докато не спрат да правят логически, времеви и други очеизвадни грешки, никой няма да обърне внимание на съдбовните им мотиви.

Теченията в турската литература обикновено са изповядвали два принципа - изкуство за самото изкуство или  изкуство за обществото. В нашия случай имаме трети принцип - изкуство за пари...

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 19:48 от Reni 🧿

# 139
Чета в Х, чета ви и тук и мислите ми пак се върнаха на болеста. Мистериозна за нас, на все пак разбрахме, че е гинекологична, но защо Синан се лекува в същата болница? После се намеква, че това май е психиатрия, според проблема на Синан. Че за колко време успяха да излекуват Сейран от толкова тежка и нелечима болест, че имаше време да се лекува психически, а после и 36 старани да обиколи. И всичко това за 2 години. Е гати лечението.
Знам, че в сериала няма логика, но все пак...Нещо не се връзват нещата. Всичко е объркано, нелогично, един небивал кошмар и за нас.

# 140
Най-нелогичното снощи беше запознанството във фитнеса Grinning

# 141
  • Яко в Матрицата...
Само това ли? Joy

# 142

Joy
Обаче забелязахте ли , как в тази сцена Мерт  беше  друг Ферит , а кака ни все същата
Пелин А  е мн добре изглеждаща жена  Просто до Мерт стои  доста над годините си

# 143
Рени, аз очаквах супер драматично запознанство, нашия започна да говори за красивата й усмивка Rolling Eyes

Доколкото помня, кака беше го намерила в алкохолна кома.

# 144
Логика ще видим, когато развият и логическо мислене в героите.

# 145
От снощи!

На тези продължавам да им се чудя на системата! 🙄 Но май измерват всичко друго без официалния рейтинг  за тв!

# 146
  • Яко в Матрицата...
Еве, вече нищо не очаквам от тези. Едната серия серия едно, другата - друго. Може в следващата да покажат трето, различно запознанство... Няма да се учудя.

Така и не разбрахме кой от колко време е във връзка с другия. Сиганинът за две години говори, ама те веднага ли са станали гаджета? Нали се сменяха сезоните нещо... Пък и две години пътували... Не искам да навлизам по-дълбоко, че се ядосвам.

# 147
Ферит от алкохолик пропаднал в кофите за боклук се превърна във фитнес boy Както не можеше да рисува и ръцете му трепереха , сега уверено праща на Сейран кармазъ рисунки Сейран се хвърляше като не виждала мъж , сега не може да го понесе да я докосне
А мухалът показа разни снимки от епизоди , в  които  никога не е съществувал Joy
 Суна и Абидин нямат история Кязъм и Есме са  отекчителна пародия Орхан е никъде(в клетката) Grinning Сем Адамс са безкрайно скучни

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 21:02 от KrasiAnna

# 148
Здравейте Flowers Hibiscus Момичета защо се ядосвате,работата е ясна,логика никаква няма,за нищо.Имам чувството,че 4 сценаристи,всеки пише епизод,не се сверяват,кой какви ги е забъркал и несъответствия бол.Сега има 5-ти сценарист,може би 78 епизод ще е негово дело.Само така си обяснявам различното поведение на Ферит във всеки епизод и не само той де.Така че не знам и аз какво да мисля вече.Ще гледам, но няма да си го слагам толкова навътре,поне ще опитам,иначе ще си докарам инфаркт.
.

# 149
Добър вечер Simple Smile
Чета в темата - спор, едни тези, които хем са ми познати, хем не било това и си рекох - аз нещо с паметта май издишам, ще ми трябва Гинко билоба. Blush И ... се върнах към 10, 9 ... 6, 5, 4 тема... Та какво ми направи впечатление - ами критиките към сценария сме ги отпочнали още от 4-та тема (до там се върнах). Ама сме стигнали (е не всички от онова време) до 60-та. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт