Пазаруване в НМ - тема 68

• 46 972
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Ако някой търси от изключително здравите чорапогащници Sheertex , сега има налична бройка, но е в XL размер само.

# 136
# 137
  • Варна
Мислите ли че ще има по-голямо намаление скоро?

# 138
Ако следват схемата на предишни години около ЧП - може да има всеки ден някакво намаление на група артикули (например вторник - намаление на детски блузи), после към края на седмицата по-малко като процент групово за всичко. Какво са измислили тази година - ще видим.
Да кажа за чорапогащите Sheertex, с дебнене хванах такъв, изглежда наистина здрав, но не съм го носила още продължително време, за да имам по-добро наблюдение.

# 139
Дано тази година измислят нещо по-изкушаващо

# 140
Кога да очаквам нови детски зимни якета?
Друга година поръчвам от George, тази се замотах и няма време, а в HM много беден избор.

# 141
Да бе, ще се самосезира...те ги насърчават, задължават вече на ни го навират в лицата. Иначе им нарушаваме правата 😳 Не съм гледала, но ми звучи неприятно точно заради идеята. Превъртам рекламите обикновено, значи, ако видя тяхната да минавам на друг канал директно...
Чакам 2 панталона, дънки и коледни чорапи от намалението. Да видим и на Черен петък ще пуснат ли нещо интересно.

# 142
Рекламата по телевизията не съм я гледала, но снимките в  сайта са изцяло в тази стилистика.
Не знам какъв таргет гонят с тези реклами, обаче аз моите мъже вкъщи не мога да ги накарам да им купя нищо от Н&M. Като им покажа нещо от сайта, което искам да им купя, веднага ме отрязват с думите - "Много е гейско!". И то не защото има нещо женствено в дрехите, а защото не могат да се абстрахират от моделите и начина, по който представят дрехите. Почти същите дрехи в други сайтове, с по-мъжествени модели, им харесват.
Дори на мен, дето уж успявам да се абстрахирам от манекените, такъв тип снимки откровено ми развалят удоволствието от онлайн пазаруването.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 01:02 от GG*

# 143
Миналата година на късмет до кибер понеделника беше останало детско клинче с мериносова вълна в състава си и доста добра отстъпка в сравнени с черния петък. Но пуловерчетата с мериносова вълна бяха свършили или бяха на редовна цена. Шанс.

# 144
Нещо е трито ли? За новата реклама?
Че 2 поста висят ни в клин ни в ръкав...Thinking

# 145
Да. Изтрита е първоначалната публикация за рекламата на H&M по телевизията. Аз не съм я гледала, но във въпросната публикация пишеше, че показвала определен вид еднополови взаимоотношения. Blush

# 146
Аз я видях...не е приятна. Без да изпадам в подробности..на мен лично не ми хареса.
Чудех се защо е трито като касае темата ХМ и рекламата е на/за НМ...

# 147
  • Mostly in my mind
НМ обичат на тази тематика да са им рекламите Stuck Out Tongue Winking Eye свикнали сме

# 148
  • Сливен
Поста беше мой.Не съм използвала груб език,просто споделих за рекламата и че ме дразнш това постоянно навиране в очите на еднополови отношения.
Получих тези дънки,харесват ми ,взех размер 42,талията не е ниска,а цената е супер.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1239854006.html

# 149
И аз харесвам този модел дънки, но чакам черния петък

Общи условия

Активация на акаунт