Пазаруване в НМ - тема 68

• 46 856
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Забелязах нещо ново в приложението- препоръка за избор на размер преди поръчка на даден артикул, появи ми се това:
Скрит текст:

П.п. Но не за всички артикули се появява, при клинове специално го забелязах.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 10:40 от fenyx

# 77
  • Варна
Забелязах нещо ново в приложението- препоръка за избор на размер преди поръчка на даден артикул, появи ми се това:
Скрит текст:

П.п. Но не за всички артикули се появява, при клинове специално го забелязах.

Току що го видях и аз при потниците Simple Smile

# 78
Имам едно чудене, имам пратка в еконт, която ме чака и не е платена, искам да я върна, но да я платя и върна е малко тъпо, дали мога да я откажа по телефина направо и да им я върнат?🤔

# 79
  • Варна
Имам едно чудене, имам пратка в еконт, която ме чака и не е платена, искам да я върна, но да я платя и върна е малко тъпо, дали мога да я откажа по телефина направо и да им я върнат?🤔
Можеш

# 80
  • София
В предишната тема бях обещала да кажа какво стана при мен в следната ситуация:
Имах 408 точки (само 8 над границата за плюс ниво), които нулираха на 12 октомври. Имах връщане на 2 пратки за 26+4 лв., които нарочно забавих, за да не падне нивото. В крайна сметка извадиха 30 точки от 0 точки, но запазиха плюс нивото. Последваха 2 нови поръчки за общо 27 лева и в момента на едното място пише, че имам - 3 точки, а на другото 23. 😃 Не знам кои точки ще гледат в бъдеще при изпращане на ваучер от 5 лв. или пресмятане на плюс ниво. 😃

# 81
Вчера бях в МОЛ България и минах през НМ. Отдавна не съм влизала и гледала по магазините, може би над 4-5 месеца. Та...все по-зле става и не можеш нищо да избереш. Не само няма избор на намалени, както преди ,но и уж новото заредено е измачкано, грозно и лоша материя. Много зле са нещата там поне, не знам в другите им магазини. За детското не гледах, може и да има избор и да е добре, но дамското и за трета употреба не става. Нищо общо с преди 1-2 години , не знам защо толкова са зле, ама...то и да искаш няма какво да избереш, направо ме е страх онлайн да поръчвам, като гледам реално какви са кройки и материи. Та...внимавайте онлайн, защото на живо е трагедия.

# 82
И аз в The Mall ходих днес.
Има щендер с намаление, но като цяло всички дрехи са ми много дрипави и грозни.
Забравих само да питам за рециклирането служител, че нали имаше технически проблем и не приемаха дрехи.
Някой връщал ли е скоро?

# 83
Последния път, преди десетина дни, приемаха торби.
Иначе съм на същото мнение, нищо свястно няма в реален магазин вече, за намалени да не говорим, просто няма.

# 84
Понякога, когато не ми се чака да ми доставят нещо, проверявам има ли го налично в магазина. Повечето неща, които харесвам, пише че не се предлагат в магазините.

# 85
И аз съм разочарована от физическите магазини. Даже най-обикнвени скини дънки нямат.

# 86
Да, потвърждавам за скини дънки. Аз нямам търпение да отминат тези широки моди. Но няма в магазина. То и в сайта са  много малко.

# 87
Същото е и в магазините на Синсей и Зара, всичко читаво е налично само онлайн.
Затова хората , които избягват онлайн пазаруването, гледат с лошо око на марката, от реален магазин няма как да останеш с добро впечатление.
Аз лично по спомен имам купени едни единствени дънки от магазина им на Главната , преди 7-8 години.
А онлайн пазарувам поне 2-3 пъти месечно.

# 88
Така е, и аз основно онлайн пазарувам, но доскоро при намаления имаше доста находки и в реални магазини. Точно в магазина на Главната последния път изобщо нямаше момичешки намалени дрехи за 8-14 г. Един панталон, случайно попаднал, за ръст 152 имаше долу при дамското. И разни опърпани, подмятани с години дамски дрехи, които никой не би купил.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт