Има ли мъже, които поставят приятелка/съпруга преди майка си?

• 7 593
  • 126
  •   1
Отговори
# 90
  • Най-красивата страна
Мъж и свекърва,които имат проблеми с алкохола-достатъчна причина за раздяла.Вдигни летвата.На 31 години не си престаряла.

# 91
Мъж и свекърва,които имат проблеми с алкохола-достатъчна причина за раздяла.Вдигни летвата.На 31 години не си престаряла.

Как ще е причина щом 2 години е с него.
Ама може наистина да е генетично. Щом и майката пиянде.
Егати и средата, ужас.

# 92
Викаш докато жената я няма се намърдахте в леглото и и чаршафите, които тя е спала и смятала да спи и правихте секс? Simple Smile Обу и чехлите и не се усети да и ги върнеш и викаш кво се газира.
Кой няма да се газира? Това, което си направила показва, че не ставаш за Гошо, камоли пък майка му да види такава ниска топка за кандидат снаха.

Мислиш се за нещо повече от Гошо, майка му и родата им и вероятно ти личи. А дали си повече? Дали те не заслужават по-свестен, чист и обичлив човек.

Дали тази емоционална незряла жена с проблем с алкохола /в какво точно се изразява ако не е тайна?/ не вижда, че не обичаш сина и, а е "Айде да има някой там, макар тоз да е гнусар!"

Не го причинявай на това семейство. Заслужават по-свястна снаха, от търсеща какво да мрази и нехаресва особа. Та ти нищо не харесваш, моме! ни в себе си, ни в хората в живота ти! 

# 93
Моята къща, моите правила.
Купете си апартамент и чехли.
Тогава вече ако тропа с ключовете и си търси чехлите .....
И влизаш резко  ".... ква си ти ма ? ...."
И не разбрах, как да те предпочита пред майка си ?
След 3 дена ти му викаш чао банбино и той си оставя без майка ?
После да търси и гадже и майка Simple Smile ахахахаххахахаха

# 94

RoninBG,
Викаш тя да си купи апартамент и чехли? И после да тропа с ключовете.

А дали банбиното не е този, който трябва да си купи апартамент, като уж вече е мъж? И да води там жена, без да поставя в еднакво тъпа ситуация и себе си и двете жени?
Щото това банбино и с алкохол се налива яко, а децата не пият алкохол.

# 95
А аз не знам защо се правите,че не разбирате ситуацията.
Аз бях изнудена да ходя там (това първо) . Обясни ми се,че няколко дена родата няма да е там, да не се притеснявм. Отивам за един ден "да помагам" , после се омитаме (с все изчистване след нас и т.н) и все едно не е било.
Точно Гошо ни постави и двете в кофти ситуация, за което съм му ядосана и до ден днешен. Всъщност хората се прибраха още на следващия ден.
Разбирам,че тук контингентът е на възрастта на жената и разбира се, се идентифицирате с нея,но това е прекалено, с тези нападки.
Толкова ли никой не разбира реалния проблем какъв е и защо съм ги описала тези неща? Случката е от преди 2 години, а все още отношението към мен е все още негативно.
Жената на брат му е от 10г във връзка с него, брак,2 деца,но още не е приемана, съдейки как е коментирана в нейно отсъствие. А за съжаление вече на доста семейни сбирчици бях 🤣
Също,не знам колко още публикации да напиша,че аз РАЗБИРАМ защо жената се изнерви на ситуацията, не я съдя,че се е ядосала на неочаквания гост,ама изобщо! Не смятам,че не е била права. Не съм се държала нагло. Очаквах в тази ситуация той да направи нещо. Аз тогава нищо не посмях да кажа към никого, просто си тръгнах (което мисля за редно). И имаше сериозен скандал точно с Георги,че е изложил мен,че е ядосал майка си,че ме е поставил в кофти ситуация. Бог ми е свидетел, така е. Аз се ядосах на ситуацията,че бях изнудена да съм там, с някакви съвсем различни уговорки. Яд ме е, че първото запознанство стана така. Не знам колко пъти трябва да пиша едно и също, за да си утолите злобата. РАЗБИРАМ Я,че се изнерви на чуждия човек. Аз също щях да се изнервя. НЕ Я РАЗБИРАМ обаче две години по-късно да ми се заяжда, и не разбирам как може да ревнуваш сина си, все едно ти е мъж. Впрочем на този обяд и аз се извиних и ѝ казах,че я разбирам.

Дорис, алкохолен проблем има жената. Спира,почва, спира, почва.. така е от много време. Говорим за зависимост,криене на бутилки и тн. Не искам да пиша повече подробности.

И влизаш резко  ".... ква си ти ма ? .... - Ронин,не съм влизала рЕзко, бях в шок, чувствах се зле, и си тръгнах. А относно дали да поставяш жените пред майка си, ами, сори,аз съм на мнение,че да. Това дори в Библията го пише. Simple Smile Уважение е едно, да ти звънка през ден за глупости, защото е самотна и не е щастлива с нейния си мъж е съвсем различно.

Все тая

Ще събера още някакви мнения,пък по някое време ще поискам ключ. За финален щрих, понеже и за това получих критика:
Не смятам, че аз или пък моето семейство сме много по-добри от неговото,ама не виждам защо пък да се набутвам в още една нефункционалност, заради което е реално и темата. Да, прави сте, че свекито не е най-големият проблем. Simple Smile

# 96
  • Пловдив
Е какво да ти кажем - или свиквай или прекратявай връзката. Трети вариант няма да има. Това ти го казаха много пъти.

# 97
  • Бургас
Контингента бил да годините на майката но Жоро Joy
По - близо съм до Жоро и мацко, кофти ситуация, но и ти не си права.
Не си била изнудвана. Какво значи изнудвана? Ти мнение нямаш ли? Станала засечка. Поздрави, извини се за чехлите и ги върни. За какъв дявол трябва драма, извинителни обяди, изнизване, сръдни и 100 глупости? И защо Жорко трябва да говори от твое име?
Станали сте на 30+. Той ходи наня у техните, ти не си сигурна, че го харесваш. Да бяхте на по 18-20 да се гушкате при техните и да са на място тези драми, но сте на по 30. Вярвай ми тази тема е губене на време
Тя има право да не те харесва. Ти имаш право да не я харесваш. Голяма работа.
Ако Гошо е компромис просто го остави. След 5-10 години цирка ще е пълен и гарниран с деца, родени от връзка компромис. Просто няма нужда. От километри си личи отношението ти със снизхождение към Гошо и семейството му. Такива връзки не вирят. Или той ще се отнесе по някоя, която наистина го иска в един момент или на теб ще ти омръзне да се опитваш да го моделираш и да се разочароваш.

Ще събираш мнения? Редно е да имаш свое. Да знаеш какво искаш и да държиш на мнението си.

# 98
А аз не знам защо се правите,че не разбирате ситуацията.
Аз бях изнудена да ходя там (това първо) . Обясни ми се,че няколко дена родата няма да е там, да не се притеснявм. Отивам за един ден "да помагам" , после се омитаме (с все изчистване след нас и т.н) и все едно не е било.
Точно Гошо ни постави и двете в кофти ситуация, за което съм му ядосана и до ден днешен. Всъщност хората се прибраха още на следващия ден.
Разбирам,че тук контингентът е на възрастта на жената и разбира се, се идентифицирате с нея,но това е прекалено, с тези нападки.
Толкова ли никой не разбира реалния проблем какъв е и защо съм ги описала тези неща? Случката е от преди 2 години, а все още отношението към мен е все още негативно.

Също,не знам колко още публикации да напиша,че аз РАЗБИРАМ защо жената се изнерви на ситуацията, не я съдя,че се е ядосала на неочаквания гост,ама изобщо! Не смятам,че не е била права. Не съм се държала нагло.Очаквах в тази ситуация той да направи нещо. Аз тогава нищо не посмях да кажа към никого, просто си тръгнах (което мисля за редно). И имаше сериозен скандал точно с Георги,че е изложил мен,че е ядосал майка си
...

Дорис, алкохолен проблем има жената. Спира,почва, спира, почва.. така е от много време. Говорим за зависимост,криене на бутилки и тн. Не искам да пиша повече подробности.

И влизаш резко  ".... ква си ти ма ? .... - Ронин,не съм влизала рЕзко, бях в шок, чувствах се зле, и си тръгнах. А относно дали да поставяш жените пред майка си, ами, сори,аз съм на мнение,че да. Това дори в Библията го пише. Simple Smile Уважение е едно, да ти звънка през ден за глупости, защото е самотн

Ще събера още някакви мнения,пък по някое време ще поискам ключ. За финален щрих, понеже и за това получих критика:
Не смятам, че аз или пък моето семейство сме много по-добри от неговото,ама не виждам защо пък да се набутвам в още една нефункционалност, заради което е реално и темата. Да, прави сте, че свекито не е най-големият проблем. Simple Smile

valerie_,
не разбираш ситуацията, в която сама си се набутала:
- Никой не може да изнуди друг за нещо, ако другият не се остави на това, в случая си е твоя вината (всеки ли може да те изнуди за каквото реши?)

- "отиваме, после изчистваме и се омитаме, ВСЕ ЕДНО НЕ Е БИЛО" - това нормално ли е за теб? Все едно сте крадци и трябва да заличите следите. Може ли такъв мъж, при това на 35 години, да ти донесе радост и бъдеще?

- няма как да очакваш в такава ситуация той да направи нещо - той е пиянде, ще ти създава една след друга подобни ситуации.

- Не цитирай библията както ти е удобно - там пише да обичаш и уважаваш родителите си. Той не го прави, иначе нямаше да се вмъква в дома и леглото на майка си като крадец. А и да води още един.

- Ще поискаш и ключ???
Ами ключ да бъде тогава, какво искаш да ти кажем?
Само се замисли защо този добър Гошко, който ти казваше, че печели добре, досега не си е купил жилище да те води там, не е взел под наем такова, или поне да си държи детската стая при мама и легално да си влиза в ДЕТСКАТА стая, в своето си легло, като й плаща наем за това. Нали печели добре? Или и това на аванта.
И как сте мислили да почистите и оправите след това? Мислиш ли, че човек не разбира, когато някой е влизал в дома му?
Вероятно и чаршафите нямаше да изперете.

- дали не профуква и парите, които печели за алкохол и затова дори самостоятелна боксониера не може да си позволи?
Изобщо знаеш ли къде живее, с кого живее, в какъв бардак живее? Може би с други "колеги" пияници и затова не може да те води там?
А ти си се хванала за това каква е майка му..

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 08:29 от Valerie R

# 99
  • София
Основният проблем за мен е, че ти не обичаш този мъж и това си личи във всеки ред. Изреждаш качествата и недостатъците му като плюсове и минуси на модел прахосмукачка, който си си купила, но се чудиш дали да не върнеш в магазина или просто да се примириш, въпреки че не те устройва. Цялата тема реално е за вас, а не за свекървата.

Не е нормално да имаш две години връзка с мъж и той да не те представи на родителите си, ако поне малко държи на теб. (Явно него го е срам или от едната, или от другата страна.)
Не е нормално първата ти среща с тях да е, когато си се натресла неканена в леглото им. Това е нещо, което 15 годишните хлапета правят.
Не е нормално да извиняваш нечия системна злоупотреба с алкохола.
Не е нормално да бъдеш нещастна във връзка, защото те е страх да не останеш сама и после никой друг да не те вземе.
Не е нормално да вярваш, че само толкова заслужаваш.

# 100

RoninBG,

А дали банбиното не е този, който трябва да си купи апартамент, като уж вече е мъж? И да води там жена, без да поставя в еднакво тъпа ситуация и себе си и двете жени?

Цитирам ... ДА СИ КУПЯТ....
Той тя който иска.
Докато са в апартамента на други хора ще се съобразяват.

valerie__
Чети.
Казах ако вие си имате апартамент и там във вашия апартемент дойде майка му.
(той и дал клчове, да полива цветята)
Тогава си резка.

В нейния апартамент без значение как си попаднала тя ще си прави каквото иска.

Семейни сбирки ? Чакаш  доборо отношение от свекърва ?

Забрави.

Живей си с Георги пък той да си ходи на сме. събирания ти на спа.
Как пък няма да търпиш.
Аз на моята дъщеря постояно и намирам косури. На чужд човек няма как.
Каквото и да правиш ще си чужда и ще е безмисленно усилието.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 10:00 от RoninBG

# 101

RoninBG,

И едното, и другото. Не е избор, и двете трябва.

# 102

RoninBG,

Цитирам ... ДА СИ КУПЯТ....
Той тя който иска.
Докато са в апартамента на други хора ще се съобразяват.

valerie__
Чети.
Казах ако вие си имате апартамент и там във вашия апартемент дойде майка му.
(той и дал клчове, да полива цветята)
Тогава си резка.

RoninBG,
Аз съм другата Валери - Valerie R .

Е, сега го извъртя.
Написал си МОЯТА къща, МОИТЕ правила в същия пост с КУПЕТЕ СИ. Не НАШАТА къща с мъжа ми, НАШИТЕ правила. Излиза, че на нея го казваш, на valerie_. Затова ти отговорих така.

Редно е на тази възраст - 31 тя, 35 той, и двамата да са достатъчно зрели и всеки за себе си да е решил жилищния си проблем, според възможностите си. И ако са решили да живеят заедно да видят как къде.
Това за цветята, което казваш да полива, е неуместно - двама ще си купят общо жилище и единият от тях дава ключ на майка си или на друг.

# 103
Прощавай ама аз едно заяждане не прочетох да е имало към теб.
"Ще ме изтърпиш" и тем подобни, с което показва че също се смята за нехаресвана от теб. Нямам представа какво точно очакваш, но няма да го получиш.
Как точно Гошо трябва да избере теб, а не майка си?

Питам директно - ти обичаш ли този мъж? И дори и да не си съвсем убедена или да е с условности - то всичко, винаги ще те дразни, ако ще да се скъсаш по психолози да ходиш. 

# 104
Сега се загледах в заглавието на темата.  Явно проблема е в това кой да е "отгоре" и кой "отдолу", а всичко останало е за ни убедите, а и себе си в това, как вие сте тази, която заслужава да е "отгоре". Grinning
И що за въпрос е "Има ли мъже, които поставят приятелка/съпруга преди майка си?"!?
Няма еднозначен отговор. Това е като да отговорите на въпроса "кого обичате повече - детето или мъжа си и кой трябва да е отгоре?". Естествено, че когато има ново отделно семейство или съжителстване на семейни начала, то да е приоритет, но това не означава, че трябва да се прекъсват всякаква връзка с родителите и да се надскачате с тях. Каквито и да са тези хора, са родители на човека с когото сте. И дори той да се позволява да ги класифицира, вие нямате това право.

Единственият съвет който мога да си позволя да дам, е да не използвате думи, чието значение не знаете. Grinning За останалото достатъчно съвети са дадени.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 11:54 от Sysly

Общи условия

Активация на акаунт