Лотария "Зелена карта" 2026

• 26 920
  • 394
  •   1
Отговори
# 300
Напротив...Не се шегувам...Няма за какво...
А и смятам, че човек има достатъчно много време, след като е избран, да се информира и подготви за всичко, което му предстои...Simple Smile
Абе то е много, ама ако за 2 месеца не си разбрала как се определя колко ти е голям номера, и как се определя реда за интервюта, надали ще си подготвена за "всичко което предстои". Smiley

# 301
Аз не съм разбрала преди два месеца, че съм избрана, а месец и повече след това... За това и бързах с попълването на ДС-а...Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 01:27 от Liliya_k

# 302
Аз не съм разбрала преди два месеца че съм избрана, а месец и повече след това...Simple Smile За това и бързах с попълването на ДС-а...Simple Smile
Нали 14-15 години кандидатстваш, ептен за балами ни взе.

# 303
Да...така е, но реших, само ако бъда избрана, тогава да обърна внимание на подробностите относно целия процес на кандидатствате...Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 23:02 от Liliya_k

# 304
След подобен отговор онези дето пускат от преди да са родени си късат ризите от яд, че пак някой от "несериозните" печели докато те покриват петнайсто ниво английски.

# 305
Всеки с късмета си все пак...Не е нужно някой да бъде нападан заради това, че е избран...Пък и в крайна сметка, това в момента не значи нищо категорично за заминаването...

# 306
Всеки с късмета си все пак...Не е нужно някой да бъде нападан заради това, че е избран...Пък и в крайна сметка, това в момента не значи нищо категорично за заминаването...
А, не. Няма не искам. Отиваш, трябват работници и данъкопладци в крайна сметка.

# 307
Относно изказването за "несериозните":
- след два/три коментара тук, едва ли имате реална преценка какъв е определения човек и какво иска, мисли, преценя, планува, мечтае и т.н.т.н.

- а относно отиването - има си определени опълномощени, които ще преценят това...

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 01:14 от Liliya_k

# 308
  • Down south
Ако действително мислиш за продължаване на процедурата, е добре да се заемеш реално с четене, проучване и събиране на информация.
В случай, че имаш близки в САЩ, които ще се заемат с издръжката ти, спокойно можеш да продължиш в същия дух  Sunglasses

# 309
Да, имам такива... Благодаря..Simple Smile

# 310
Дойде ни най-накрая датата за интервю. След година и два месеца чакане. Нещата вече взеха да придобиват по-сериозен вид..

# 311
Дойде ни най-накрая датата за интервю. След година и два месеца чакане. Нещата вече взеха да придобиват по-сериозен вид..
Имате предполагам около месец. Запишете си дата за медицинските, наистина най сериозната част започва.

# 312
Имате предполагам около месец. Запишете си дата за медицинските, наистина най сериозната част започва.
Даже два месеца. В края на август е чак. Бяхме се почти отказали дори…

# 313
Даже два месеца. В края на август е чак. Бяхме се почти отказали дори…
Няма никакъв проблем, ще си уредите нещата в България с битовизмите, меджувременно уведомете  в щатите където ще сте да ви запишат детето в училище тъй като ще изпуснете първия месец. Не се притеснявай за тези неща. Хората се местят често и не е такава драма.

# 314
Здравейте! Възможно ли е някой да разясни повече относно задължителните ваксинации, които се изискват за САЩ?!  Изисква ли се все още Ковид ваксина и съответно, ако нямаш някоя от ваксините - могат ли да бъдат направени в центъра, в който ще се направи мед.преглед преди интервюто?

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 00:20 от Liliya_k

Общи условия

Активация на акаунт