Пазаруване в НМ - тема 68

• 45 820
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Има, писах няколко страници назад за тях. А може и в миналата тема да е било. Сега загледах, че сме на трета страница. Grinning
Накара ме да потърся коментара. Simple Smile Бях го пропуснала, а е на предната страница. Simple Smile И все пак това е частен случай. Не е като преди да въведат лоялната програма. Тогава наистина имаше доста кодове.

# 46
Да, частен случай, но едва ли е единичен, щом веднага ми дадоха кодове и в двата случая. Въпросът беше изобщо има ли и отговора е, че има. Според мен, който има, не би се разделил с тях. Моят единия беше за 20 %. Шест месеца им е валидността. Използвах си го.

# 47
Значи чакай малко, има разлика между инфлуенсърски код и код, който си получила защото си се оплакала.

# 48
Няма какво да чакам. Въпросът не беше за разлика между инфлуенсърски и друг тип код.

# 49
Еми пускаш заблуждаваща информация и заради теб по темите започва едно искане на кодове.

# 50
По полека с обвиненията, ако обичаш. Нищо заблуждаващо не съм написала. Скрийншот съм дала на имейла си и съм обяснила как и за какво съм получила кода.

# 51
  • София
Някой дали има излишен код за намаление, който няма да ползва? Ще съм му благодарна да ми го прати на лични Simple Smile
Има ли такива? Освен някой хартиен от връщане на стари дрехи.

Имам за 10% отстъпка за рожден ден, но си е обвързан с профила. Важи само за ненамалени. Но пък ако на някой му харесат тези 10%, мога да поръчам до неговия адрес с наложен платеж. Според мен са твърде малко. Simple Smile
Самоцитирам се, за да изразя възмущението си. Въпросните 10% за рожден ден бяха до 16-ти, а сега като погледнах, вече е изчезнала офертата. За мен "подаръкът" си беше направо подигравка (10% намаление само на стоки на редовни цени), но да изчезне по-рано е още по-голяма. За съжаление не съм се сетила да снимам екрана.

# 52
Пиши им, Танче. Не се притеснявай, че не си се сетила да снимаш екрана. По принцип не е разрешено и няма как да го направиш. На 99% съм сигурна, че ще ти дадат нов код.

# 53
На айфон може да се скрийншотва приложението както и самата карта.

# 54
# 55
На айфон може да се скрийншотва приложението както и самата карта.
Явно само на Андроид не може. На мен ми излиза съобщение, че приложението не позволява екранни снимки. Обаче сега се замислям, че през сайта може би е възможно.

# 56
Здравейте! От години не бях поръчвала от сайта, но на последните намаления се изкуших. За съжаление от четири поръчки връщам три. Интересува ме, има ли значение как ще ги изпратя-в три пакета или да ги събера в един. Предполагам, че при всеки случай ще ми удържат стойността на транспорта и връщането за всяка поръчка. Ако е така, да не се занимавам да ги събирам, най-много да се обърка нещо после. Предварително благодаря за отговорите!

# 57
# 58
И аз за същата оферта идвах
Може да се снима екрана, с Андроид съм.

# 59
На офертата и аз успях да снимам екрана. Но на моя профил не ми позволява.

Общи условия

Активация на акаунт