Пазаруване в НМ - тема 68

• 45 829
  • 727
  •   1
Отговори
# 15
Членството е валидно 1 година.
През тази една година събираш точки.
Каквото си събрала, събрала, като изтече едната година - точките ти се изтриват (нулират).
И започваш да ги събираш наново.
 А иначе последната активност - махнали са ти 33 точки, защото си върнала артикул.
Когато връщаш артикул ти махат от точките.

# 16
Някой да е поръчвал такъв тип рокличка? Харесала съм първата за фотосесията на дъщеричката ми за първия й рожден ден, обаче предусещам че ще е голяма и широка. То има и 1 такъв коментар, но е за размер 2-3 години. Снимките ще са началото на ноември. Дъщеричката ми в момента е 73 см. и 7.9 кг. и до тогава няма да качи кой знае какво. Като гледам описанието на размер 74 и си мисля че ще е голяма. Нейните мерки се приближават до размер 68 и се чудя дяли да не поръчам него. И като си помисля, че това ще й е обличането... Добре че е 20-тина лева с намалението от 10% от талон. Blush
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1246843002.html

И още един въпрос. Направи ми впечатление, че като разглеждам въпросната рокличка, отдолу ми дава разни предложения с намалени неща, които не ми излизат нито в намаленията, нито като филтрирам по продукт. Аз ли нещо не правя както трябва?! Избирам категория Бебе и съответно Рокли (примерно) и там не ми излизат първите 2 Рокли, нито ето тази, която е намалена.

Привет, тези предложения са от секцията последен шанс от графа бебе, махнаха я като пуснаха 25%. Редовно я следях, защото се появяваха супер попадения.

# 17
При връщане на поръчка за колко време горе-долу възстановяват сумата? И никъде из приложението не може да се проследи, нали?

# 18
Скрит текст:
Някой да е поръчвал такъв тип рокличка? Харесала съм първата за фотосесията на дъщеричката ми за първия й рожден ден, обаче предусещам че ще е голяма и широка. То има и 1 такъв коментар, но е за размер 2-3 години. Снимките ще са началото на ноември. Дъщеричката ми в момента е 73 см. и 7.9 кг. и до тогава няма да качи кой знае какво. Като гледам описанието на размер 74 и си мисля че ще е голяма. Нейните мерки се приближават до размер 68 и се чудя дяли да не поръчам него. И като си помисля, че това ще й е обличането... Добре че е 20-тина лева с намалението от 10% от талон. Blush
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1246843002.html

И още един въпрос. Направи ми впечатление, че като разглеждам въпросната рокличка, отдолу ми дава разни предложения с намалени неща, които не ми излизат нито в намаленията, нито като филтрирам по продукт. Аз ли нещо не правя както трябва?! Избирам категория Бебе и съответно Рокли (примерно) и там не ми излизат първите 2 Рокли, нито ето тази, която е намалена.

Привет, тези предложения са от секцията последен шанс от графа бебе, махнаха я като пуснаха 25%. Редовно я следях, защото се появяваха супер попадения.
Благодаря. Така и предполагах. И аз я търсих тази секция, но я нямаше. А в същото време ми излизат най-отдолу като предложения единични артикули.

# 19
При връщане на поръчка за колко време горе-долу възстановяват сумата? И никъде из приложението не може да се проследи, нали?
Върнах миналия понеделник, днес имам преведена сумата.
Били са и по- бързи.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 11:08 от Mateah

# 20
Поръчах си тази червена жилетка още на предното намаление - не е чак толкова oversize, колкото на модела, червеното е хубаво и ярко ще я задържа.

Взех и една обикновена детска жилетка за малката, много ми допада като връхна дреха когато имат тържества. Не е снежнобяла, по-скоро мръсно бяло.

За РД получих на email отстъпка от 10% при покупка, от H&M UK ми пратиха 25% 🙄

# 21
  • Пловдив
Да, за РД е само 10% и то за ненамалени...
Поръчката ми от 01.10. още не е пусната, а пише че доставките са за 7 - 9 работни дни. Изложиха се този път...

# 22
Няма куриери явно, защото на моята пише 7.10 очаква предаване към Еконт.
Днес е 9ти.
2 дни няма кой да вземе пратката от склада..

# 23
Здравейте, някакъв код за ненамалени има ли?

# 24
  • Пазарджик
Здравейте, някакъв код за ненамалени има ли?
Няма кодове за намаление освен тези за рожден ден и за рециклиране.

# 25
Има кодове, които дават от Обслужване на клиенти. Аз съм получава при оплакване, че ми е изчезнал код от профила и при оплакване че едни бикини се скъсаха при второто пране.

Кодът не съм го трила, защото е използван. Скрих си само името.

# 26
  • София
Момичета, току-що си получих първата поръчка от 01.10. ето тази жилетка:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1194323002.html
Хубава е, ще я оставя. Материята е малко странна, на голо сигурно не бих я облякла, но с блуза отдолу става.

# 27
Днес получих кецовете. Много удобни и меки.

# 28
  • Пловдив
Момичета, току-що си получих първата поръчка от 01.10. ето тази жилетка:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1194323002.html
Хубава е, ще я оставя. Материята е малко странна, на голо сигурно не бих я облякла, но с блуза отдолу става.
е, то ясно, че с блуза...как на голо? Rolling Eyes
Отговаря ли размера?

# 29
  • София
Отговаря ли размера?
[/quote]
Аз в крайна сметка взех L, защото пише, че манекенката носи М, но сега почвам да се чудя дали няма да се развлече..... В кръста стои по свободно, иначе горе е добре. Така че по принцип наистина е уголемена.

Общи условия

Активация на акаунт