Професионални серии за коса - Тема 164

• 51 239
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
И аз съм очарована от Бонд маската на Олиосета, втора опаковка ползвам.

# 31
След какъв шампоан ползвате бонд маската,момичета?
Благодаря за темата🌺🌺🌺!

# 32
  • Някъде по Дунава
Благодаря за темата🌺🌺🌺!
След протеинов.

# 33
Аз редувам всякакви шампоани, незнам дали трябва да ги съобразявам с бонд маската

# 34
  • Някъде там
Благодаря за темата🌺🌺🌺!
Аз използвам след хидратиращ или балансиран.
От Ради/от фейсбук групата и /знам, че сам по себе си един хидратиращ шампоан не пречи на използването на балансирана или протеинова маска. Само ако шампоана е с ниска pH, т.е  “кисел” шампоан и след него е безмислено да се ползват протеинови или балансирани маски за коса.

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 11:13 от Искрица

# 35
  • Някъде по Дунава
Аз имах питане в групата на Ради по въпроса за шампоана преди Бонд маската. Конкретно питах за шампоана за боядисана коса на Олиосета, който е с ph 5. Отговориха ми , че е по - добре протеинов.

# 36
Момичета, имам нужда от насока и препоръка за продукт за сухи и разхвърчани краища. Косата ми е чуплива и с руси кичури и след като я измия краищата са много рошави. Ползвам крем за къдрици на Десата, в горната част косата стои добре с него, но не и краищата. Мисля, че им липсва протеин и ми се иска да ми препоръчате нещо без отмиване за да ги уплътни и укроти в някаква степен.

# 37
Моята се укротява най-добре с олиото на Лалга - става и за влажна коса, а и за суха. Но и друго бюджетно можеш да избереш.
само да кажа, че моята коса не е къдрава, или питай в темата за къдрокоските. Или Ванеса ако се включи с коментар Simple Smile

# 38
Живанка,ако намериш Montibello Decode Zero Life,пробвай го.Изглажда връхчетата и предпазва от фриз.

Смени Десата за известно време.Пробвай например протеинов протокол с Нектар Термик на няколко поредни измивания.

# 39
VanessaDE използвала ли си и други продукти на Decode Zero?

# 40
  • Стара Загора
Здравейте, с какво съчетавате К20 на Лакме? Първия път не останах очарована от ефекта му.Използвах след възстановяващия шампоан на Лакме, без да слагам други продукти, но косата ми стана като мръсна. Твърда и на клечки.
Попринцип съм с фин косъм , боядисвана коса, много бързо клепва, обикновенно ползвам повече хидратиращи продукти. Протеина ми е терапията на Редкен , който ползвам на две седмици веднъж.

# 41
Когато косата ми става така обикновено съм прекалила с продукта.
Или пък сте за К18

# 42
  • Стара Загора
Благодаря, да помислих дали не съм сложила повече. Ще пробвам с по-малко количество след ДПШ.

# 43
Здравейте, моля за съвет за масло за скалп.
Някой дали е използвал маслото на  COCOSOLIS  за бърз растеж на косата? Омазнява ли скалпа?

# 44
На мен не ми омазняваше, но ефект не видях. Аз съм обаче с много суха коса, скалпът ми не се омазнява лесно. Моя приятелка с по- фина от моята коса и бързоомазняващ се скалп,каза,че доста ѝ омазнява.

Общи условия

Активация на акаунт