Хоби кът - покажете къде практикувате хобито си

• 3 081
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • София /Абсурдистан
Аз правя кукли и играчки. На остъклена тераса имам склад кутии с платове и материали. Машинката и оверлока с в шкаф, тежки са и ги вадя върху масата в трапезарията. После прибирам.  Не е удобно, но няма къде на друго място. От следващата  година вече ще правим ремонт и стаята ми ще е и ателие. Добре или зле, това е, друго няма.

# 16
Здравейте нова съм тук,аз много имам желание да си правя атр неща когато имам свободно време

# 17
И аз се включвам във вашата група Blush
Дълги години любимото ми занимание, рисуване, беше на заден план. Когато все пак ми идваше някакво вдъхновение, беше където намеря текущо място - на бюрото, на холната маса, на дивана.
В един момент реших, че е време да си имам кът, където да ми стоят всичките скицници, хартии, бои, четки, фигурки, боклучета. Едно бюро, ръчно сглобено, с рафтове нагоре е. В пъти по-удобно ми е вече да творя, макар и там често да цари организиран хаос.

# 18
Любимо занимание - рисуване по номера, шиене на гоблени и лепене на диамантени гоблени. Имам си люлеещ стол и мое кътче за любимите занимания.

# 19
Да, зависи какво е хобито... На мъжа ми е риболов, но той е от тези риболовци, които не ходят на риба за ден, а минимум за три. Затова е завзел ЦЯЛОТО мазе с неговия инвентар, включващ освен риболовни принадлежности, два вида палатки, тенти, печки, две маси - за палатката и за навън, хладилни чанти и още един милиард неща, които нито знам как се казват, нито за какво се използват.

Майка ми е от онези късметлии, на които хобито им е професия и живее в къща - там си има шивашко ателие, работилница. Има пет шевни машини, и десетки шкафове с платове, копчета, ципове, конуси/конци и т.н. При нея е важно да пази всяко парцалче, защото ходят хора с най-различни искания за ремонти.

Моето хоби е скрапбукинг и пенпалинг, но живея в апартамент, нямам нито достатъчно време, нито достатъчно място да го практикувам, действам основно на кухненската маса, защото ми е най-удобно. Имам си два шкафа и всичко стои там прибрано в органайзери - имам над 300 цветни тикса, поне 50-60 вида стикери, два класьора с цветни хартии, кутия с печати (гумени, силиконови), бои, флумастери, албум с пощенски марки и какво ли не още.. Вадя си кутия според това, което ще правя. По принцип целта ми е да редуцирам всичките си материали поне до един шкаф - част от нещата изпращам на приятели или давам на дъщеря ми (3г6м), която все иска или да рови из моите неща и да разглежда, или да рисува и лепи нещо. Затова съм ѝ направила кутийка, в която държи собствените си цветни тикса, стикери, детски печати и хартийки, и е много горда. Така понякога, докато сме заедно, аз си работя, а тя не пипа моите работи, защото е горда със собствените си. Но в Инстаграм съм виждала цели стаи с такива материали, понякога ми се иска и аз да имам толкова много, друг път просто си давам сметка, че нямам реална нужда и колкото повече неща приТЕЖАвам, толкова повече ми ТЕЖАТ.

Общи условия

Активация на акаунт