Професионални серии за коса - Тема 164

• 51 301
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
На Color Wow им харесвам нещата, но никога не съм опитвала пяната им. Като цяло не обичам пяна на моята фина коса, но понякога се случва да се изненадам приятно. Последно със тази:

# 61
Топката на Tigi не би трябвало да ви лепне при подходящо ползване, потърсете си някакви инструкции от професионалист. T.e. продуктът се усеща като лепнещ на ръцете и при първоначалното нанасяне на косата, но не и след правилно изсушаване.

За корените вижте това например:
https://zlatnaribka.com/collections/stilizanti-za-obem/products/ … d=211ac7b16&_ss=c

За обем и плътност и корени това също:

Но отново ще кажа, че при тънки коси обем се постига само при едновременно ползване на добра техника на сушене и продукти в адекватни количества и комбинации. Само с продукт не става, само със сушене се става...

Точно този съм нацелила, да си взема, на Alaparf. Чета всичките ти съвети, които са най-доброто което съм намирала, като грижа и продукти Purple Heart Само, че с Tigi не се разбрахме и го изхвърлих.
Съгласна съм с всяка твоя дума за техниката за сушене, но аз просто нямам времето, да и отделям на косата. Обикновено я мия късно вечер, изсушавам и си лягам..Ясен е резулата на другия ден.
За съжаление тънкия косъм изисква внимание и ако нямаш времето да му го дадеш, си ходиш със смачкана коса всеки ден Laughing
[/quote]

# 62
На Color Wow им харесвам нещата, но никога не съм опитвала пяната им. Като цяло не обичам пяна на моята фина коса, но понякога се случва да се изненадам приятно. Последно със тази:

Тази май в БГ я няма .

# 63
Точно този съм нацелила, да си взема, на Alaparf. Чета всичките ти съвети, които са най-доброто което съм намирала, като грижа и продукти Purple Heart

Съгласна съм с всяка твоя дума за техниката за сушене, но аз просто нямам времето, да и отделям на косата. Обикновено я мия късно вечер, изсушавам и си лягам..Ясен е резултата на другия ден.

За съжаление тънкия косъм изисква внимание и ако нямаш времето да му го дадеш, си ходиш със смачкана коса всеки ден Laughing
^^^ Това е точно така за съжаление!
В ситуации, когато няма никакво време или на ваканции, когато не искаш да отделяш време частично може да помогне ползването на продукт, предназначен да изглади косата при нормално изсъхване без сешоар + някаква форма на кок или подобна стилизация на вълни без топлина, за да се даде форма на косата. Преди години имах продукт, който ми даваше много добър резултат с тази техника, но скоро не съм попадала на приличен (не съм и търсила де). Може да се експериментира и със наличните лив ин продукти + някакво олио за краищата преди да се навие косата. По принцип моята фина коса предпочита "олио" със съдържание на леки силикони (Cyclopentasiloxane,  DIMETHICONE) на 1-2 място в състава, всякакви миксове от натурални масла ми идват по-тежки, отколкото ми харесва.

Но като цяло могат да помогнат донакъде този тип продукти:

# 64
Любим стар продукт - Kerastase Densifique. Някак ме хваща носталгията по серията и от страх да не я спрат както са правили с доста се “презапасявам”, когато видя нещо на добра цена. Нов продукт, който ме изненада приятно е ботокс кремът на Erayba K11.

# 65
Любим стар продукт - Kerastase Densifique
Любим нов продукт - 8 часа регенерираща грижа за коса Nutrisubstance MEDAVITA

Вече съм на финала на Densifique и се чудя с какво да заменя серията.Не съм ползвала на Керастаз за блондинки (минах последно през Лалга, Алтерна - не са моите).Някой може ли да изкаже мнение кое на Керастаз би било подходящо  - с руса, третирана коса съм -  фина и с тънък косъм. Нужни са ми също термозащита, финиш - всичко ми свърши наведнъж.
От вчера съм с Дайсън и ако може препоръка и за него подходящ продукт. Беше ми попаднало за определени продукти, но не се сещам какво точно беше.Мах ги нямаше в Бг и жените бяха уау...
Благодаря на отзовалите се!

# 66
Здравей, може ли линк за
Hop-терапията Transforming Well-Ageing или серията Repair. Не мога да я намеря в интернет.
Благодаря предварително
https://hair.montibello.com/tratamiento/tratamiento/
https://hair.montibello.com/product/ultra-repair-shampoo/
До терапията трудно ще се докопаш без познати,аз не можах да я намеря онлайн свободно.Виж Селена Козметикс,те са представители.
Hop Ultra Rapair https://prohairshop.bg/category/ultra-repair-vazstanovyavane

# 67
Има ги и в makeup.bg.

# 68
В последно време често ми излиза реклама за тази маска.Имате ли отзиви за нея

# 69
Зависи от косата, предполагам. Моята е рядка и мазна , късащи се крайща и не видях никакъв ефект.

# 70
Зависи от косата, предполагам. Моята е рядка и мазна , късащи се крайща и не видях никакъв ефект.

Откъде я взехте, много ментата имало.

# 71
Здравейте, боядисвах се за пръв път с Лакме - черно 1,0 , след измиване кожата на главата ми остана червена - боядисано червена, не раздразнена . Имате ли предства защо се получи така ? Някой друг боядисвал се в черно да е получавал такова оцветяване ? Толкова хубави отзиви прочетох за Лакме безамонячната боя и реших да пробвам , но с тази пигментация се отказвам.
Коста беше чиста, измита предишния ден с протеинова серия , финиши . Нищо необичайно.

# 72
Здравейте. От известно време пробвам различни марки и като че ли най-накрая открих подходящия шампоан за моята суха, боядисана, чуплива и хвърчаща коса - LAKME TEKNIA Argan Oil Shampoo -Това е й новият ми любим продукт. А старият любим продукт беше -  OLIOSETA ALL IN ONE HAIR CREAM. За съжаление новата версия ми се струва разводнена. Предишният беше с по-гъста консистенция. И по-добре ми изглаждаше косата.

И между другото да питам - къде изчезна секция Любими в златна рибка? След обновяването на сайта не ги виждам...

# 73
В рибата и секция любими изчезна, и бюти кард, поне при мен. Няма карта, няма точки - нищо.
Новият крем на Олиосета го пробвах, наистина е с по рядка консистенция, но за мен лично като ефект е същият.

# 74
При мен си излиза картата и точките.

Общи условия

Активация на акаунт