Лотария "Зелена карта" 2026

• 28 050
  • 402
  •   2
Отговори
# 180
Мечтите са безплатни, а плановете за стабилен живот не могат да се осланят на лотария с 1% шанс за успех.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 00:42 от So Lucky*

# 181
  • София, България
3ти път - HAS NOT BEEN SELECTED.

# 182
За поредна година - 2 броя - HAS NOT BEEN SELECTED.

# 183
От мен за 4та година подред отказ х2

# 184
  • София
И при мен НЕ -за първа година.

# 185
HAS NOT BEEN SELECTED за 2 път Simple Smile

# 186
Аз за 17 ти път не  съм, Жената  за 10 път не.
Вече го правя за спорта дори не съм  казвал на съпругата, че кандидатствахме тази година.  Grinning Дори не знам дали и ще заминем, но и платено да го направят пак ще се пробвам. Ако е платено шанса драстично ще скочи. 
Но и сега не бързам с този  русия там. Тъкмо да се махне след още 4 години ония, детето да порасте малко. Не бързам да ме избират.

# 187
За поредна година и при мен HAS NOT BEEN SELECTED.
Колкото повече години минават, толкова повече се отдалечавам от Американската си мечта. Участвам откакто съм навършила пълнолетие, вече съм на 35 и чувствам, че в бъдеще просто няма вече смисъл да участвам. Щеше да е перфектно да имах шанса в 20-те си години. Мисля, че това беше последният ми опит.

# 188
За поредна година и при мен HAS NOT BEEN SELECTED.
Колкото повече години минават, толкова повече се отдалечавам от Американската си мечта. Участвам откакто съм навършила пълнолетие, вече съм на 35 и чувствам, че в бъдеще просто няма вече смисъл да участвам. Щеше да е перфектно да имах шанса в 20-те си години. Мисля, че това беше последният ми опит.
Не се отчайвай, аз дойдох когато бях на 40 и един месец със съпругата ми, и двете ни деца на 4г. Та така на 05/02/25 станаха 11 години! Успех на всички Ви.

# 189
Колкото повече години минават, толкова повече се отдалечавам от Американската си мечта.

Не се сърди на това, което ще напиша, но ако наистина е било мечта, а не просто някакъв блян, за толкова години щеше да си потърсила много други начини, за да я осъществиш. Винаги съм казвала, че само който не е поискал, той не е емигрирал в САЩ.
Защото да възлагаш реални надежди на една лотария, която си е чист късмет, при това - трудно постижим, съжалявам, но за мен това е безумно.

# 190
Привет и от мен... 4ти опит - You have been randomly selected Blush Въпреки това не бързам да се радвам преди интервюто. Имам някои чуденки и ще съм благодарна за малко съдействие от тези които вече сте минали процедурата.

1. След попълване на ДС 260 ли ще разбера под кой номер съм изтеглена ?
2. Подаване на документите на емейл до Департамента им в Кентъки трябва ли да бъдат преведени на английски ? Трябва да ги снимам ли ?
3. Интервюто задължително ли се провежда на английски ?
И ако имате съвети/ препоръки за процедурата като цяло.

# 191
1. Не. Вече имате кейс номер, вижте имейла добре.Започва с DV2026.
2. След подаден DS 260 ще получите инструкции, не бързайте да превеждате нищо.
3. Не. Консулите говорят и български.

# 192
  • Варна
Привет и от мен... 4ти опит - You have been randomly selected Blush Въпреки това не бързам да се радвам преди интервюто. Имам някои чуденки и ще съм благодарна за малко съдействие от тези които вече сте минали процедурата.

2. Подаване на документите на емейл до Департамента им в Кентъки трябва ли да бъдат преведени на английски ? Трябва да ги снимам ли ?

Честито!

# 193
HAS NOT BEEN SELECTED - за трети път.

# 194

Честито на печелившата!
До тук, беше лесното, а именно дали ще ме изберат, или няма. Общо взето, нищо не зависи от кандидатстващият за ЗК мечтаещ за по-добър живот, и постигане на Американската мечта!
Сега тепърва почва големият ЗОР, а именно какво, как и откъде да почна всичко? Документи, интервюта, още документи, куп други работи, хиляди други малки нещица, и първото ОПА-а-а- Английски език???? И сега к’во правим с него като сме го учили в даскало, и имаме 5 или 6, но при г-жа- та беше лесно и всички преписвахме, а родата знаеше че съм бил/а отличник/ка . Айде, това е поправимо, но трудно защото тук се говори Английски или Испански. Има още много неща да се говорят и пишат, но от сега ще става “ тегаво” или кой как си го направи.
Успех в новото начало!
Мога да давам съвети, като човек който е минал по този път отдавна, но по скоро съвети, какво да правя като пристигна в САЩ, и от къде да започна наново.

Общи условия

Активация на акаунт