Професионални серии за коса - Тема 164

• 51 244
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
И аз го използвам, изобщо не омазнява. Аз съм с мазна коса попринцип, то е по-скоро с консистенция на вода, не е мазно. Под формата на спрей е, има и приятен аромат. За ефект - не мога да кажа точно, защото моята коса расте, а и ползвам и други продукти та не знам от кое е.

# 46
  • Пловдив
Здравейте, с какво съчетавате К20 на Лакме? Първия път не останах очарована от ефекта му.Използвах след възстановяващия шампоан на Лакме, без да слагам други продукти, но косата ми стана като мръсна. Твърда и на клечки.
Попринцип съм с фин косъм , боядисвана коса, много бързо клепва, обикновенно ползвам повече хидратиращи продукти. Протеина ми е терапията на Редкен , който ползвам на две седмици веднъж.
Аз го ползвам след ДПШ и гледам да не прекалявам- 2-3 помпички за коса до средата на лопатките.

# 47
Ползвам спрея на Cocosolis, ефект има според мен, но не омазнява косата ми.

# 48
Frederica, не,само Life и Pure гела.
Обаче съм влюбена в Hop-терапията Transforming Well-Ageing и серията Repair.

# 49
Искрица, благодаря, че се включи!
Помня, че я беше похвалила преди време, аз тогава придобих балсама и още не съм го пробвала 🫣 След като писах тук, се зачетох в отзивите в официалния сайт на Редкен за терапията конкретно, много дами се оплакват, че им сваля цвета… та се отказах. Ще видя дали само балсама ще даде ефект.

Sensaya, пробвахте ли балсама REDKEN Acidic Color Gloss и какви са ви впечатленията?
 Аз съм с руси кичури и се чудя между него и балсама REDKEN Acidic bonding concentrate. Кой от двата би затворил и загладил по-добре изрусения косъм според вас? Или може би да се насоча към балсам от друга марка?

# 50
Мнение за този спрей за уплътняване , има ли ефект ?
https://zlatnaribka.com/products/sprey-za-obem-i-uplatnyavane-20 … nt=48944093266211
Към момента използвам топката на Ти Джи или спрея за обем на Лалга , доволна съм от тях , но тук цената е повече от примамлива , ако доставя уплътняването което търся.

# 51
  • Някъде там
https://zlatnaribka.com/products/sprey-za-obem-i-uplatnyavane-20 … nt=48944093266211
Към момента използвам топката на Ти Джи или спрея за обем на Лалга , доволна съм от тях , но тук цената е повече от примамлива , ако доставя уплътняването което търся.
Този спрей не съм пробвала, но всичко друго, което съм пробвала на марката е тотална катастрофа за моята коса.С изключение на един серум, който стимулира растежа.

# 52
Момичета, спешно нещо ефикасно срещу накъсване на краищата на косата за всекидневна употреба при сресване...освен че тънкият ми косъм се заплита ами и сега това накъсване ...освен маските, които са само при измиване на косата?

# 53
  • Някъде там
Момичета, спешно нещо ефикасно срещу накъсване на краищата на косата за всекидневна употреба при сресване...освен че тънкият ми косъм се заплита ами и сега това накъсване ...освен маските, които са само при измиване на косата?
Може да погледнете Emera Blue в Златна Рибка. В момента са намалени с 50%,  спрейчето против накъсване и заплитане на косата е чудесен продукт.  Бонус е и безплатната доставка, която е до днес включително.
Аз си възползвах заредих си спрей и взех и серум за хидратация и блясък на марката.

# 54
Много благодаря за препоръката ще се възползвам. Случайно някой да е ползвал промо комплекта на Олиосета маска за интезивно подхранване и олиото за цъфтящи краища ?
https://zlatnaribka.com/collections/oro-del-marocco-nezhno-podhr … nd-nourishing-oil

# 55
Здравей, може ли линк за
Hop-терапията Transforming Well-Ageing или серията Repair. Не мога да я намеря в интернет.
Благодаря предварително

Живанка,ако намериш Montibello Decode Zero Life,пробвай го.Изглажда връхчетата и предпазва от фриз.

Смени Десата за известно време.Пробвай например протеинов протокол с Нектар Термик на няколко поредни измивания.

# 56

В момента го ползвам, като и аз търся обем и плътност. При правилно изсушаване дава лек обем, но чак уплътняване не. Не лепне и не замърсява. Съвсем отговаря на ниската си цена, като качество. Аз съм с дълга коса и тъкък косъм,  нетретирана и при мен не се задържа обем.. като цяло. На Tigi също пробвах - същата работа +ефект лепнене.
Още си търся моето нещо, с което да повдигам косата от корена..

# 57
Живанка, не съм го пробвала още; косата ми има нужда от ударна хидратация в момента и наблягам на такива продукти.

Искрица, благодаря, че се включи!
Помня, че я беше похвалила преди време, аз тогава придобих балсама и още не съм го пробвала 🫣 След като писах тук, се зачетох в отзивите в официалния сайт на Редкен за терапията конкретно, много дами се оплакват, че им сваля цвета… та се отказах. Ще видя дали само балсама ще даде ефект.

Sensaya, пробвахте ли балсама REDKEN Acidic Color Gloss и какви са ви впечатленията?
 Аз съм с руси кичури и се чудя между него и балсама REDKEN Acidic bonding concentrate. Кой от двата би затворил и загладил по-добре изрусения косъм според вас? Или може би да се насоча към балсам от друга марка?

# 58
Аз съм с дълга коса и тъкък косъм,  нетретирана и при мен не се задържа обем.. като цяло. На Tigi също пробвах - същата работа +ефект лепнене.
Още си търся моето нещо, с което да повдигам косата от корена..
Топката на Tigi не би трябвало да ви лепне при подходящо ползване, потърсете си някакви инструкции от професионалист. T.e. продуктът се усеща като лепнещ на ръцете и при първоначалното нанасяне на косата, но не и след правилно изсушаване.

За корените вижте това например:
https://zlatnaribka.com/collections/stilizanti-za-obem/products/ … d=211ac7b16&_ss=c

За обем и плътност и корени това също:

Но отново ще кажа, че при тънки коси обем се постига само при едновременно ползване на добра техника на сушене и продукти в адекватни количества и комбинации. Само с продукт не става, само със сушене се става...

# 59
За обем харесвам пяната на Color wow

Общи условия

Активация на акаунт