Професионални серии за коса - Тема 164

• 51 238
  • 727
  •   2
Отговори
# 15
  • София
И аз използвах цяла опаковка от стария бутиков крем на Олиосета, по никакъв начин не ми действаше, не забелязвах дори омекотяване на косата, но аз винаги след крем слагам и олио.

При мен беше същото с този бутиков крем. Имам фина и гъста коса и този продукт я слепваше, а не е като да не съм пробвала различно количество след едни и същи продукти преди това за измиване. Направих си извода, че не е за мен когато приключих опаковката.

# 16
И на мен крема на Олиосета не ми е ок, направо да не кажа, че е гаден. Косата ми е с ниска порьозност и въобще не ми се отразява добре.Придобива странна форма и на пипане ми е като изгорена. Бях се снимала за една приятелка, която се кълне в него!?
Скрит текст:
Скрит текст:

# 17
  • Марс
Любим стар продукт : стария серум за разстеж на Ph Kingsley
Любим нов продукт : шампоаните oright

# 18
И аз благодаря за темата.
Любим стар продукт ми е Loreal absolut repair серията, а нов Joico blonde life. Редувам двете серии и мисля, че засега задоволих нуждите на моята коса и не експериментирам, но ви следя.

# 19
И аз благодаря за темата.
Любим стар продукт ми е Loreal absolut repair серията, а нов Joico blonde life. Редувам двете серии и мисля, че засега задоволих нуждите на моята коса и не експериментирам, но ви следя.
Кажете, моля, малко повече за Joico Blonde Life. Зарибих сестра ми с блондинската серия на Керастаз и сега й търся нещо, което да се доближава поне като действие, но да малко по- бюджетно. Не хареса особено moisture recovery.

# 20
Ами хидратираща е, ако не съм в грешка 🤷🏼♀ или балансирана с превес на хидратация.
Аз харесах балсама от блондинската серия на Керастаз и точно, че ми идва скъп търсех заместител. Според мен маската на Joico дава същия ефект. И шампоана също го харесах много, този на Керастаз изобщо не ми измиваше на мен (Bain lumere)
Според мен може да мине за бюджетна версия. В Нотино имаше травъл опаковки, аз така си взех да пробвам дали ще ми допадне.

# 21
  • Някъде там
Случайно открих, че в нотино предлагат living proof, а аз много харесвам техните продукти.  https://www.notino.bg/living-proof/

Sensaya, имам серията за блясък, без тази терапия. Ще напиша как ми се отразява на мен и на моята коса. В началото тази серия ми се отразяваше супер и на поредни измивания косата ми беше топ. Сега на поредни измивания косата стои матирана и вяла. Затова се глезя с тази серия на две-три седмици. Тази серия не е тежка, винаги дава резултат на подхранена и добре хидратирана коса.Не знам обаче как се държи на изрусена и по-силно третирана  коса.

# 22
Искрица, благодаря, че се включи!
Помня, че я беше похвалила преди време, аз тогава придобих балсама и още не съм го пробвала 🫣 След като писах тук, се зачетох в отзивите в официалния сайт на Редкен за терапията конкретно, много дами се оплакват, че им сваля цвета… та се отказах. Ще видя дали само балсама ще даде ефект.

# 23
  • Пловдив
Благодаря за темата Hug

Любим стар продукт L'Oreal Serioxyl серума Heart
Любим нов - термозащитния спрей на Олиосета.

И един въпрос имам - някой купувал ли е Olaplex от ЕМАГ? Чудя се дали е оригинален...

# 24
Здравейте някой има ли мнение за марката Coco Eve ? Имам интерес към ДПШ и серума за сгъстяване

# 25
  • Някъде по Дунава
Благодаря за темата! Любим стар продукт за мен е крема на Олиосета All in one. Не е всъщност кой знае колко стар, но аз го ползвам от самото му пускане на пазара. Имам доста нови неща. Все нещо искам да пробвам Simple Smile Много харесвам корейската марка Масил и тяхната 8 секундна маска.
Living proof  и аз ги харесвах. Има ги и в make up, но цените им да доста нагоре.

# 26
Напоследък не ми обръщате много внимание на въпросите, но имам още един, пък дано извади късмет 😄
Два дни след боя съм, косата ми необичайно много суха остана този път. Мих я преди боята последно с Хронолоджист и нищо хидратиращо не й сложих за финиш, та ето ми.
Утре ще я измия, но искам да сложа хидратиращ или някакъв “поправящ” преуош, знам че еластисайзър не може, какво е подходящо, без да свали боята - Redken Acidic, Olaplex 3, Alterna oils или Hmilk? С това разполагам.

# 27
Две измивания след боя използвам маската Бонд на Олиосета , много добре се отразява на косата ми , начина на употреба е нанасяне от корените и по дължините , което прави разресването след това лесно. При мен след боя и измиване с шампоан косата ми е твърда , заплетена , на клечки още в мокро състояние  и без маска след боя просто не оставам .За финиши може би ще ти препоръчам Редкен който имаш , защото ще затвори косъма и ще придаде лъскавина на косата.

# 28
Два дни след боя съм, косата ми необичайно много суха остана този път. Мих я преди боята последно с Хронолоджист и нищо хидратиращо не й сложих за финиш, та ето ми.
Утре ще я измия, но искам да сложа хидратиращ или някакъв “поправящ” преуош, знам че еластисайзър не може, какво е подходящо, без да свали боята - Redken Acidic, Olaplex 3, Alterna oils или Hmilk?
Последното ми миене преди боядисване ползвам протеинов протокол, даже не слагам финиши , само термозащита към краищата. Не знам защо съм решила, че могат да попречат на боядисването Smile
Аз съм за Hmilk и дълбок хидратиращ протокол. Също такъв лийв-ин.

# 29
  • Някъде там
Бонд маската на олиосета е чудесна.Пуснали са нещо ново от марката.

Общи условия

Активация на акаунт