Лотария "Зелена карта" 2026

• 28 715
  • 403
  •   2
Отговори
# 45
  • Варна
Току що гледах лайфа на Брит Саймън - това няма шанс да се случи. Промяната на имиграционното право е много дълга и сложна задача, която той трудно би направил. Но ще има повече бариери за прескачане от определени кандидат-имигранти.

Да, така е като се замислих сега. Отделно в момента не мисля, че това му е приоритет. По-скоро ще се заеме с по-належащи за него неща като нелегални мигранти, войната в Израел, войната в Украйна и други.

# 46
  • София
Точно така каза и Брит Саймън, може и още да тече лайфа му.

# 47
И нека започнат молитвите Тръмп да не започне процес по прекратяване на Зелената лотария (нещо, което се опита да направи при първия си мандат)...

Проблема на него му е незаконното влизане в щатите от определени държави.

# 48
  • София, България
Ами дано просто говори повече, отколкото действа и наистина да не е толкова лесен процес.

https://youtu.be/E0QHm10G9QQ?si=BuB3j1js534u-ZG6

# 49
И нека започнат молитвите Тръмп да не започне процес по прекратяване на Зелената лотария (нещо, което се опита да направи при първия си мандат)...

Проблема на него му е незаконното влизане в щатите от определени държави.

2016 едно от първите неща, които направи беше прокламация, че DV програмата ще бъде спряна и беше блокирана, докато Байден не въведе друга, с която обяви тази на Тръмп за невалидна. Заеади този “блок”, който Тръмп направи, визита за 2020 бяха само ~19000. Така че, не са само нелегални имигранти за него, а идеята, че той вярва, ме всички имигранти са пряк причинител на безработица.

# 50
Точно така беше. Тръмп наложи травел бан, и дори и след пандемията и отварянето на посолствата, интервюта по DV 2020/2021 не се провеждаха.
След победата на Байдън тогава, през март 2021 свали този бан, но интервютата започнаха чак май 2021.
Доста хора тогава изгоряха, имаше съдебни дела с лош край.

Сега не мисля, че Тръмп ще се заеме веднага с преразглеждането на лотарията, има доста по важни неща на дневен ред. Не е изключено към края на мандата си да посегне и на това.

# 51
Нямам много надежда за тая лотария след като го избраха. Още първия ден след изборите излезе и обясни, на дневен ред е да депортира хора с гражданство по място на рождение, ако родителите са незаконни имигранти и да премахне опцията за добиване на гражданство по рождение. Общо взето нищо не очаквам от програмата, но дано да греша

# 52
Аз, честно казано, бих се радвала, ако въведат някакъв тип точкова система. Не ми допада нещата да са оставени на абсолютния шанс, както е сега.

# 53
Здравейте може ли някой който е ходил на интервю за виза или зелена карта да ми каже какви медицински тестове се правят

# 54
  • София
Рентгенова снимка на бял дроб - да се види, дали човекът е преболедувал от туберкулоза и кръв се взема - тества се за гонорея (трипер). Това е всичко.

# 55
Ок благодаря
Рентгенова снимка на бял дроб - да се види, дали човекът е преболедувал от туберкулоза и кръв се взема - тества се за гонорея (трипер). Това е всичко.

# 56
  • USA
Също така проверяват ваксинационен статус според възраст, ако е необходимо нещо се поставя.

# 57
То и да не е необходимо, пак гледат да ти набият някоя игла, понеже се доплаща.
На мен ми сложиха тетанус за разкош, а на детето и съпруга варицела. Grinning

Бих казала, че прегледите са обстойни и не за пренебрегване.

# 58
Току що гледах лайфа на Брит Саймън - това няма шанс да се случи. Промяната на имиграционното право е много дълга и сложна задача, която той трудно би направил. Но ще има повече бариери за прескачане от определени кандидат-имигранти.
Шанса сега е много по - голям да се спре лотарията от колкото в първия му мандат. Сега долната камера и сената са републиканци и законите ще минават много много лесно. Докато при първия мандат долната камера беше демократи и биловете не минаваха към сената и се налагаше да управлява с executive orders.

# 59
Дори и да успеят да спрат лотарията (което ме съмнява), след 4 години пак ще дойдат демократите и ще я върнат.

Общи условия

Активация на акаунт