Професионални серии за коса - Тема 164

• 52 514
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
  • Някъде там
Дайте идея за продукт, който леко да фиксира, но да не прави косата твърда, като лака. Да го ползвам когато правя букли с машата на Филипс. Имам един крем на Лакме ,но не върши работа
И за сравнение Макадамията в Нотино е на по добра ценаот ЗР
https://lookperfect.eu/sam-mcknight-modern-hairspray-styling-mist-250ml.html това е доста добро Simple Smile

# 376
  • София
Здравейте!
Имам поръчка направена на 23.11. От ЗР ,която още не  съм я получила.Вярно,че имат намаление ,но до сега не са се бавили толкова. Поръчалите тези дни от вас може ли да споделят как се движат поръчките ви?

# 377
Аз направих две поръчки и двете пристигнаха на следващия ден- една на 22, на 23 я взех и една на 26, на 27 я взех….

# 378
поръчах в петък, чакам утре

# 379
И аз взех две поръчки на следващия ден предната седмица

# 380
Тази стилизираща паста на СНI, дали ни била подходяща за оформяне на къдрици направемни с преса или да пробвам с лаковете за коса?
Пак за тази цел се замислям и за  крема за къдрици на Lalga.  Помня, че съм ползвала мостра от продукта и ми хареса
https://zlatnaribka.com/products/leka-stilizirashta-pasta-chi-pl … 83&pr_seq=uniform

# 381
  • София
Утре ще звъня в такъв случай за да питам,какво се случва😏

# 382
Засилих се да си взема няколко неща преди да свърши намалението и...гледам на лалга ампулата, която си купувах за 16 лева преди 1-2 месеца без намаление, сега е 20.90, намалена на 14.63 и се зачудих пак на черно-петъчното ценообразуване и егати "офертите" Simple Smile Ами, отпазарува ми се, особено от такива търговци Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 20:46 от Jazzsoul

# 383
Бихте ли ми препоръчали хубав гел за коса за мъже? За половинката е. Ползвa досега един на wellaflex ultra strong hold 6.

# 384
Аз грабнах цели две такива ампулки на Лалга за хидратация. Не съм очаквала чудеса, но не получих омекотяването и блясъка, който очаквах. Но на моята жестоко блондирана чума нито еластисайзър помага, нито Лалги и Алтерни...
Преди време в темата много често споменавахте течната коприна на Вела, бихте ли ме насочили с линк към продукта, ако изобщо още се продава в Бг.

# 385
  • Ланкър, планините Овнерог
Бихте ли ми препоръчали хубав гел за коса за мъже? За половинката е. Ползвa досега един на wellaflex ultra strong hold 6.
Моят е доволен от този

# 386
Ампулите на Лалга и при мен нямаха никакъв ефект нито на пипане, нито на нищо, но съм ползвала 2-3 само

# 387
Аз грабнах цели две такива ампулки на Лалга за хидратация. Не съм очаквала чудеса, но не получих омекотяването и блясъка, който очаквах. Но на моята жестоко блондирана чума нито еластисайзър помага, нито Лалги и Алтерни...
Преди време в темата много често споменавахте течната коприна на Вела, бихте ли ме насочили с линк към продукта, ако изобщо още се продава в Бг.

За много изтощена коса препоръчвам протеиновата маска на Elisavecca. Уникална маска на страхотна цена, косата ми е като преобразена след първото използване

# 388
Моят приятел се прави с глината на Тафт, седи му целия ден косата с вдигнат перчем 😃

# 389
На моя син купих това за перчема и го одобри!

За Коледа съм му приготвила това:

Общи условия

Активация на акаунт