Лотария "Зелена карта" 2026

• 32 756
  • 456
  •   2
Отговори
# 435
Следете си килограмите, и започвайте да отслабвате още от сега.
И междувременно гледайте да не развиете нещо хронично, например със щитовидната жлеза, артрит или високо кръвно и холестерол. Българите сме масово с високо кръвно и сърдечно-съдови заболявания.

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/21702707

# 436
Ами да! Те дебели си имат.
Това е програма за разнообразяване на имигрантския поток. Trollface

# 437
  • Down south
Сега остава и да въведат AOS за всички кандидати.

# 438
Сякаш в НАСА за излитаме в Космоса ще се кандидатства...
Като следя напоследък какво се случва в САЩ, все повече се дистанцирам от идеята да участвам за Зелена карта. Ще пропусна тази година май, дразни ме диктатурата там и начина, по който се третират хора, които имат желание да работят и живеят там по законен начин. Доста грозно да разпитват за заболявания, че и за роднини. Това програма за подобряване на генетчен фонд ли е, какво се случва?

# 439
Аз пък одобрявам изискванията. Ако за България има такъв наплив и се приемат имигранти със сериозни здравословни проблеми, които не могат да работят ефективно и прекарват голяма част от времето си в лечения, ние българите колко ще им се радваме?

# 440
Може да се работи ефективно с такива заболявания и още как! Имах колега с диабет - един ден не е пропуснал, и ако не беше казал нямаше и да разбера че има диабет. В друг един разговор се оказа че масово се пият лекарства за висок холестерол от 40-50 годишните колеги. Масово хората си имат всякакви хронични заболявания, и това не значи че не могат да работят или че ще натоварват здравната система.

Ами в такъв случай дай да сложат възрастова граница за кандидат-емигранти. До 30 примерно, че след това започват да се развиват високо кръвно и други проблеми.
Ако може да забранят и за пушачи, защото те са си рискови за всякакви заболявания. Е тогава вече съвсем ще я закъса българина с това масово пушене.

# 441
Аз пък одобрявам изискванията. Ако за България има такъв наплив и се приемат имигранти със сериозни здравословни проблеми, които не могат да работят ефективно и прекарват голяма част от времето си в лечения, ние българите колко ще им се радваме?

Самият Тръмп е със затлъстяване 😆

# 442
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Самият Тръмп е със затлъстяване 😆
Ама не се бори за зелена карта... Мелания изгладува това гражданство.

# 443
Даже трябва да се въведе мерна еденица за хубост "Една Мелания - 1 МТ".
И ако жените, които кандидатстват не са поне 0.5 МТ да не влизат.
За мъжете малко по-хлабаво. Нищо лично.

# 444
Даже трябва да се въведе мерна еденица за хубост "Една Мелания - 1 МТ".
И ако жените, които кандидатстват не са поне 0.5 МТ да не влизат.
За мъжете малко по-хлабаво. Нищо лично.

Швейцария на Бaлканите ли станахте, че да критикувате САЩ?

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 18:46 от Mariyan85pz

# 445
Ами в точковата система за Канада няма ли отношение възраста? Ако съм запомнила правилно и образование искат.
За щатите да може 55+ зеленокартовци със средно,  пък Канада и Австралия само млади, стройни и умни.  Не е честно. Laughing

# 446
Канада има точкова система, не лотария. Те също имат държавно здравеопазване

# 447
Канада има точкова система, не лотария.
Да, наясно съм че им точкова система, прочети ми въпроса.

# 448
Ами в точковата система за Канада няма ли отношение възраста? Ако съм запомнила правилно и образование искат.
За щатите да може 55+ зеленокартовци със средно,  пък Канада и Австралия само млади, стройни и умни.  Не е честно. Laughing

Има отношение. Колкото повече са годините, толкова по-малко са точките.
Вземат се под внимание опит, образование, брой деца, ниво на владеене на език (английски и френски за Квебек), като изискват сертификати. Дават и точки за "способност за адаптация".
Отделно имахве и интервю с имиграционен офицер, на което той има последната дума стават ли кандидатите или не.
Да не говоря за камарата документи, които ни изискваха+ преводи+ нотариални заверки.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 03:46 от 1000 islands

# 449
За щатите да може 55+ зеленокартовци със средно,  пък Канада и Австралия само млади, стройни и умни.  Не е честно. Laughing

Има отношение. Колкото повече са годините, толкова по-малко са точките.
Има резон.

Общи условия

Активация на акаунт