Отговори
# 615
Сейран се моли на Ферит, за да рисува и тя там. Иска да избяга от нейното ремарке, поне така ми се струва. А Ферит не я иска там.

Марва много ми хареса какво предполага. Феро бил с Бяла риза, вероятно след годежа, който не се е състоял, виждало се лека усмивка, от облекчение. Айде, дано правилно е разчела този кадър.

А да не е преди да идат да искат кака му.

По принцип ако това е след годежа,може би наистина нещо е станало, защото Ферит не носи пръстен

# 616
Вероятно е преди годежа, последни напътствия от майката към сина й Head Band

# 617

Да може би е така, обаче тук ми изглежда като да е тъмно навън, не виждам светлина в стаята, но явно съм с розовите очила 😀

# 618

Ох, Сейро, ох.

# 619
Изгледах фрага няколко пъти(Рени чок мерси за превода) и честно казано не знам какво направиха с образа на Сейран,но изглежда все по-изкуствено,нелогично и  странно.Реплики,жестове,интонацията с която му казва да не се жени,не знам,много странно ми стои.Като цяло леко ми е скучен фрага,предвидим. Сигурно и серията ще е такава.С тези сценаристи-токова...

# 620
На кадъра Ферит и майка му, Ферит държеше в ръка пръстена, който даде на Дияр, когато й предлагаше и го беше сложил на ръката й, а сега е в него. Ах как ми се иска Дияр да е развалила годежа и затова Ферит леко да се усмихва.

# 621
В добавка ще кажа: Ох, Сейро, Ох!!! Какво направи?
Рени, благодаря за превода!

# 622

Да може би е така, обаче тук ми изглежда като да е тъмно навън, не виждам светлина в стаята, но явно съм с розовите очила 😀

Знаем сцените ги дават разбъркани.Да допуснем,че кадрите в хана са преди годежа.Дияр като ги чува Феро е със синя риза,тогава и му казва пак,че не иска да се вижда със Сейран.После е с костюм. За годежа са строени по диванчетата,но не дадоха да им слагат пръстените..Нали по техните традиции слагат халки.После Феро с мама,държи годежния пръстен.Що дири тоя пръстен у него, не трябва ли да е на ръката на Дияр от предложението за брак?!Думите на Гюлгюн може да се тълкуват като насока да не се отказва от брака защото мечтата му за Сейран е невъзможна.С една дума по време на годежа да се е случило нещо и да е отменен или отложен.Ще видим,няма да ни се размине.За сега виждам бавно осъзнаване на Сейран,объркан Ферит, и при двамата подтиснатите копнежи започват да изплуват.Ремаркетата започват да показват същността си.В имението пак ще има купон,там наследниците се рояг на парцали.

# 623
Нищо не разбрах от фрага, не искам и да разбирам 😁
Ще видя в петък..

П.С - и мен ме дразни това пришпорване за превод на фраговете.. на секундата няма как да се преведе фраг..
пък и с малко напън може да се научи турски, не е чак толкова трудно 😁

# 624
А аз от втория фраг, видях една злобна лелка която явно си мисли че може да командва хората, като им казва с кого да се срещат или не, и съм сигурна как лека по-лека ще покаже рогцата си и ще се види що за стока е.

# 625
  • София
Сейран е много изплашена. Не знам каква е последователността на този разговор, говорят изправени и седнали. Дали той не отхвърля предложението й тайно да рисуват. Наистина, гласът й трепери като му казва, че е най-добрият й приятел. Това трябва да е втората сцена в хана. Първата е с нареждащата леля, да не се виждали повече. Тогава я вижда сестрата.
Синан дали ще влезе при тях или ще я причака. А дали не свършва с годежа и в същото време да има сцена на Сейран, в която този й посяга и тя си тръгва.
Много въпроси...

# 626
🧿 🧄 🧄

# 627
Чета ви и ви се радвам на ентусиазма да гледате...аз се изчерпах.От тук до момент в който нещата са дошли на мястото си,приключвам с гледането на тази тъпотия.Нямам повече нерви за хабене и предполагам много хора са като мен.Жалко за хубавия сериал,но с този фраг,закопа под дъното.Не виждам никаква логика,никакво развитие в някой от основните герои,преди дори Кязъм ми беше драго да го гледам,сега ми е гротестен.Останах учудена и на моменти си мислех че Афра и Мерт правят ПР,но вече категорично разбрах,че това тяхното е своеобразен бойкот на това което са принудени да играят и решиха че не им пука за Шнури,въжета и т.н.и решиха да покажат чувствата си.Най вероятно и те като мен,разбират че края е близо.Много ги обичам и заради тях ми е много мъчно Heart

# 628
Рени  мерси за превода Heart
На същото мнение съм като теб за Пелин Акил.Понеже съм я гледала единствено в "Сускунлар" и тогава бях останала с добри впечатления от нея и се чудя какво е станало с онова момиче ,че се е превърнало в тази жена  Thinking Всяка сцена в която плаче Дияр изглежда меко казано нелепа ,хич ама хич не се получава тая работа. Другите сцени горе долу стават ,ноооо това реване тропкането с краченце и гласа ,който трябва уж да изисква и да забранява нещо хич не се получават.
За Гюлгюн и нейните съвети към Ферит горе долу я разбирам защо действа така.Ако Ферит наистина е бил в толкова  тежко състояние за каквото ни намекват ,че е бил и Дияр е била тази която му е помогнала да се съвземе разбирам до известна степен защо Гюлгюн съветва така Ферит .Нооооо има и нещо друго което маменцето не отчита ,че сина и никога не е искал да се жени и да има деца нито от Дияр нито от която и да е друга жена освен от Сейран  и погледнато от тази гледна точка тя не прави изобщо добра услуга на Ферит както го подтиква към брак защото той правейки това по принуда няма да е щастлив и няма да забрави Сейран или да успее да се излекува от тъгата си  и да стане щастлив и удовлетворен от живота си човек.
Не разбирам и Дияр защо въпреки че знае и още по важното въпреки че чу Ферит като каза на Сейран ,че не иска да се жени и ,че не иска деца и ,че е с Дияр защото смята и ,че тя не иска нищо от това тя въпреки всичко това се натиска за този брак.Да оставим възрастта на страна ,ако двама души се обичат тя не е важна или поне не е важна за известен период от време ,но тук няма любов или поне няма любов от страна на Ферит към Дияр ,а когато това чувство е  само от едната страна ,а от другата страна имаме човек ,който още страда по бившата си и въпреки всичко тя пак се натиска за брак емииииии какво да го наречем това Thinking.Освен като егоизъм аз по друг начин не го определям .И това пък със забраняването да се виждали Ферит и Сейран вече съвсем я срина Диярката в очите ми.Еми голяма жена си вече ,не си младо и неопитно момче осъзнай се и спри да мъчиш и себе си и мъжа който уж обичаш и всички зрители на сериала и вземи ,че ни отърви от присъствието си,  Angry
Единствено ми е мъчно за Сейран и Ферит ,че трябва да преживяват това и ,че си го докараха сами на главите.От желание да не си причинят лошо ,уж да бъдат щастливи уж да не се измъчват те достигнаха до такава ситуация ,че са безкрайно нещастни ,незнаещи какво да правят и затъващи още повече в проблемите които само си създават.  Сейран се набута с психопата Синан и неговото семейство ,а Ферит пък се е хванал за кака си като удавник за сламка . Angry И двамата ги тегли толкова много един към друг ,но просто ги е страх да направят първата крачка ,а ония ремаркета не спят ами действат и все повече обвързват нашите милички СейФерчета към тях си.Оооох как чакам с нетърпение мухъла и кака да започнат да правят грешни ходове и Сейран и Ферит да ги наритат здраво и да си съберат пак двамата заедно  Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray
Синан вече всъщност започна да се показва ,ноооо Дияр още се прави на мила и добра ама и тя ще започне с изискванията и тогаваааааа ах колко ще е хубаво като ги напъдят и двамата навлеци да си ходят.   Hands Pray  Hands Pray    Hands Pray

https://x.com/marwabenrabeh/status/1843743874667491686

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 00:45 от Eny87

# 629
В кадъра Ферит с майка му, той държеше годежния пръстен - това ли е светлината в тунела? Но това преди или след годежа е?
Халис го няма , а Аби идва ядосан в Ялъто. От кого ще дири сметка? Кои са родителите му? Баща му сигурно е брат на Халис.
Аз асоциирам "светлина в тунела" и с това, което разказват хората преживели клинична смърт. Светлината в тунела е пътят към смъртта. Ако приемем, че Ферит е в кома, то в неговите халюцинации бракът с друг е равен на смерт. Предполага се, че изпада в кома защото мисли, че Сейран е мъртва.  Тя е избрала да не е с него, а да умре. В несъзнателното му състояние това е равно на: тя е избрала да бъде с друг. И ако смъртта на Сейран се отъждествява с брака ѝ със Синан, то смъртта на Ферит се отъждествява с брака му с Дияр. Той тръгва в тунела към светлината

Той умира... А Гюлгюн се опитва да го върне в реалността. Сейран му разказва за брака им, за това как ще рисуват заедно и т.н. Мисля, че затова е напрегната и изплашена, а Гюлгюн е отчаяна. И още нещо: Гугъл преводач ми превежда Дияр като земя. Не знам колко е вярно, но ако е така, то в това има голяма символика: Той се е устремил към земята.
Аз не съм гледала Пелин Акил в други роли, но щом твърдите че е добра актриса, а мислите, че тук не се справя, може би такава е целта на режисьора. Всички да усетят колко е фалшива и как плачът ѝ е с цел манипулация. Мисля, че се справя страхотно с тази задача, както и с това да предизвика антипатии и зрителя. Както и Джем.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 01:01 от асена

Общи условия

Активация на акаунт