Професионални серии за коса - Тема 164

• 52 315
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
Ще чакам отзиви за тази маша на Филипс, защото си търся нещо подобно. По принцип преди се къдрех без топлина, но сега съм с къса коса и нищо не хващам. Пробвах се с пресата, но кичурите отдолу и отзад е трудно.
Какво смятате, дали да дам поредните пари за уред? 😆 иначе преса рядко ползвам, ретро пресата доста ми изгори косата, засега само сешоар. Но искам и аз малко промяна.

Вчера гледах клипче за Протермо и също ми допадна. Обмислям да я пробвам.
Благодаря за препоръката! Ще го разгледам и аз сега Simple Smile

За пресата имам добри първи впечатления , лесно става и не ми мирише косата на опърлено, но аз буквално тествах 2-3 кучура. Моята е тънка, но жива някак си и къдрици трудно задържа. Буквално и фризьор с лак ме пръска и след малко падат...Примирила съм се на леки вълни поне да остават, да имам обем някакъв. Не знам дали ще е подходящо за късичка коса, защото ще е трудно захващането (имам предвид съвсем къса ако е). Ако е черта, защо не. Със сигурност обаче тази маша е по-щадяща за косата от ретро преси и обикновени маши..
Тази седмица имам повод и ще пробвам да я навия и ще ви снимам.

# 466
... и искам да питам, този испански сайт английска версия няма ли, защото не се ориентирам. Освен това искам да проверя дали доставя в други европейски държави, защото аз нямам Габриели.
Нямат английска версия, затова в зависимост от браузъра имате опция за добавки тип гугъл транслейт, които превеждат цялата уеб страница. Може да си ги инсталирате (от магазина на браузъра), ако ползвате настолен компютър или лаптоп. През телефон е още по-лесно. Задавате в настройките на съответния браузър автоматично да ви превежда страниците на езиците, които искате.
Сайтът и магазинът са локални и не изпращат никъде освен Испания. Единствената опция за доставка е с превозвач, а регистрацията за тях отнема няколко минути следвайки стъпките и препоръките им.

# 467
Ще чакам отзиви за тази маша на Филипс, защото си търся нещо подобно. По принцип преди се къдрех без топлина, но сега съм с къса коса и нищо не хващам. Пробвах се с пресата, но кичурите отдолу и отзад е трудно.
Какво смятате, дали да дам поредните пари за уред? 😆 иначе преса рядко ползвам, ретро пресата доста ми изгори косата, засега само сешоар. Но искам и аз малко промяна.

Вчера гледах клипче за Протермо и също ми допадна. Обмислям да я пробвам.
Благодаря за препоръката! Ще го разгледам и аз сега Simple Smile

За пресата имам добри първи впечатления , лесно става и не ми мирише косата на опърлено, но аз буквално тествах 2-3 кучура. Моята е тънка, но жива някак си и къдрици трудно задържа. Буквално и фризьор с лак ме пръска и след малко падат...Примирила съм се на леки вълни поне да остават, да имам обем някакъв. Не знам дали ще е подходящо за късичка коса, защото ще е трудно захващането (имам предвид съвсем къса ако е). Ако е черта, защо не. Със сигурност обаче тази маша е по-щадяща за косата от ретро преси и обикновени маши..
Тази седмица имам повод и ще пробвам да я навия и ще ви снимам.
Благодаря, моята коса е точно такава, жива и шантава. Тънък косъм, но жилав 😀
В момента ми е до рамене. Ще изчакам просто да порасте малко. Ама тя порасте ли ще си се къдря както обикновено най- вероятно. Много ми се опърля косата, аз ползвам преси и маши веднъж на месец-два, но веднъж използвам ли, някои косми стават всеедно са опърлени. Слагам термо, не минавам сто пъти и не задържам дълго пресата, каквото и да правя си е така. Това започна от тази година. Преди не съм имала проблеми.
Въпреки, че не виждам много смисъл, изправя ли я, скоро ми се е подвила. Лакове не ползвам.
Не цъфти, но .. искам и аз понякога малко.. разнообразие 😆

# 468
  • София
Момичета, дайте идея за маска от която сте видяли най-силен ефект при възтановяване на изрусена/боядисана коса.
Загледах тази https://makeup.bg/product/730263/

Лалга нещо не ми допада, взех цялата серия за ударно възстановяване, консултантката в магазина каза, че не ми е достатъчно увредена косата за да видя ефект Simple Smile

# 469
На Shu Uemura миналата седмица имаше мостри в Нотино.5 броя за 12.40 лева.Погледни дали все още има от тази и си вземи за проба.

# 470
Консултантките , ако са тези от ЗР, по-добре да си мълчат. Нито знаят какво продават, нито какво да кажат. На мен се опитваха да ми продадат ампули за плътна и чуплива коса, а моята е фина. Попитах за една маска, не бяха сигурни какво е това.

След ударното възстановяване на Лалга, косата ми изглежда по-плътна, жилава и леко хлъзгава, а това не е никак малко.

# 471
Агент, това твое мнение открих https://bg-mam.ma/p/1269647/41877227
. Мисля, че става въпрос точно за това, което си поръчах, а може и аз да съм греша.
Не грешиш - същият продукт е! Това така, преди 4 години имах мини от него. Много по-късно се добрах до шампоана от серията. Дано да ти хареса - не забравяй да ни кажеш!

# 472
Момичета, които купихте О’right Hair Tonic Тоник с кофеин за стимулиране на растежа по време на черния петък, сега гледам, че е 205лв в ЗР о уау! Можете ли да споделите впечатления? И как се нанася?

# 473
Конкретно на мен тоника страшно ми хареса - елиминира тотално косопада, създава невероятен обем в корена, цялостната форма на косата се променя - моята изглежда двойна след две седмици употреба - всеки ме пита какво съм си правила косата. Допълнителен плюс е, че при мен конкретно удължи и периода на миене -  не че не я мия пак на 3 дена като ми скимне, но косата изглежда до петия ден абсолютно чиста. Съжалявам, че не взех още един - излезе ми около 108 лв на Черен петък.

# 474
Конкретно на мен тоника страшно ми хареса - елиминира тотално косопада, създава невероятен обем в корена, цялостната форма на косата се променя - моята изглежда двойна след две седмици употреба - всеки ме пита какво съм си правила косата. Допълнителен плюс е, че при мен конкретно удължи и периода на миене -  не че не я мия пак на 3 дена като ми скимне, но косата изглежда до петия ден абсолютно чиста. Съжалявам, че не взех още един - излезе ми около 108 лв на Черен петък.

Еха звучи страхотно! А всеки ден ли го нанасяш или само на чиста коса след баня? Гледам, че е спрей

# 475
Аз го нанасям всеки ден в корените. Поради естеството на продукта не съм сигурна, че може да се използва непрекъснато, опаковка след опаковка. Много съм доволна, че на 3ти ден след измиване косата ми е в приличен вид и мога да я нося пусната.

# 476
И аз го нанасям всяка сутрин в корените, но определено за 56 или 58 дена няма да ми стигне / някъде нещо такова прочетох /. Замислям се дали да не го ползвам вече само след измиване на косата.

# 477
Момичета нещо са препоръчате за краища , имам олиото на Кератаз и не съм възхитена

# 478
  • СОФИЯ
Здравейте.Търся сешоар за дъщеря ми ,на 12 е.Мога да отделя около 200 лв.Единствено държа  да е по-лек .Може ли да ме насочите какво да гледам като характеристики.Благодаря

# 479
Инфлуенсахте ме и си поръчах happy endings balm и mti task spray на Sam Mcknight. В момента има намаление в lookperfect.
Надявам се да ми харесат.

Общи условия

Активация на акаунт